Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Èudna, ujednaèena, bez prekida. Postaje sve bli¾a, sve jaèa. Jo¹ ne shvatam ¹ta je
Nema sta nisam probao da uradim da bi mogao da promenim ova slova u normalna...od instaliranja Yu fontova...do multi lengvidz suport(koji je vec bio aktivan,jer na yu sajtovima vidim odlicno sto cirilicu sto latinicu)..do otvaranju u operi,ie,word padu i menjanjm fontova ali dzaba..... Sta da radim...verovatno nemam odgovarajuci font...posto faq nije vise dostupan
IP sačuvana
Idemo u rat da se bijete. Neki ćete da poginete, a neki ćemo da se vratimo!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ne radi link za iso88592.fon Probacu sa emule da iscackam...na google se samo vrtim u krug....ono sto me zbunjuje da na svim testovima vidim slova ok.....
Glup sam za ove stvari........
Dok na ovom borut sajtu je ok.........vidim ćĆ čČ đĐ šŠ žŽ :mrgreen: Skidaću knjige sa nejga
Thx 4 help :D
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(40.14 KB, 955x371)
IP sačuvana
Idemo u rat da se bijete. Neki ćete da poginete, a neki ćemo da se vratimo!
"Ne postoje pogresna skretanja. Samo staze za koje nismo znali da nam je sudjeno da njima hodamo." ~ Gaj Gavrijel Kej "Lesinari kruze iznad nas, od otrovnica mi imamo spas..."
"Ne postoje pogresna skretanja. Samo staze za koje nismo znali da nam je sudjeno da njima hodamo." ~ Gaj Gavrijel Kej "Lesinari kruze iznad nas, od otrovnica mi imamo spas..."
Postovao ja Zoranov sajt long time ago ;) Ali nek ima i na ovoj temi ;) Nek se nadje ;)
IP sačuvana