Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 08:01:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1321698 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
drjack hvala puno Smile

Nema na cemu Smile
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Vežbanje uz bolne menstruacije

Ima dama koje bi volele da redovno vežbaju u fitnes centru, ili negde drugde, ali imaju problem sa izrazito bolnim menstruacijama. Srećom, efikasno vežbanje je moguće čak i uz bolne menstruacije.

Ima "entuzijasta" koji će problem rešiti tako što će se "nakljukati" analgeticima pre vežbanja, a onda vežbati po sistemu "sad mi nije ništa", tj. uz sigurnost da ih uz veliku dozu lekova neće zaboleti. Mada je ovako nešto izvodljivo, nije i preporučljivo, jer se nagutate analgetika, što nije zdravo. Postoji i efikasnije rešenje.

Tokom prva dva-tri dana menstruacije, onda kada su bolovi najizraženiji, trebalo bi izbegavati kako vežbanje, tako i bilo kakav fizički napor (onoliko koliko je moguće - dešava se, nažalost, da imate toliko posla da vam samo preostaje da se nagutate analgetika i nekako odradite ono što morate, ali baš i da vežbate tih dana - ne morate). Nakon prva dva-tri dana, možete lagano vežbati - ako vežbate u fitnes centru, počnite sa hodom na traci i laganim vežbama istezanja - to ne bi trebalo da dovede do prevelikog naprezanja i pogoršanja tegoba. Sledećeg dana već možete vežbati malčice intenzivnije, ali bi i tada trebalo osluškivati svoje telo, dozirati vežbe i nikako ne forsirati vežbe za zadnjicu, stomak, kukove ni noge.

Hoće li vam ovaj prekid narušiti efekte treninga? Ne, jer to u suštini uopšte nije veliki prekid. Ukoliko između dva ciklusa vežbate redovno, rezultati će se i te kako videti i na vašoj figuri, i na vašoj kondiciji - prekid od tri dana mesečno i još tri-četiri dana vežbanja smanjenog intenziteta ništa neće poremetiti.

Dakle, samo opušteno! Ne forsirajte sebe kada vas boli i ne verujte onima koji vam kažu da vežbanje mora da bude bolno i da morate da "crknete od napora" da bi bilo efikasno - sigurno i vi znate da ste u stanju da više i bolje uradite onda kada vas ništa ne boli.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Ajde da malo aktiviramo ovu temu.
Ja cu da stavim neke vezbice... Pa ako ima zainteresovanih...
« Poslednja izmena: 23. Jun 2007, 13:33:23 od drjack »
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1
mob
Nokia E65
Koja je najbolja vezba za donje trbusnjake?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Evo kad stignem kuci poslacu vezbice za trbusnjake.
Nesto iz licnog iskustva.
Ranijih godina sam radio dosta trbusnjake. Recimo jednom nedeljno...ceo trening samo trbusnjaci. Zadnjih godinu dana ih ne radim uopste a nikad nisu bili bolje definisani. E sad je tu fora u tome sto sad stvarno mnogo vodim racuna o ishrani. Znaci samo integralni hleb...belo pilece meso...riba i jaja. Ponekad samo za promenu nesto drugo... Recimo spagete ili makarone. i naravno proteinski sejk.
Uz to kad se doda da trbusnjaci rade u svim vezbama sa velikim tezinama....to je to. Zanimljiva stvar je  da ni na filmovima o najslavnijim bilderimada nisam video da rade trbusnjake.
Desavalo mi se da nakon vezbanja bicepsa (stojeci biceps pregib sa sedamdesetak kila) bole ledja. E to mi je kao neki znak da trebam malo da posvetim paznje trbusnjacima. Znaci...za sve one koji imaju nakon vezbanja bol u ledjima, moraju da vise paznje posvete trbusnim misicima od kojih direktno zavise ledja.
Evo jedne moje slicice... Kad se uzme u obzir da imam 38.god.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Slika000.jpg
(451.04 KB, 1600x1200)
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880
Stojeci biceps pregib sa 70kg??? To nisam jos video,kod mene ovi 'bilderi' rade sa 60 Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
svaka cast drjack , gde vezbas u kojoj teretani ?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
Zanima me da li se mogu malo pojaviti plocice ako radis 150 trbusnjaka dnevno u pet serija po trideset a radim vec mesec dana...Da li ce biti nekog bar malog efekta ako ovako ostavim 150 svaki dan ili cu morati da povecavam. Unapred zahvalan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
plocice ce ti se pojaviti kada skines salo sa stomaka

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola 
Pa imam malo sala na stomaku, ali visok sam 1.87 i tezak 80 kg! Nego pitam te za plocice a ne za salo! Znaci kad ce mi se bar malo pojaviti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 08:01:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.152 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.