Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 14:13:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 171 172 174 175 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1322388 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880
Moj ujak (a isto smo godiste Smile ) je kupio (valjda magnetnu) traku,ono za simulaciju alpskog skijanja i neki bicikl svemirskog izgleda za nesto preko 1 000 ojrica... Sve nesto nabudzeno... i propada mu u podrumu,pustio stomacinu a ima 25 leta Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
pojma nemam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E51
 Smile falzone, nasmejao(la) si me sa komentarom...
Orbitrek, dzek lelejn paver djuser, cak noris klupa i ostala telesop sranja me ne zanimaju, samo neka solidna traka da mogu da istrcim pola sata 4-5 puta nedeljno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Kako lazes falzone a pre neki dan sam te video kako se patish sa 17.5 na strani (17.5 + 17.5 + 10sipka = 45kg)  Smile

Hahaha Smile Kako kad,kad ostavim kao zadnju vezbu onda se mucim,kad ne jedem pre teretane takodje se mucim a inace 50kg 8 puta pravilno,bez cimanja ledjima Smiley Krivom sipkom sam pre mogao i 55,manje bole kosti na laktovima... Ali,obim ruke mi je i dalje nepunih 38,ne unosim ni priblizno dovoljno proteina pa dobijam samo definiciju Smile

Citat
Cekaj, ne kontam zasto si uzimao tako malo, valjda treba punjenje 4x5g dnevno a kasnije 2x5g dnevno. Pitam jer i ja planiram da uzmem kreatin!

Vec sam pisao ovde da na kutiji pise da punjenje ide 2x5 i posle 2 grama dnevno za osobe do 90kg,a ja sam negde na granici. Nista me nije 'uradio' pa sam rekao drugu koji je uzeo isti taj (Weider) da pici po  4x5 i posle 5 i njega radi... Ako mu se nista ne desi u narednih mesec,dva mogu da ti preporucim taj kreatin Smile

A sta treba da uradi taj kreatin??? Oprosti sto upadam ovako!
To je samo pomocno sredstvo koje daje nesto vise energije tako da mozes da guras duze serije. Uzimanje kreatina nema svrhe ukoliko se NE kombinuje sa proteinom, pravilnom ishranom, odmorom i naravno vezbanjem do otkaza.
Za neupucene, a cini mi se da ih ima:
Kreatin se NE preporucije sa svim napicima koji imaju kofein. Kafa, coca cola, caj..... Ova kombinacija je stetna jer se kreatin pretvara u kreatinin koji se talozi u bubrezima i besici a time je i samo dejstvo smanjeno....Zatim napicima koji sadrze limunsku kiselinu(cini mi se da je bilo pitanje na tu temu)... Nije preporucljivo uzimati i napitke sa velikom kolicinom kalcijuma...mleko, jogurt...[b][/b]

E sada tacno je da ima kreatina koji se lakse i koji se teze apsorbuju. U principu sve je to isto. Onaj koji se teze apsorbuje mora da se uzima u vecim kolicinama. Ovo sto pisem je iz licnog iskustva. Probao sam tuce razlicitih vrsta.
Vrlo vazna stvar je da se uzima sa vecom kolicinom UH lakih za varenje jer secer potpomaze brzu apsorciju kreatina u celije misica. Dekstroza...med...i naravno na prazan zeludac i pola sata pre treninga. To sto dolazi do uvecanja misicne mase je zbog vece sposobnosti misicnih celija da prime vodu, a stvarna svrha uzimanja kreatina je pospesivanje reprodukcije molekula energije ATP-a.

Doza punjenja je pozeljna ali nije neophodna. Ako zelite punjenje...sedam dana 10g pre i 10g posle treninga. Na taj nacin ce organizam renije popuniti potrebne zalihe kreatina u celijama.
Uf.... umorih se od pianja.
« Poslednja izmena: 16. Jun 2007, 23:35:20 od drjack »
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Nokia 6600
Aj kad si vec upucen u kreatin da te pitam: Planiram da odradim jedan ciklus sa kreatinom, znaci 3x radim sledece: 1 nedelja punjenje, 3 nedelje odrzavanje i 1 nedelja znaci odmaranje. i tako 3 puta i posle toga da ostavim kreatin zauvek  Smile Koliko cu znaci posle toga izgubiti na snazi??? Mislim da sam negde procitao i do 50% od onog shto sam dobio (ali opet koliko sam obaveshten sve zavisi koliko se misica dobilo za vreme koriscenja tog kreatina)
IP sačuvana
social share
Muahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880
Samo nedelju dana pauza posle ciklusa? Meni je onaj matori iz 'Vite' rekao mesec dana.

Pa,sam si odgovorio:

Citat
To je samo pomocno sredstvo koje daje nesto vise energije tako da mozes da guras duze serije.

As simple as that,sto bi rekli ameri Smiley Ja sam uzimao manje nego sto treba i nisam dobio bas nista. Moj drug uzima koliko treba i dobio je i na izdrzljivosti i na snazi (bench je povecao za 20kg). Doduse,od tribulusa je imao jos jaci efekat sto se tice snage,mada meni mirise da je taj tribulus neka vrsta steroida.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Nokia 6600
Samo nedelju dana pauza posle ciklusa? Meni je onaj matori iz 'Vite' rekao mesec dana.

Pa,sam si odgovorio:

Citat
To je samo pomocno sredstvo koje daje nesto vise energije tako da mozes da guras duze serije.

As simple as that,sto bi rekli ameri Smiley Ja sam uzimao manje nego sto treba i nisam dobio bas nista. Moj drug uzima koliko treba i dobio je i na izdrzljivosti i na snazi (bench je povecao za 20kg). Doduse,od tribulusa je imao jos jaci efekat sto se tice snage,mada meni mirise da je taj tribulus neka vrsta steroida.

I meni isto, prosto se najezim kad cujem naziv te biljcice...
Pa pauza od mesec dana ide izmedju tih ciklusa, znaci kad se sve triput odradi odnosno posle 3x5 nedelja = 15 nedelja
IP sačuvana
social share
Muahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson P910
Zasto se svi radite: punjenje-odrzavanje sa kreatinom?
Po meni je bolje 3-5g dnevno - 1-2-3-dokle_traje_kutija meseci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson P910
....Nemojte mi govoriti da idem u park jer idem ali brzo ce zima pa da pocnem da stekam pare lagano  Smile

Kad je zima radi na masi i nemoj trcati Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Ponovo!!! Nema misica od kreatina. (Vise energije-vise i jace vezbanje i veci stres misica sto opet dovodi do hipertrofije). Volumen je veci zbog vece kolicine vode. Drugo..proizvodjac obicno deklarise 15-25% povecanje snage i mase. Realno 10-15%. Nakon kure oseca se pad energije...smenjen broj serija.
O tribulusu mogu da raspravljam nasiroko. Tribulus ima vrlo malo dejstvo na povecanje snage. To i nije za vas deco! Prirodni preparat za povecanje nivoa testosterona koga vi imate na pretek!!! Obicno se kombinuje sa ZMA...Z-force jer se nadopunjuju. Ali ponavljam za osobe preko tridesete zbog prirodnog procesa smanjenja lucenja testosterona u organizmu. Poznato je da testosteron aktivno ucestvuje u izgradnji misica. I to nije steroid! Pravi se od biljke tribulus koja cini mi se raste negde u bugarskoj. Preparat na biljnoj bazi-stimulator testosterona!
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 171 172 174 175 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 14:13:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.