Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 08:04:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1321934 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880
Kao sto kaze Uboje,prvo probaj da skines to malo sala,a iz nekog licnog iskustva sam skontao da broj odradjenih trbusnjaka i nema neke veze sa plocicama. Radi koliko i sad,samo vise pici one lezece,gde podizes noge pod 90 stepeni. Mozes i na klupi sa nekim tegom od 10-ak kila. 30-ak ponavljanja po seriji ti je sasvim dosta. Ja sam do prosle godine imao ekstra trbusnjake a nisam ih nesto preterano radio,samo par serija po 20-30 komada. Onda sam prestao da pazim sta jedem i sad su tu samo tragovi nekadasnje keramike Smile Radio sam posle i po 500 komada po treningu ali nista bez zdrave ishrane... Sad radim laganeze po par serija,cisto da odrzim trenutno stanje.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Moja sestra odavno posecuje ovaj forum, ja sam tek sad poceo da ga posecujem, sto se tice trbusnjaka i plocica na stomaku, mislim da je najbolje raditi posle svakog treninga u teretani po 100 trbusnjaka, samo sto ja radim odjednom. Radim to svaki dan. Probaj i ubrzo ces videti rezultate. Ja imam problem sto nikako da dobijem na masi, sta mi predlazete? Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Mozete da radite i 500 trbusnjaka po seriji ali se oni nece videti sve dok postoji salo preko njih. Znaci... ISHrANA...Ishrana i samo ishrana!!! Bez prostih UH. Slatkisi, gazirani sokovi, peciva, beli hleb.

Za donji deo trbusnjaka su vezbe sa podizanjem nogu.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

RectusAbdominisWaist.gif
(25.15 KB, 240x336)
CBKneelingCrunch.gif
(22.7 KB, 160x120)
CBLyingCrunchStabBall.gif
(24.61 KB, 160x120)
CBLyingStraightLegHipRaise.gif
(31.97 KB, 160x120)
CBSeatedCrunch.gif
(21.62 KB, 160x120)
LVSeatedCrunch.gif
(20.5 KB, 160x120)
WTCrunch.gif
(16.13 KB, 160x120)
WTHangingLegHipRaise.gif
(20.98 KB, 160x120)
WTHangingStrLegHipRaise.gif
(37.46 KB, 160x120)
WTInclineCrunch.gif
(14.96 KB, 160x120)
WTInclineCrunchX.gif
(13.19 KB, 160x120)
WtInclineLegHipRaise.gif
(25.8 KB, 160x120)
WTInclineSitUp.gif
(19.13 KB, 160x120)
WTInclineSitupX.gif
(21.25 KB, 160x120)
WtJacknifeSitUp.gif
(14.76 KB, 160x120)
WTVerticalLegHipRaise.gif
(24.59 KB, 160x120)
WtVup.gif
(19.95 KB, 160x120)
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Ajde da prekrsim pravila foruma. Stavicu jos neke vezbice za obliques koji pored rectus abdominisa cini stomacne misice posto vidim da je najvece zanimanje bas za tu grupu misica.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

CBSideBend.gif
(12.62 KB, 160x120)
DBSideBend.gif
(19.7 KB, 160x120)
LVSideBend.gif
(24.11 KB, 160x120)
LVSideCrunch.gif
(16.9 KB, 160x120)
LVTwist.gif
(21.31 KB, 160x120)
LVTwistGripless.gif
(17.27 KB, 160x120)
WT45SideBend.gif
(12.92 KB, 160x120)
WTInclineTwistingCrunch.gif
(13.54 KB, 160x120)
WTInclineTwistingSitupX.gif
(35.52 KB, 160x120)
WTSideCrunch.gif
(11.75 KB, 160x120)
WTTwistingCrunch.gif
(22.68 KB, 160x120)
WTTwistingInclineSitUp.gif
(27.64 KB, 160x120)
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880
Od svih ovih sprava za trbusnjake u ovoj teretani gde idem ima cela nijedna Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola 
Ma vazi da cu da skinem to malo sala da bi mi se videle malo plocice nema sanse!! Em sam u razvoju em bi izgledao grozno posto sam u licu mrsav...
Zeleo bih da pitam nesto vezano za sklekove posto su me poslednjih nekoliko meseci posebno zainteresovali. Znam da je pitanje malo glupo. Ali nije mi jasno kako neko ko radi sklekove i zgibove extra izgleda, zasto onda neki idu u teretanu ako se mozes od sklekova i zgibova izgraditi? Meni su jako teski sklekovi tezi su mi od trbusnjaka i za sad radim 15 ujutru 15 uvece. Danas sam krenuo da radim 15 ujutru 15 uvece a u sredu krecem 16 ujutru 16 uvece i tako redom...Posto drugacije ne mogu. Mesec dana sam radio tako sto sam ruke oslanjao na klupu i spustao se dole, ali to mi ide jako sporo. Da li trebas biti bas jak da bi mogao po desetine sklekova da radis na jedno ruci ili da radis stotine sklekova na dan?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Kod sklekova najoptereceniji su triceps i pektoralis(grudni misic). To ti je slicno kao da radis bech-press sa nesto uziim hvatom. Prva i osnovna stvar kako da napredujes u sklekovima je da pravilno dises!!! Znaci...spustanje uzdah...dizanje izdah. Moras da vezbas svakog dana i da pokusas da uradis po jedan vise svakog sledeceg vezbanja. Verujem da tri-do cetiri serije svakodnevno sa pauzama do dva minuta mogu da dovedu do odlicnog napretka
E sad nesto od osnova vezbanja. Prilikom vezbanja sklekova uvek radis sa istom tezinom tj. svojom sopstvenom. Poznato je da posto nema povecanja odnosno napredovanja u tezini mozes samo da napredujes u broju ponavljanja. To su dve potpuno razlicite vrste vezbanja. Povecavanjem broja ponavljanja u seriji, povecavas izdrzljivost svojih misica dok je napredak u snazi mali. Kod povecavanja tezina (primer bech-a) dolazi do hipertrofije misica (povecanja mase) a samim tim i snage.
Ne verujem da se mozes nesto extra izgraditi samo vezbanjem sklekova i zgibova. Suvise su to male tezine za neki veci napredak. Mozes da budes u dobroj formi i vecini je to i dovoljno.
E sada, za stimulaciju misica odnosno neki napredak potrebno je da prilikom vezbanja misici budu pod stresom. Ako suvise dugo radis neku vezbu, misici se adaptiraju odnosno naviknu na istu i nema napretka vec stagnacije. Zato je potrebno s vremena na vreme (recimo 2 meseca) izmeniti vezbe kako bi misic bio pod stresaom. To mozes u konkretnom slucaju za vezbe sklekova raditi tako sto ces nakon izvesnog vremena raditi recimo sa podignutim nogama ili tako sto ces na ledja staviti neko opterecenje ili tako sto ces menjati sirinu postavljanja ruku i sl.
Evo, mislim da sam odgovorio na neka pitanja...
Jos jednom ponavljam... disanje je najbitnije kod sklekova, zatim koncentracija..priprema na to da mozes pobediti sebe i napraviti jedno ponavljanje vise u odnosu na prethodni dan!
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola 
Gde mogu da uradim sa serijama uzastopno sa odmorom od oko dva minuta! Pokusao sam, ali nema sanse. Uradim 15 pa posle dva minuta uradim 7 i padnem dole... Nego lepo cu raditi ujutru 15 popodne i uvece. A od 1. avgusta krecem u teretanu posto se otvara jedna odlicna blizu mene.
Sve je to ok da teretana razivije misice, ali zato vaterpolo kako te razvija... Moj drug trenira od drugog razreda osnovne, a sad je drugi srednje izgleda ko trokrilni ormar. Ramena su mu extra razvijena, visok preko dva metra!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Strasno! Mislim da trosim reci ovde!! Smile
Pa i mora de sa padne posle svake naredne serije. To je normalno! Ali nije normalno da postavis pitanje...na njega dobijes odgovor a ti radis po svome.
Sto se vaterpola tice. Ajde razmisli malo svojom glavom! Tvoj drug trenira i izgleda kao sifonjer. Ali verovatno jos tvojih drugova trenira i ne izgledaju kao sifonjeri. To ti je sinko genetika. Tvoj drugar i da ne trenira vaterpolo verovatno bi izgledao bolje od proseka. Ajde uzmi i ti i treniraj i da vidimo kakvi ce rezultati biti. Evo ja cu unapred da ti kazem. Razocaravajuci. Nisu svi ljudi predodredjeni da izgledaju mocno. Neko lako napreduje u ramenima, neko u bicepsu, neko u pektoralisu....ali to je vec unapred odredjeno. Ni vrhunski bilderi nemaju sve misice proporcionalno razvijene. ATo je zato sto odredjeni misici kod odredjenih ljudi bolje odgovaraju na vezbanje. Zato takvi ljudi vise paznje posvecuju misicima koji slabije odgovaraju na trening.
Ako zelis da gubis vreme radeci po 15 ponavljanja tri puta dnevno OK. To je tvoja stvar.
Postoje osnovni principi vezbanja sa odredjenim varijacijama. To je nauka! Znaci! Osnova je 3-4 serije sa osam do deset ponavljanja po seriji- Po definiciji za masu. 4-6 ponavljanja po seriji za snagu i od deset pa navise za izdrzljivost.
To tvoje vezbanje NE postoji[b][/b]
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 123
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N79
Tako je! Reci mu! Smile Ja sam trenirao vaterpolo 6 godina. I kada sam morao da biram izmedju skole i ozbiljnog bavljenja vaterpolom tu je bilo kraj. Ne znam dal bih danas ucinio isto. Al nema veze! Danas mi je, pored fakulteta, osnovna zanimacija teretana. Strasno me nervira kad neko cuje da sam dugo trenirao vaterpolo i kaze: "Pa da! Zato si toliki!" E pa nije zato! Ceo zivot slusam te glupe predrasude! A na price tipa: Hiljade i hiljade sklekova i trbusnjaka, mleko i plazma... Dodje mi da zaplacem!
Sada se osecam sasvim dobro! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 08:04:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.673 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.