Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: In the land of blood and honey (U zemlji krvi i meda)  (Pročitano 96567 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Samsung 111111
Citat
Pa Ja nisam glasao jer me glasanje ne interesuje , imas nekoliko miliona Srba u svetu van Srbije a i puno ovih drugih ,To nije film za svakog i tesko da ce imati bilo kakav veliki odjek kao nekakvo umetnicko delo ,
to je samo film i nista vise ...mala nevazna tragicna ratna ljubavna prica ...B kategorije.

Film kao film nije ljubavna prica...ja onde nigde nisma video ljubav  Smile
Film samo kroz tragove provlaci ljubavnu scenu izmedju onih nakaza.(jebiga ruzni su)
Film ne da nije umetnicko delo niti film B kategorije..nego je nulte kategorije,razloge sam vec naveo..ocajna gluma,neubedljiva prica i etc.

Citat
Ne razumem sta se ljudi toliko pale na to dali ima trunke istine u njoj ili ne .
Bio je rat ,klalo se ,ubijalo ,silovalo ,nista ne bi bilo drukcije da je bila Srpska devojka a muslimanski vojnik ,
Ali to je samo film ,70% svih ratnih filmova su netacni ,sta mislis kako se osecaju vijetnamci kad gledaju americko sranje ili jos bolje kako se Srbi osecaju kad gledaju bitku na Neretvi gde su nasi dedovi izdani od prokletih komunista ,pa tek one nase druge glupe filmove kao okupacija u 26 slika i tako dalje.

Ljudi se na pale..i ne lupaj gluposti.Narodi na balkanu znaju sta su radili jedni drugima..bolje nego Angelina,mene vise iznenadjuju ljudi kao ti..i ljudi koji potenciraju na to da Srbi ne znaju koliki deo krivice snose za ratu jugi. Smile
Jer znaju,i to odlicno znaju.
A sam si lepo naveo..svi ti filmovi su smece..pocev od nasih sa nemcima do tih vijetnamskih Smiley i to i jeste cela poenta Smiley

Citat
Glumica Angelina Jolie izjavila je da nema ništa protiv Srba, te da njena osećanja nisu antisrpska.

i ja kazem da ne mrzim fk crvena zvezda  Smile
Znaci ako je Andjelina tako rekla...onda je to tako  Smile

Citat
Zadovoljna sam filmom

evo ti kolko laze..film otisu u minus..ona kaze da je zadovoljna xD

Citat
Angelina kaže da ljudi treba da imaju mišljenje o filmu ali da je problem što ga imaju, a film nisu odgledali. “Nadam se da će ga ljudi u Srbiji pogledati otvorenog srca i uma, mada znam da će to biti veoma teško zbog različitih priča i izveštaja, ali ipak se nadam. Ja sam kao scenarista pisala o onome što sam otkrila dok sam istraživala ovu temu i o tome što se zaista dogodilo. To ne treba poricati. Razumem ljude iz zemlje koja je obeležena kao agresorska, znam za komentare i vaše reakcije, ali to nije fer. Podsetiću da skoro polovinu glumaca u filmu čine Srbi, oni su postali deo naše ekipe, deo moje porodice, volimo se i veoma smo bliski. Mislim da to dovoljno govori šta osećam prema Srbima.”

kad procitam ovo..dodje mi da obrisem ulicu njom
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Ja bi Andjelinu na redaljku ,samo problem je sto mislim da bi uzivala .

Jakasi hajde vise keve ti ,ne namestaj mi neke gluposti koje nisam ni mislio a kamoli rekao kao na primer ;
citiram
"mene vise iznenadjuju ljudi kao ti..i ljudi koji potenciraju na to da Srbi ne znaju koliki deo krivice snose za ratu jugi. "
Zavrsen citat

Mnogo Ti generalizujes rec Srbi ,ima Srba i Srba i nisu svi Srbi isti.
Kao i u svakom narodu i u nasem imas dobrih ljudi i imas losih ljudi .

A sto nisu simbolicno i mekano Bosnjaci silovali Srpkinje ?

U Filmu zato sto bi ponovo poceo rat i zato sto su srbi osvetoljubivi po pitanju njihovih zena i zato sto se Andjelina vise plasi Srba nego Bosancerosa .

U stvarnosti definitivno je bilo silovanja od strane svih to se na balkanu desava jos od rimskih vremena ,
Klanje ,Pljacka ,Silovanje je recept koje su sve okupacione snage praktikovale Od Kelta i Vikinga ,pa do Turaka i Krstasa .

« Poslednja izmena: 11. Mar 2012, 18:07:13 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
mob
HTC Smart
Где је ко служио војску нема апсолутно никакве везе са овом темом зато баталите.

Друга ствар, немојте писати више узастопних порука. Уколико имате нешто да додате или да измените користите поље "измени".

Srđan Dragojević: Anđelinin film je kao "Alo, alo!"

Naš reditelj i scenarista Srđan Dragojević, gostujući u emisiji HRT-a "Nedeljom u dva" kod Aleksandra Stankovića, pričao je o filmu Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda", za koji je rekao da je "jako loš".

"Meni je jednostavno neverovatno da je u taj film utrošeno 13 miliona američkih dolara, a izgleda kao bošnjački ili hrvatski film iz devedesetih", rekao je Dragojević, dodajući kako sama ratna priča koju donosi Anđelina u svom filmu ima uverljivost i ozbiljnost koliko i radnja britanske humorističke serije "Alo, Alo!".

Dragojević je naveo i kako priča o ženama žrtvama silovanja treba da bude ispričana, ali da je to u Anđelininom filmu urađeno na pogrešan način. Srđan Dragojević je napomenuo da Anđelini Džoli niko nije želeo da kaže da to što radi ne valja, samo zbog toga što je velika zvezda.

Izvor: Vesti online
« Poslednja izmena: 11. Mar 2012, 18:19:00 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Ma stavila je Joly 10 miliona u svoj dzep a ova tri je spickala i razdelila ,boli je patka uvek ima osiguranje ako film bude fijasko .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
проблем је у томе што џоли није једини продуцент овог назови филма...њу заболе за паре али мислим да остале продуценте баш и не Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Mislim da je film tolko skup jer su je obrlatili za lovu a pustali je da baulja ko reziser, mislim da su se ljudi na tome dobro oparili
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
  đavolina je izjavila da ne mrzi Srbe,ona mrzi samo Srbo-Četnike a to su po njoj svi oni koji su bili u uniformi u ratu.Bio sam po drugi put u životu na kratko u Sarajevu (ne volim baš da pričam gde sam sve bio) pre dve nedelje i tamo se ovo hvali i slavi ne kao igrani već dokumentarni film.Zukorlić je najglasniji u svojoj "filmskoj" kritici.
  Što se dragojevića toče (nisam to gledao) trebao je on da objasni ne đavolini već nama gde nestadoše sve one pare koje je protraćio u Svetom Georgiju koji po verodostojvosti nije mnogo pobegao od ovog "medenog" filma.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
HTC Smart
Руси против филма Анђелине Џоли

Редитељски првенац прослављене холивудске глумице Анђелине Џоли, „У земљи крви и меда“, рекло би се, само ниже неуспехе источно од Дрине. Подсећања ради, београдској премијери присуствовало је свега дванаест људи. И док је сарајевска јавност изрицала хвалоспеве на рачун филма Џолијеве, дотле је то остварење од стране српске јавности прошло углавном обасипано оштрим критикама.

Ситуација није ништа боља ни у далекој Русији, где су медији, упућенији од својих западњачких колега у стварна збивања деведесетих, Анђелину дочекали „на нож“. У једној од критика филма „У земљи крви и меда“ истиче се да је апсурдно инсистирати на љубавној причи, игноришући грозоте које филм приказује. Такође, наглашава се да, ако је судити искључиво према „филму дебитанткиње“, не би требало имати никакве сумње да је председник Клинтон учинио праву ствар када је наручио бомбардовање бивше Југославије, јер у супротном „крволочност Срба не би престала“. Аутор критике затим осуђује то што филм на прилично бољшевички искрен начин саопштава „чињеницу да Муслимани нису били јагањци“.

Ипак, за сам крај оставља и опаску да је Анђелина Џоли ипак само глумица, те да не може бити толико свестрана како би пођеднако била добра и у глуми, и као сценариста, и редитељ, остављајући том изјавом „луфта“ за оно што је и Срђан Драгојевић недавно рекао – да је Анђелинин филм озбиљан колико и серија „Ало, ало“.

Извор: Правда

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

16_andjelina-dzoli-111-FRAJ.jpg
(121.2 KB, 400x363)
« Poslednja izmena: 30. Mar 2012, 10:17:34 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
HTC Smart
Prekinuta projekcija filma Anđeline Džoli u Moskvi

Aktivisti udruženja „Ruski Obraz“ prekinuli su juče projekciju filma „U zemlji krvi i meda“ u bioskopu Rolan u Moskvi. U skoro praznoj sali bioskopa Rolan aktivisti Obraza raširili su transparent sa slikom Andželine Džoli sa krvlju oko usta i porukom i porukom „Pobite Srbe? Ne nećemo slušati!“.

Inače film Anđeline Džoli doživeo je pravi debakl u Rusiji. Na premijeri filma koja je održana u subotu u istom bioskopu bilo je 15 ljudi. Tokom jučerašnje akcije Ruskog Obraza u sali je bilo 13 ljudi.  Odmah na početku filma raširen je transparent a aktivisti Ruskog Obraza uzvikivali su „Stop ubijanju Srba“, „Zaustavite laži!“, „Srbi – braća“ i „Bosna – srpska zemlja“. Film je zaustavljen a u sali su upaljena svetla. Svim prisutnim gledaocima podeljen je letak koji objašnjava da je film propaganda protiv Srba u Bosni i da širi laži.

Ruska organizacija je istala da su na ovaj način želeli da pokažu solidarnost sa Srbijom i srpskim rodoljubivim organizacijama, među kojima i SNP Naši, koje su protestvovale zbog prikazivanja ovog filma u Srbiji.

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
ahahahahahahahahahahahahahaaha hahah  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.