Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "In" i "aut" za Novu godinu  (Pročitano 4048 puta)
29. Dec 2005, 06:19:05
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
"In" i "aut" za Novu godinu

Nova godina samo što nije. Vreme ludih žurki (to jest, ludog dočeka), udešavanja, poklona, planova, donošenja svečanih odluka... Ludilo - i to svake godine. S naše strane, radi još malo uvođenja u prazničnu atmosferu, evo kratkog spiska šta je "in", a šta "aut" za Novu godinu.

Da biste bili "in" za Novu godinu, uopšte nije bitno šta ćete obući - bitno je da ste dobro raspoloženi i da se udobno osećate u onome što ste obukli. Budite opušteni, vedri, nasmejani, može i zaljubljeni, i svi će misliti da ste "in" (ako ima nekog "durka" kome nije "in" što ste vi lepo raspoloženi, pa, to nije vaš problem, zar ne?).

Ono što je takođe "in" jeste dočekati Novu godinu s osobama koje volite. Ne mora da bude nikakva velika žurka, može i malo okupljanje vama najdražih prijatelja, ili, ako vam se tako dopada, doček s porodicom. Kad je već Nova godina, možete i nešto da promenite u svom životu; na početku svake godine "in" je nešto menjati - to može da bude vaša frizura, boja kose, navike u učenju (poboljšajte ih, nemojte zapostaviti obaveze!), imidž, možete početi da čitate zanimljive knjige, "izaći iz ljušture" i početi više da se družite s interesantnim ljudima...

Ono što je apsolutno "aut" za doček Nove godine jeste alkohol. Dočekajte Novu bistre glave, svesni super ljudi kojima ste okruženi - ne presamićeni u kupatilu, izbacujući ono što vaš želudac ne može da svari! "Aut" je i preneti loše ocene u sledeću godinu ako to ikako možete da izbegnete.

Mada je dobar provod "in", visoke štikle su definitivno "aut" - posle toga će vas noge boleti deset dana. Umesto toga, obujte stvarno udobnu obuću u kojoj možete bez problema da igrate cele večeri. Kad smo kod igranja: "aut" je dosađivati se na dočeku - ako vam je dosadno, ortakinju pod ruku, pa igrajte.

Još jedna stvar koja je potpuno "aut" na dočeku Nove godine: previše šminke. Razmislite - biće luda žurka, skakaćete, igrati, podići će se temperatura, znojićete se - i vaša jaka šminka daće vam izgled čudovišta iz horor filma. Umesto toga, nanesite blagu šminku nežnih tonova, malo sjaja za usne i malo senke - tako ćete lepše izgledati nego s previše šminke, a čak i ako šminka počne da se "topi" na vama, neće se primetiti, što je još jedna prednost nežnih tonova!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije


Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5


Da biste bili "in" za Novu godinu, uopšte nije bitno šta ćete obući - bitno je da ste dobro raspoloženi i da se udobno osećate u onome što ste obukli. Budite opušteni, vedri, nasmejani, može i zaljubljeni.

Ono što je takođe "in" jeste dočekati Novu godinu s osobama koje volite. Ne mora da bude nikakva velika žurka, može i malo okupljanje vama najdražih prijatelja

Ono što je apsolutno "aut" za doček Nove godine jeste alkohol.


Biću i in i out  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.