Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:24:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Imum Coeli - vrh IV kuce(IC)  (Pročitano 63231 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
tea 20 pogresila si,vladar prve mi nije otisao u 4,nego je vladalac 4 otisao u prvu....da li to nest menja?(inace karta je u indexu karata pa ako ti nije problem mozes pogledati)
Moja 4 kuca je prazna, pocinje u vodoliji a vladalac uran je otisao u 1 kucu u strelcu....

vladalac 4 u 1 govori da majka i cjela obitelj imaju utjecaj na osobu, ne mogu da ti otvorim kartu...  Smile
IP sačuvana
social share
Maybe God wants you to meet many wrong people before you  
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.  

Gabriel Garcia Marquez
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
ne mogu da ti otvorim kartu...

Radi, ako neće iz prvog puta, probaj iz drugog... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja nisam kapetan ladje ja sam kapetan Ledjo

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 106
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ja imam IC u vagi  i konjuktuje ga merkur inace vladar Suncevog znaka,dok je Venera u drugoj kuci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

if there is a will,there is a way

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hoce tea,upravu je makishon...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sve je otrov i nista nije otrov

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 176
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta znaci merkur i kiron i venera koja je na vrhu 4 kuce u blizancu?
Inace venera je neaspektovana..Da li se ovaj polozaj venere uzima kao los??Znam da neaspektovana planete predstavlja deo zivota koji neovisno deluje i koji mozda nece biti toliko naglasen, ali sta je sa vezom sa 4. kucom??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Inace venera je neaspektovana..Da li se ovaj polozaj venere uzima kao los??Znam da neaspektovana planete predstavlja deo zivota koji neovisno deluje i koji mozda nece biti toliko naglasen, ali sta je sa vezom sa 4. kucom??

Blizanci na vrhu četvrte kuće govore o čestim selidbama. Razigrano detinjstvo.
Ako ti je Merkur u četvrtoj onda je tebi najbolje u zemlji gde si rodjena. Dobra kombinacija za porodični život.
Takodje opisuje osobe koje dosta čitaju i pričaju.. Skloni su stalnom analiziranju svojih emocija. Snažna veza izmedju brata (sestre) i majke.

Venera u četvroj je pokazatelj lepe kuće i srećnog detinjastva, ljubav u detinjstvu, najveća ljubav se sreće u mestu rodjenja... (i ja isto imam Veneru u četvrtoj)  Pošto je neaspektirana možda ti je upravo to nedostajalo?? Ne znam kako bi to mogla da protumačim,možda bi neko mogao da pomogne?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Svi bi mi bolje kada bi mogli...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pošto je bez aspekata, postoji velika mogućnost da probleme ostalog dijela horoskopa pokuša izživjeti kroz nju pa dolazi do preopterećenja...volio bi da ovo ili potvrdi ili negira jer ima još opcija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

in the ocean of your eyes..

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6030
IV kuća

Četvrta kuća nam govori o domu, boravištu, domaćinstvu, porodici, genetici, prošlosti, domovini, kopnu, zemljišnim posedima, zaostavštinama, imanju. Pored toga ukazuje nam na uživanja, zadovoljstva, udobnosti, radosti, sreću, lagodnost, dokolicu, ljubaznost, srodstva, odnose, rad, prijateljstva, emocije, način ophodjenja, druželjubivost. Ukazuje nam na podzemna bogatstva, kanale, jame, proizvode zemlje, žetve, prevozna sredstva, članstva. Ukazuje nam nam na majku, bolesti stomaka, ishrane, oči, reproduktivne sposobnosti, laktove...

Venera u četvrtoj kući

Označava osobe koje žive u harmoničnim odnosima sa svojim roditeljima. Njihove aktivnosti su orijentisane na dom i porodicu. Imaju lepo uređenu kuću ili stan, ispunjenu vrednim umtničkim predmetima. Poseduju dar za ukrašavanje i slikanje. Oko sebe žele i izgrađuju mirno i harmonično okruženje. Zbog svoje naivnosti i dobronamernosti mogu pretpeti ljubavno razočarenje u vidu prevare ili napuštanja od strane partnera. Vole poslastice i đakonije i u njima znaju da prekomerno uživaju. Zbog toga imaju često smetnje sa probavom. Provode lep i miran život. I detinjstvo i starost su im srećni.

Merkur u četvrtoj kući

Ovo su osobe koje su pod velikim uticajem roditelja i porodice. Vezani su za porodičnu tradiciju. Imaju smisla za podučavanje drugih. Skloni su da stalno analiziraju svoje emocije. Odgovaraju im poslovi koji se odvijaju u kući. U kući im je uvek dinamično i dosta ljudi prodefiluje kroz nju. Često ovakav položaj Merkura ukazuje na selidbe i promene stana i mesta boravka.

Kiron u cetvrtoj kuci

Kiron u ovom polju mogao bi da vas ucini prilicno nesigurnom osobom, kada je porodica u pitanju. Zbog toga bi se ponekad mogli osecati kako su za vas, a i druge, sva vrata zatvorena. Narocito postajete uznemireni ako stvari pocnu da se odvijaju bez vaseg znanja. Imate jako osecanje da je ceo svet porodica i zelite da izgradite takvo drustvo u kome ce svako imati jednak tretman. Postoji jaka zelja da prosvetlite ljude, bilo kroz uzdizanje njihovog duha ili uvecavanja njihove svesti.

Porodica je za vas centar, ali je vas zivot u porodici, narocito u detinjstvu, mozda bio ispunjen bolom. Bol nece nestati ako se privijete uz druge. Uteha dolazi kroz svestan napor da izgradite okruzenje koje Vas emotivno podrzava. Moguc je osetljiv odnos sa ocem. On moze biti dozivljen kao ranjenost i povredjenost, u nekom vaznom pogledu je neodgovarajuci ili je bio pun sukoba. U nekim slucajevima kod ovako postavljenog Kirona otac je nepoznat, umro je ili otisao pre detetovog rodjenja.

Kiron je ovde cesto lekar ili svestenik, iscelitelj ili spasilac sa kojim se ne moze takmiciti ni jedan smrtni sin ili prosilac. Ima vrlo mnogo mogucih kombinacija, a priroda rane je uglavnom opisana znakom, kucom ili aspektima Kirona. Majka ima znacajnu ulogu u razvijanu ambicija ili je veoma aktivna u karijeri ovakvih osoba. Zena moze imati neke incestuidne skolonosti prema ocu. Bez obzira da je kontakt ostvaren ili ne, porodicna romansa postoji a zena se, zadrzavajuci taj obrazac, zaljubljuje u nedostizne muskarce. Ako je otac jedini roditelj ili majka nezainteresovana, zena kasnije pokusava da neispunjene potrebe za majkom ostvari kroz muza, udajom za "majku".

Bilo da je stav prema ocu idealizovan ili prezriv, zena je cesto privrzena za njega, ili zapravo on za nju, on je Bog koji se mora slusati. Ponekad se zena mora boriti da izbegne identifikovanje sa snaznim likovima koje je otac zamislio i isplanirao, kakav treba ili ne treba da bude. Tesko je i rizicno i uz strah od odbacivanja ne pristajati na dalju poslusnost i istupiti iz seme. Ako ne dodje do odvajanja, zena obicno postane tatina "princeza" koja kroz zivot ide laskanjem i zavodjenjem ili arogancijom....
« Poslednja izmena: 08. Dec 2006, 14:32:25 od kalesin »
IP sačuvana
social share
Moham manassinte maanathu
Maarivillaay virinjathenthe
Sogam meghamaay moody marackuvaan
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Raagam manasinte naalu kettil
Dheepam theliyichathenthe
Viraham neduveerppaay
Oothi keduthuvaan odi anayukille
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sve je otrov i nista nije otrov

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 176
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prvo, hvala vam na odgovoru! Smile Smile Smile

Zaista imam specifican odnos sa ocem(ne u nekom nastranom smislu)...Kada sam bila mala slabo sam ga vidjala a sada zivimo zajedno. Medjutim cesto nam se desavaju sukobi. Isto tako tacno je i ono za tatinu princezu..ali ja nisam u tom fazonu pa mu ne polazi za rukom. Tacno je i ono da sa mamom imam jedan strasno dubok odnos i jaku povezanost.

E da, sto se tice te moje venere, cini mi se da mi donosi zatvorenost na toj strani i da mi ljubav slabo ide...Zaista imam dosta visoke kriterijume. Ta moja venera je na kraju 3. kuce i samo sto nije usla u 4.Da li se to isto racuna
E da, ne zivim na prostoru gde sam rodjena..Kakav to uticaj ima sa obzirom na ono da se najveca ljubav srece tamo, i da imam veliku ljubav iz detinjstva i tako jos neke stvari su tacne hvala vam.
Ova venera me smara jer mi neko rekao da ce taj deo zivota  zbog neaspektovanosti biti neispunjen....Za sada je tako... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

Venera u četvroj je pokazatelj lepe kuće i srećnog detinjastva, ljubav u detinjstvu, najveća ljubav se sreće u mestu rodjenja... (i ja isto imam Veneru u četvrtoj)

I ja imam Veneru u IV al najveca ljubav nije iz mjesta rodjenja,vec daleko od doma.A imam jako lijep dom,djetinjstvo nije bilo bash najruzicastije,ljubav svak ima u djetinjstvu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:24:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.