Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 14:21:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Imum Coeli - vrh IV kuce(IC)  (Pročitano 63208 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Saturn  u 4.kuci znaci da je osoba u proslom zivotu bila naucnik,matematicar,fizicar,lekar,politicar,istoricar,sudija i sl.Zivot joj svakako nije bio lak,sa mukom je stekla mnogo.Ipak,nikada stvarno nije uzivala u rezultatima svog rada jer za to nije bilo ni vremena.Bila je posvecena onome sto je radila.To nije bilo lako,ali verovatno je bilo uspesno.Ovo bi potvrdio Saturnov polozaaj u Jarcu,Lavu,Vagi ili Vodoliji.
U losem aspektu i znaku,osoba je zivela u bednom okruzenju,bavila se zemljoradnjom,rudarstvom i drugim teskim i prljavim poslovima.Sto ima vise losih aspekata,zivot je bio tezi i problematicniji.

Uran  u 4.kuci govori da je zivot osobe bio ekcentrican,neobican,intelektualan i nezavisan.Ti ljudi su svetu nesto novo doneli,pronasli,borili se za jednakost i slobodu.Bili su neshvaceni u svoje vreme,jer su uvek isli korak ispred drugih.Nekada su zbog toga na sebe navlacili puno problema.Zivot im je bio pun preokreta,promena,iznenadjenja i lomova.Oni su bili naucnici,astronomi,astrolozi,komunisti,reformatori,pronalazaci i sl.
U losim aspektima,dizali su bune,revolucije,a cesto su bili odbaceni i van drustvenih formi.

nastavak sledi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
m28, a imas li nesto o IC-u, a ne ovo u vezi sa proslim zivotom? Ovo mi deluje vrlo interesantno, ali ne znam koliko moze biti korisno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***God - Warden Tombs***

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3789
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
a ko to ovde gata u pasuj i koliko treba da se plati po seansi???  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
ako nadjem...  Smile 
rekla sam na pocetku  teme jos da ne mogu da nadjem skoro nista na ovu temu pa da salje sta ko ima,da se pomognemo  Smile
ovo je cisto za one koje zanima sta i kako je bilo nekad,pod uslovom da veruju u to,naravno.  Smile

o cemu ti to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8

Kakve veze ovaj tvoj komentar ima sa uzgajanjem pirinča u Japanu?
Hajde drži se teme...
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ic mi je u skorpiji imam saturn u skorpiji u 4 kuci i uran u strelcu u 4.kuci!!! ovo nije dobro???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Maločas sam shvatila nešto, i molim Vas za mišljenje i savjet. Naime, moja kći ima IC na 26 bika, dakle na Algolu, a tu je i Saturn u konjunkciji(28 bika) te je  u sekstilu sa Marsom i sj. mj. čvorom u raku (24 raka), u šestoj kući, i trigonom s Neptunoom u prvoj kući (5 vodenjaka.)

Zar ćemo ju mi, njeni roditelji, uništiti??? Smile   Nemam osjećaj da loše djelujemo prema njoj, naprotiv, vesela i nasmijana je curica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Svi bi mi bolje kada bi mogli...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zanimljivo je prije svega to da si sve ovo vidjela upravo kada joj je tranzitni MO bio na IC-u, a ni ovaj MA trenutno nije baš najpovoljniji po nju... no uz tvoje razumijevanje svega ovoga, a dosta toga se može zaključiti i iz tvojih postova, izgleda da vas u braku više drži razum i osjećanje dužnosti što se vjerovatno odrazilo i na njenu kartu. Baš sam konfuzan, ali nema veze...jasno ti je da ti sekstili daju tvrdoću ali i čvrstoću u njenom domu...meni ovo ne izgleda uopšte strašno, vjeruj mi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Zanimljivo je prije svega to da si sve ovo vidjela upravo kada joj je tranzitni MO bio na IC-u, a ni ovaj MA trenutno nije baš najpovoljniji po nju... no uz tvoje razumijevanje svega ovoga, a dosta toga se može zaključiti i iz tvojih postova, izgleda da vas u braku više drži razum i osjećanje dužnosti što se vjerovatno odrazilo i na njenu kartu. Baš sam konfuzan, ali nema veze...jasno ti je da ti sekstili daju tvrdoću ali i čvrstoću u njenom domu...meni ovo ne izgleda uopšte strašno, vjeruj mi Smile

Hvala ti Vagica na odgovoru. Imaš pravo, razumijem ja sve, i više nego dobro. Samo još da dodam riječ , dvije, mada ovo nije mjesto za raspravljanje o tome, uz razum i osjećaj dužnosti ipak je prisutno veliko prijateljstvo , razumijevanje, i ljubav, a  možda je i problem u meni, što nakon 16 godian očekujem neku veliku strast, zar ne? ( moja Venera je u lavu pa traži stalno obožavanje i dizanje na tron, a i riblje emocije je teško zadovoljiti)
« Poslednja izmena: 04. Dec 2006, 09:07:40 od Lenora »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 14:21:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.