Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Imate li hrabrosti da....  (Pročitano 10574 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
Ima jedna stara mornarska...po zena u svakoj luci....
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
prevara .... pa mozda .... priznati ? nikako !
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
Nije li preljuba ako diras "neku" koju nisi doveo kuci...?
...Ali ako je ona, tacnije, njih dve, tri, ili vise, u istoj kuci...  zar je to preljuba...?
...Jeste li culi za onaj izraz "pusto tursko"...?

Pozdrav...!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Nece to na Balkanu da zazivi...mi smo ti vise kao Beverli Hils
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
Tursko me ne interesuje, uostalom o cemu ti brate "zekopeko"pricas uopste. Zvuci kao da propagiras neki uvrnuti, sektaski nacin zivota. Bez uvrede! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
Naravno da nisam uvredjen...   i naravno da to nece skoro zaziveti na nasim prostorima...
...Medjutim, u svemu tu nema ni trunke "sektaskog"....
...Zasto...?     ...Pa zato....!      ....Jer kad je bilo zasto da nije bilo zato...   Ajde kazite i sami...

Salim se naravno....

Sada cu ja reci nesto sto ne bi takodje trebalo da uvredi "ovcicu"....
...Vidis...   Stav o tome je izgradjen na prilicno sirim vidicima o pojedinim stvarima...     ...a o ovoj temi posebno....
...Ja nisam niukakvoj organizaciji....   ali to ne znaci da ne pricam sa ljudima koji podrzavaju razne religije....
...Iz toga sam izvukao naprimer da "komunizam" cak sadrzi vise elemenata vere i postovanja Boga nego samo hriscanstvo...    svejedno...  Pravoslavlje ili Katolicizam...  ...ili neki drugi pravac...   a ima ih...

...
Jeste li ikada razmisljali o tome da je Hriscanstvo mozda samo jos jedna zabluda u nizu, koje ljudi sprovode, i cvrsto drzeci se za apsurde koje ni sami ne razumeju....

....E vidis...  "Ovcice"....  
Ona tema je zasnovana na temelju osnove koja ne lezi na jednoj takvoj zabludi....

..........

....Odgovor za "Anea-u"....

...Pomenula je da "druga" veza znaci i sporedna....

Zasto sporedna...?    Odkuda ti to "sporedna"...?   Na osnovu cega...?

...Zasto ne bi bila glavna i paralelna....?

Jedna zena je dozvoljena zakonom koji su propisali ljudi....   u Evropi...   Americi...    ...Rusiji....    itd....
....Ali to su zakoni koje su doneli ljudi....

...Da li su ljudski zakoni i stvarni zakoni....   odnosno zakoni koji krase onu realnost koju ljudi, vise od straha i neznanja, ne zele ni da cuju....   ...iako sve to deluje na njih, hteli oni to ili ne....

Pozdrav svima...
Hajde, pozivam vas da zajedno razmisljamo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Mislim da bigamija nije i ne treba da bude odlika savremenog drustva(mada svaka druga osoba danas ima ljubavnika ili ljubavnicu,sto je jos gore jer to radi iza ledja "voljene" osobe,ali to je vec druga prica o moralu,jer imas ti i kod nas swingera i sl. koliko hoces)
A zakon donesu ljudi bas zato da bi se razlikovali od zivotinja(mada i njih je veoma mali broj koji dele partnere)
A shvatanja se razlikuju i zavisi od kultura.U africkim i arapskim zemljama se na to gleda kao na nesto sasvim normalno,kao sto se gleda i na odsecanja klitorisa i nosenje burke,ali to ne znaci da i mi treba da to prihvatimo.
Verovatno hoces da kazes zasto bi se neko ogranicavao da voli samo jednu osobu,ali ipak bigamija je za moja shvatanja neprihvatljiva.Ne znam da li bi tebi smetalo da tvoja zena ima jos dva muza pored tebe?
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
Zakone jesu ljudi doneli da bi se razlikovali od zivotinja….  To ne sporim…
Uopste nesporim njihovu zelju da se razlikuju….  Medjutim…
Da li je dovoljno “napisati zakone” i graditi solitere da bi se razlikovao…?

Pre dva tri meseca sam u kantini, na poslu, kupio par pljeskavica koje su tamo spremili…
Sta je sada zanimljivo u tome…?
Odlomio sam pozamasno parce i dozvao jedno kucence koje se stalno mota oko zgrade u kojoj radim…   ….koje, kada me god vidi, svo radosno, mahajuci repom, pritrci da ga pomazim…
Ovog puta se nesto slomilo u svemu…
Kada je omirisao ono sto sam mu ponudio, pogledao me je u oci par sekundi, okrenulo se i otisao ostavivsi sve na zemlji….
Vise mi nije prilazio, cak i kada sam ga dozivao…
……
Pljeskavica je bila ispravna…   niko od ljudi se nije pozalio na jelo koje su nam spremali tamo….
Medjutim, da li je to bas tako….?

To je jelo “Savremenog” drustva….
Da li znaci da zato sto je “savremeno” da je i dobro….?

……..
Pre nekoliko godina sam bio pozvan da prisustvujem skupu i prezentaciji neke nove metode lecenja i nekih “novih” lekova….
…Med i propolis je bio glavni sastojak….
Izmislili su rupu na saksiji….   I to ne onu malenu sa donje strane, vec onu veliku odozgo gde se zaliva….

Nisam mogao da ne ustanem  da ne zatrazim rec….

Pitao sam ih, zasto ne uzeti svakog dana kasiku meda, nego cekati da do bolesti dodje, pa onda med tretirati kao lek….
Med uopste nije lek….
Zinuli su na mene kao da sam im opsovao majku….

U razgovor se ukljucio jedan profesor sa medicinskog fakulteta pitanjem i skretanjem na drugu temu… Sta je glavni i osnovni sastojak bez cega covek ne moze da zivi…?
Iznenadjeni odgovorom su zinuli, vec pomalo besni zato sto su videli da postaju besmisleni….
Odgovorio sam im da je “Dusa” glavni sastojak bez koga covek ne bi mogao da zivi…
Da je to glavni sastojak svega zivog na planeti….

…A onda sam ja sve njih, “visoko obrazovane” pitao sledece….   …sto pitam sada i sve vas ovde koji citate ovo….

Ako uzmete sve sastojke za koje smatrate da su sastojci zivog bica….   Sve hemikalije…  sve bas sve sto ste ucili u tim skolama….
Hocete li moci da ozivite dasku stolice na kojoj sedite….   Da ona pocne da lista… ozeleni…   radja plod….

Vec je bio izvestan odgovor….   Da je to nemoguce….

…Tako je….  
Koliko god medicina bila savremena, i mi ljudi zajedno sa njom….
…Necemo biti sposobni da uhvatimo u epruvetu vratimo u mrtvo telo onaj glavni sastojak koji je nazvan “Dusa”…

…Medjutim, neko ipak udahnjuje dusu ljudima kada se rode….
Neko to ipak moze….
Da li samo ljudima….  Na kraju krajeva….
Imaju li zivotinje to isto sto i mi….?

I ko je taj ko to moze….?

Zanimljivo pitanje….   Sta vise, filozofsko….

……….
Ne postavlja li se dalje pitanje postojanja Boga….?
Nesumnjivo da postoji “neko” ko je “iznad” nas….

….
…A onda se postavlja pitanje, zasto smo mi stvoreni u ovom obliku u kojem jesmo…    
….Sa bolom….  Tugom…  radosti….  Kao usadjenim osecanjima….

Zasto je zenka coveka jedino bice na ovoj planeti koja radja uz bolove….?
Se ostale zivotinje nemaju taj problem….

Zasto zena ima obelezje nevinosti….?    ….da se zna kada je “prvi puta”….?

…..
Da li je to slucajno….?

Da li je uopste ista slucajno….?

……….
Da li bi smetalo da moja zena ima jos jednog muskarca pored mene….
Odgovoricu na to pitanje na ovaj nacin…

Ginekolosko akuserske klinike su prepune zena koje “trce kod drugog”….
Sta ih tera tamo….
Sve…Od problema da ne mogu da rode….   Pa do odstranjivanja delova tela koji su u funkciji radjanja…..

Zasto se muskarcima ne dogadja makar nesto slicno kada odlaze kod “druge”….?      ….Drugu, podrazumevam pod neudatu, niciju zenku….

……
Postoje “pravila” koja i dalje stoje, ma koliko se ljudi trudili da se odvoje svojim zakonima od zivotinja….
Pravila za sve ista….

Nije li delovanje na “savremen” nacin, delovanje protiv sebe….  U cilju sopstvenog unazadjivanja i unistenja….?

….Nije li zbog tih “novih pravila” svet uneo sebi vecu patnju nego sto je imao pre tih novih zakona….   A jedan od njih je i zakon o tome da se sme imati samo jedna zena….
….Sto je na kraju krajeva i glavna tema….

….I ko kaze da se ljudi u islamskim zajednicama ne bave apsurdima i ispraznostima….?

Ja kao posmatrac svega, samo primecujem da u mnogim kulturama, ukljucujuci i islamsku, postoji manje apsurda nego u svim Hriscanski nastrojenim….
….A jedan od apsurda je i ponidastavanje osecaja i potrebe za imanje vise od jedne zenke….   ….poturanjem nekih “savremenih zakona”…..

….To je moje vidjenje…

….Voleo bih da cujem….  Odnosno procitam….   Sta ljudi naokolo “vide i znaju” o svemu tome….

Naj lepse pozdravljam sve zajedno….
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
Ja zaista ne bih da zvucim uvredljivo, ali dragi zekapeko, od ovog tvog piskaranja mi se najiskrenije zavrtelo u glavi, a sustinu svega nikako da shvatim.Ti bas imas "guzvu"u glavi od "posmatranja"svega normalnog i nenormalnog oko sebe! Masem ti i bez uvrede! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
Ma nebrini, nisi me uvredila...

Kada si jedini koji ima viziju, za druge si ili svetac ili ludak...

...U ovom stepenu svesti ljudi, unapred znam da ce me prozivati ludakom...

...Ali to i dalje nije resilo problem koji se dotice svih ljudi naokolo...

Naj lepsi pozdrav...  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.