Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Imate li hrabrosti da....  (Pročitano 10553 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Citat: Daca-777

pa bilo bi mi lakse .....zato sto ja trazim gresku u sebi zbog cega me je prevario. Tako da mislim da bi mozda i resili problem da smo vise pricali .

pa tu gresis.greska ne mora da bude do tebe...moze i do njega.a sta je s njegovim moralom i tako tim Smile  :|
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
SF je apsolutno u pravu...  Mislim,evo razmislimo svi, onako logički i postavimo sebi pitanje: AKO JE JEDNA VEZA OK, AKO POSTOJI OK KOMUNIKACIJA MEDJU PARTNERIMA I VOLJA DA SE BORE JEDNO ZA DRUGO, ČEMU VARANJE???  A ako ništa od pomenutog nema, onda evo pitanja: ČEMU VARATI I NANOSITI BOL PARTNERU/KI, KAD UVEK POSTOJI IZLAZ-RASKID??? Priznanje prevare, uglavnom ne vodi novom početku u jednoj vezi, nego još bolnijem raskidu, uz jedan dodatak-PREZIR. Znam to iz ličnog iskustva, kad sam saznao da me devojka varala. Ona je eto priznala, ali to nije ništa poboljšalo našu vezu, raskid je bio veoma ružan i bolan. Mnogo bolje i zrelije je raskinuti vezu koja više ne ide, bez varanja. Bar ostane poštovanje.  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
PS: Samo da dodam ovo: Ne bih prevario devojku. Borio bih se i borim se za vezu koliko mogu i umem. A ako ne ide, onda lepo, fino svako na svoju stranu. Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 23
mob
Nokia N70
Citat: Daca-777
prznate prevaru.......??? Smile
....ja svoje dve najvece ljubavi nisam prevarila.....ali kad su mene varali nisu imali hrabrosti da me gledaju u oci i to priznaju.....
......aj da cujem vas koliko ste hrabri??? icon_2gun

Bila sam prevarena.....ali nikada mi to nije bilo recheno....vec sam svojim ochima to videla....Nikad mi nije bilo jasno zashto nemaju ono shto imaju pa to iskoriste u tim situacijama kada se treba suochiti sa svojim postupcima.....Zato od tada i govorim.....da mushkarci i nemaju herca....vec zhene u odnosu na iste i imaju velika (piiiiiiiiiiiiip)  
A shto se tiche moje prevare.....jesam,prevarila sam,chisto da uzvratim i vidim kako to izgleda kada to uradish....i bilo je ustvari samo sebi u inat....jbg....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 779
Zastava Sovjetski savez
mob
Motorola E 550
Nikada ne bi prevario devojku. (valjda)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
Citat: pajser
Nikada ne bi prevario devojku. (valjda)  Smile

svaka cast ....takve ljude cenim
IP sačuvana
social share
Daca
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
Zene varaju srcem, muskarci polnim organom i tu je poenta. Ako je muskarac prevario i to od mene uspesno sakrio da ne saznam i da mi takva misao ne padne na pamet- svaka cast! U cemu je fazon sa priznavanjem, sta kao posle moze normalno da se nastavi veza, po sablonu:"Puj pike ne vazi"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sanjar Pochetnik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 308
nikad ne reci nikad

/me pevushi ...llalala...nije mi nishta, nije mi nishta...la.lalalala.alalalaa.
IP sačuvana
social share
Prilichno bajat repertoar za nekog ko se dosta dobro ljubi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
Citat: ovcica
Zene varaju srcem, muskarci polnim organom i tu je poenta. Ako je muskarac prevario i to od mene uspesno sakrio da ne saznam i da mi takva misao ne padne na pamet- svaka cast! U cemu je fazon sa priznavanjem, sta kao posle moze normalno da se nastavi veza, po sablonu:"Puj pike ne vazi"?

u cemu je stvar??.....pa stvar je u tome  sto nesto ne stima ako je doslo do prevare.....mislim da treba o tome pricati ...i naci razlog zbog cega je doslo do prevare i menjati ako se moze  nesto promeniti pa onda da kazemo puj pike ne vazi ...idemo dalje.
IP sačuvana
social share
Daca
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
Uopste kako glupa ideja priznati prevaru...ha ha ha
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.347 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.