свако је друкчије луд , рече ђаво и седе у коприве
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Nokia
vezane za rad foruma.ispod sličice mi je pre pisalo " početnik" ili tako nešto.danas vidim piše "učesnik diskusija".ko me je unapredio ,kada i zašto? to je bilo pitanje.odma mi je palo na pamet da je odgovor sigurno u pravilniku ili kućnom redu.za unapredjenje se zahvaljujem,to je za mene iznenadjenje,jer me uvek grdite.to je bila pohvala.
to se menja sa brojem poruka iznad 500 je valjda hroničar svakodnevice, a iznad 2500 poznata ličnost...iznat 5000 jet-set burekdžija... ima još par 'zvanja'
Pocetnik 5 Clan u razvoju 20 Ucesnik diskusija 50 Svakodnevni prolaznik 200 Hronicar svakodnevice 500 Zvezda u usponu 1000 Poznata licnost 2500 Jet set burekdzija 5000 Krajnje beznadezan 10000 Svedok stvaranja istorije 15000
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!