свако је друкчије луд , рече ђаво и седе у коприве
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Nokia
vezane za rad foruma.ispod sličice mi je pre pisalo " početnik" ili tako nešto.danas vidim piše "učesnik diskusija".ko me je unapredio ,kada i zašto? to je bilo pitanje.odma mi je palo na pamet da je odgovor sigurno u pravilniku ili kućnom redu.za unapredjenje se zahvaljujem,to je za mene iznenadjenje,jer me uvek grdite.to je bila pohvala.
to se menja sa brojem poruka iznad 500 je valjda hroničar svakodnevice, a iznad 2500 poznata ličnost...iznat 5000 jet-set burekdžija... ima još par 'zvanja'
Pocetnik 5 Clan u razvoju 20 Ucesnik diskusija 50 Svakodnevni prolaznik 200 Hronicar svakodnevice 500 Zvezda u usponu 1000 Poznata licnost 2500 Jet set burekdzija 5000 Krajnje beznadezan 10000 Svedok stvaranja istorije 15000
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
a sto bi se besila u 40god da si na mom mestu? mozda si depresivna pa zelis da se besis! ja nisam mislio nista lose kad sam ono rekao! sto se tice mog mesta,njega mozes samo da sanjas! Veruj mi! A ti Buco,sta mi je to rekla da ti je toliko smesno?