Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 10:19:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Imam mrcan problem....  (Pročitano 32615 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
e...jbg...onda ne znam stvarno...kako da ti pomognem... Smile
savjeta vise nemam... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung Galaxy S III
Hvala na trudiui hvala sto si bio tu.
« Poslednja izmena: 04. Dec 2010, 18:48:32 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
nema na cemu... Smile ako negdje zapne, sad znas koga trebas potraziti... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung Galaxy S III
Evo kako to izgleda u bojama:

08 : 38

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Njima je drugacije, njima je muzika melem na dusi posle izgladnjivanja, smisljanja kako da zajebu jedno drugo i ostalih Survivor taktika  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Bicu konkretan i nadam se kratak!

Kada vidim grupu ljudi kako pjeva, tapse i pritom blentavo gledaju jedni u druge, blijedih zjenica i sirokog osmjeha... osjetim neobicnu neugodnost koju bih nevjesto opisao kao dizanje oluje iznutra ili se radi o srcanom pritisku...

Znate vec na sta mislim... banalan primjer: ... danaas nam je diiiivaan daaan... ili kad si sreeecan ti puckeetajj... i sl.

Mozda se problem krije u mom djetinjstvu ?

Ima li lijeka ?

...a zasto se malo ne osamis?odes negde daleko od ljudi,izopstis se.npr.odes negde daleko,poneses jedan ranac i samo neophodne stvari u njemu.suma,planina,jezero... poenta je da budes sam sa sobom,u nimalo prijatnim uslovima za nekoga ko je iskoracio iz civilizacije,u njen komsiluk.i razmisljaj,o svemu.jedan dan,drugi dan,treci dan....ako u takvom ambijentu izdrzis vise od mesec dana,i nakon tog vremena na osetis potrebu za ljudima,tebi onda i nije mesto medju ljudima.sad glupo bi bilo,da ostanes na planini,u sumi ili na jezeru ceo zivot.pri povratku u civilizaciju i medju ljude,znaces kako ces formirati zivot medju ljudima.najbolje ti je da se zaposlis kao nocni cuvar na groblju.tu nema foliranja,tu su svi bledi do kosti,a i cisto sumnjam da imaju neka druzenja.opet tu bih ti savetovao,da ne setas mnogo po groblju,da ne naidjes na vrata peralenog sveta.ako taj prag prekoracis,od straha neces se odvajati od ljudi.u svemu postoje skale,na kojima treba izbegavati krajnosti.sredina je dobra,jer si uvek na istom rasojanju od normalnog do ludila.
npr.ja sam izvezbao,da one koji me nerviraju,iritiraju jednostavno ne vidim.nema ih,moja cula ih ne detektuju.
i to je neki oblik ludila,ali to je ona vrsta ludila sa kojom bi mogao da radim u obdanistu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Apple 15
Evo kako to izgleda u bojama:

08 : 38

Ti si ustvari... antisluhista? Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung Galaxy S III

Kada vidim grupu ljudi kako pjeva, tapse i pritom blentavo gledaju jedni u druge, blijedih zjenica i sirokog osmjeha... osjetim neobicnu neugodnost koju bih nevjesto opisao kao dizanje oluje iznutra ili se radi o srcanom pritisku...

Znate vec na sta mislim... banalan primjer: ... danaas nam je diiiivaan daaan... ili kad si sreeecan ti puckeetajj... i sl.

Ima li lijeka ?

...a zasto se malo ne osamis?odes negde daleko od ljudi,izopstis se.npr.odes negde daleko,poneses jedan ranac i samo neophodne stvari u njemu.suma,planina,jezero... poenta je da budes sam sa sobom,u nimalo prijatnim uslovima za nekoga ko je iskoracio iz civilizacije,u njen komsiluk.i razmisljaj,o svemu.jedan dan,drugi dan,treci dan....ako u takvom ambijentu izdrzis vise od mesec dana,i nakon tog vremena na osetis potrebu za ljudima,tebi onda i nije mesto medju ljudima.sad glupo bi bilo,da ostanes na planini,u sumi ili na jezeru ceo zivot.pri povratku u civilizaciju i medju ljude,znaces kako ces formirati zivot medju ljudima.najbolje ti je da se zaposlis kao nocni cuvar na groblju.tu nema foliranja,tu su svi bledi do kosti,a i cisto sumnjam da imaju neka druzenja.opet tu bih ti savetovao,da ne setas mnogo po groblju,da ne naidjes na vrata peralenog sveta.ako taj prag prekoracis,od straha neces se odvajati od ljudi.u svemu postoje skale,na kojima treba izbegavati krajnosti.sredina je dobra,jer si uvek na istom rasojanju od normalnog do ludila.
npr.ja sam izvezbao,da one koji me nerviraju,iritiraju jednostavno ne vidim.nema ih,moja cula ih ne detektuju.
i to je neki oblik ludila,ali to je ona vrsta ludila sa kojom bi mogao da radim u obdanistu.

Prije svega , vidim porastao font opomene i to mi se nimalo ne dopada  Smile ......

Sto se tice ovoga iznad... Razmisljao sam o opciji da postanem profesionalni vojnik, pa da me salju tamo dje su najveca sranja... da koljem subjekte i razaram objekte... Dobro je placen posao, nema mjesta veselju, nema vremena za depresije,  nije dosadno, vazda neka akcija.. uzbudjenje... Idealno polje za oslobadjanje moje destruktivne energije, prijeke naravi i kratkih zivaca. Jbg, odje, kako je stao rat.. tako je sve krenulo naopako...

Ti si ustvari... antisluhista? Smile

Ja sam ustvari .. antihrist  Smile
« Poslednja izmena: 11. Dec 2010, 16:20:41 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Ima li lijeka ?

Prije svega , vidim porastao font opomene i to mi se nimalo ne dopada Smile ......

Sto se tice ovoga iznad... Razmisljao sam o opciji da postanem profesionalni vojnik, pa da me salju tamo dje su najveca sranja... da koljem subjekte i razaram objekte... Dobro je placen posao, nema mjesta veselju, nema vremena za depresije, nije dosadno, vazda neka akcija.. uzbudjenje... Idealno polje za oslobadjanje moje destruktivne energije, prijeke naravi i kratkih zivaca. Jbg, odje, kako je stao rat.. tako je sve krenulo naopako...

...ma,ako te je to uveseljavalo,onda si ti cvek sa hiljadu izbora.
znas li koliko u s.arabiji,placaju evroface?malo te obuce,daju lovu i posalju an mesto izvrsenja zadatka.dignes nekoliko stotina ljudi u vazduh.....i ostalo znas i sam.
ili na primer,odes u Pakistan,javis se nekoj talibanskoj celiji,kao dobrovoljac u borbi protiv amera i govana,ejjj.njihove srece sa tvojom,mislim da bi to mesto u tom trenutku bilo najsrecnije mesto na planeti.
primera je na hiljade,samo je stvar tvoje dlucnosti i stvarne zelje,da promenis svoj kvalitet zivota,"na bolje?".
gubis vreme na forumu bez veze.npr.u J.Americi bi nasao uhlebljenje 100%!i batice,nemoj da trazis lek.za tvoju bolest leka nema.samo radna terapija,i to u kontrolisanim uslovima,ali haosa.blago tebi,koliko ti samo izbora imas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung Galaxy S III
Racunao sam vec na S.Arabiju. Neces mi vjerovati ali i fizicki licim ne te ljude, pa bi me sigurno primili pod svoj sator i uhlebili. Problem bi jedino bio taj sto nesto narocito i ne mrzim Ameriku... Tako da bih mogao da radim i za njih. Mozda cak i bolje plate.. ipak je to jaca sila, sem toga oprema im je bolja, za moj razmazeni ukus.

Batice, stvari su takve, ili se krijes, saginjes, crvenis i ponizavas cijeli zivot.. ili fino izadjes na bojno polje i razaras  Smile Zavisi od pedigrea.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 10:19:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.