Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: imali smo sve,imali smo NAS -a sad bledo secanje  (Pročitano 10621 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Svakako ne treba da traje ceo zivot. Patiti je jedno, uzivati u patnji je drugo.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Vidim ovo postaje neki fan klub patnje , video sam i kod amerikanaca nesto slicno ....
... neka gotska emo decica , koji ceo zivot pricaju samo o patnji i mizernosti zivota... Smiley

Enivej niste skapirali poentu , ok je patiti ... ali neki preteruju pa dolaze malo i do granice ukusa sa patetikom   ...

"Sreca je stvar izbora" rece jedan moderator sumnjivog morala  Smile
« Poslednja izmena: 20. Maj 2007, 20:21:40 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Trenutno sam u uzbiljnoj vezi preko distance (ona je u Holandiji).
Vise stvarno sebe ne mogu sebe da zamislim bez nje, kad bih se nesto desilo od mene bi najverovatnije ostala bleda senka onoga sta sam bio, ali i dalje nikad ne bih odustao od zivota ili nade.

Edit: @YourToiletPaper: Haha, "emo" podkultura je nesto najsmesnije i najgluplje sto sam video. Toliko su ti ljudi licemerni (jel zna neko da li se kaze Licimerni ili licemerni? Jezici mi nisu najjaca strana) i zabludjeni da je to neverovatno.
« Poslednja izmena: 20. Maj 2007, 20:21:31 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Vidim ovo postaje neki fan klub patnje , video sam i kod amerikanaca nesto slicno ....
... neka gotska emo decica , koji ceo zivot pricaju samo o patnji i mizernosti zivota... Smiley

Enivej niste skapirali poentu , ok je patiti ... ali neki preteruju pa dolaze malo i do granice ukusa sa patetikom   ...

"Sreca je stvar izbora" rece jedan moderator sumnivog morala  Smile

Fan club "-18"  Smile

Ma, prihvatanje svega toga je stvar iskustva i zrelosti...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG 4X HD
Citat
"Sreca je stvar izbora" rece jedan moderator sumnivog morala  Smile
ah,tako sam ponosan shto me mladje generacije citiraju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Mnogooooo dobra. . . . .

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Vreme leci sve..ali ponekad i to poduze potraje...patnja,tuga,bol,povredjena sujeta...Svako od nas je kovac i svoje srece i nesrece..svako bira kojim ce putem ici..ali jedino sto ne mozemo birati koga ce nase srce zavoleti..a svaki rastanak je tezak i bolan pa i to vreme posle..misli vam se vracacu,secanja naviru,podrhtite kada ugledate staru ljubav...Nekome je potrebno duze da preboli..ali nikada se ta osoba ne zaboravi...
IP sačuvana
social share
Mudra zena ne kaze sve sto misli,ali misli sve sto kaze...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slazem se da je potrebno neko vreme da se odboluje, svako ima svoj nacin. Istina je i da je najjednostavnije reci: "ma zaboravi, uzivaj, disi punim plucima... na ovom svetu postoji jos mnogo, mnogo onih koji te zasluzuju..." Medjutim, kada srce pocne da "krvari", zrelost ne igra glavnu ulogu u toj predstavi. Naravno, vreme je nekome prijatelj, ali nekome i nije. Srce je to.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ne , ja mislim da kapiram sta je problem ovde ..
... ljude se opredele da pate zbog necega .. jer bolje je patiti zbog nekoga nego ne patiti uopste .. jer bi to znacilo da nemamo nikoga ... a to je strasna pomisao , cak i za podsvest Smiley

Nek mi neko da primer , koji covek ne moze da preboli ... ne mora da zaboravi ali ipak treba da nastavi dalje Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Mislim da ovde nije problem zaboravljanje ili ne. Proci ce svakako, samo je problem sto to traje.
E sad. mene jedino nervira kad mi neko dodje i kaze da sam idiot, zato sto to mene "sporo" prolazi. Pa ne biram ja. Ja se trudim da ne mislim, ali ne mogu da se ne setim (  Smile ). Slazem se sa vama, da ce to proci, i da sam biras da li ces patiti, ali to vazi samo za osecanja koja nisu bila mnogo jaka. Ipak, ako se desi nesto, sto te je stvarno pogodilo, zbog cega si cesto odsutan, emotivno nestabilan, onda to i ne prolazi tako brzo (bar u mom slucaju). E sad, zasto sam ja idiot, ako je u mom slucaju tako? Zasto sam ja odma neki cudak, mazohista, klinac......?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
ocito ne zelis da prebolis, svesno ili podsvesno ..
stvarno ne znam o cemu je rec kod tebe; sta, tj koga ne mozes da prebolis .. nije ni bitno.
u krajnjem, ako vam je bilo lepo, onda treba da budes sretan jer si proziveo lepe trenutke s nekom osobom, to secanje ti moze uvek biti podstrek da verujes u prave emocije; trebas se secati toga u pozitivnom smislu, a ne u smislu " ne mogu da te prebolim " .. covek ne zna koliko je jak, veruj mi .
s druge strane, ako je to nesto sto ste imali ostalo "nedovrseno", tipa ona je otisla (negde, lupam), a ti se sad svaki dan pitas "sta bi bilo kad bi bilo", onda je i to jos jedna pogreska, jer je najlakse idealizovati nesto sto je ostalo nedoreceno ... ti ne znas sta bi bilo kad bi bilo, i jednostavno, gledaj to ovako: ko zna zasto je to dobro .. sve se desava sa razlogom
suma summarum: kad ti sam odlucis da prebolis, onda ces i preboleti (dakle sve je do tebe), treba se setiti,svakako, (i ako vam je bilo lepo, i ako vam nije bilo, jer u oba slucaja si izvukao neku pouku), ali secanje treba ostati samo to..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.