Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 22:16:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ima li Boga....  (Pročitano 108886 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony xperia
Citat
рекао сам димензију,дензитете су измислили
Hehe, izmislili. Cek' sad, jel' to nova neka prica ??  Smile Znaci da je Tvorac u 7-oj dimenziji. A kako to moze biti ako je van prostora i vremena ?? Ili je na neki nacin 7-a dimenzija skup svih, ali opet to nije van vreme/prostora, vec sveobuhvatnost svega u nicemu. Pa ne moze to tek tako.
Nekako lepsa bese prica, a i logicnija o denzitetima. Znas ono nivoi svesnosti, ne svesti, ... mogucnost zapazanja drugih dimenzija, itd. Doduse i to kao i mnogo drugih stvari je bazirano na mnogim naucnim otkricima. Zaista cudno, ako uopste i jeste. Nesto se novo otkrije, a odmah zatim  se pojavi neko novo metafizicko znacenje.
Ne znam da li ste primetili, ali decenijama vec otkrica u nauci daju ideje mnogim SF stvaraocima, a ne obrnuto.

Ali nebitno, mozda time skrecemo sa teme, a sa druge strane mozda i ne.

A za ucesce u emisiji,  Smile pa imalo bi se sto sta reci. Samo nisam siguran koliko bi sve to bilo i odgovarajuce. Jer razotkriti neke stvari , koje bi nadalje prouzrokovale efekat domina, ... i nije pozeljan efekat. Jer i pocevsi od:
Citat
Написао сам да све функционише на основу четири принципа:акције,реакције,позитивног,негативног
To bi se i desilo.
Nego, da se ostavim toga.  Smile Izgleda da Njutnovi zakoni, vektorsko prikazivanje sile, njihov uticaj, ... nisu bas pozeljni. A da ne pricam o drugim stvarima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
Пријатељу мој,и ти износишсвоје фантазије,како их ти називаш,а ја износим своја виђења која се косе са твојим фантазијама,јер слобода је животслободан у животу је онај који верује у Господа Бога Исуса Христоса и чини морална добра.
Зашто ти умишљаш да ти,пријатељу мој износиш истину?
Знам да ти ниси истина,а апсолутну истину знам само ја.
Сада ово можеш да тумачиш како год хоћеш и да прикупљаш моје постове,јер може да се деси да стварно будеш Јеванђелиста.
Кроз моје писање ћеш доћи до закључка како ће да се зове ново раздобље у људском животу,јер тако ће се звати и нова вера.
Одакле знам?
Једноставно - знам.
Koje fantazije ja ovde iznosim ? Citiraj jednu da svi vidimo, ako vec to tvrdis.
Svako normalan ko shvata sta su fantazije a sta je realnost je odavno dosao do zakljucka citajuci tvoje
arogantne "Samo ja znam 'apsolutnu istinu'" postove.
Nemam apsolutno nikakve veze sa tobom i sa onim sto ti je ovde dozvoljeno da ponavljas.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Немам право на лаж,а још мање да фантазирам...
Можда ово што ја износим, теби,пријатељу мој,не одговара,али то је твој проблем и мој ти је савет да се позабавиш мало собом.
Постоје девет димензија,а сазнања имамо само до шесте.
У појединим емисијама се износи истина,део по део,али истина и ускоро ће све да се сазна.
Од јесени почиње турнеја по Србији и *********************************.као и пратећа прича о настанку човечанства и на који начин се до тога дошло.
Тада ће грађани Србије,а затим и читав свет да сазнају истину.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Poruka #883 danas u 02:03:56

@slobadidi
Poslušaj me, nemoj zloupotrebljavti nikoga, pa ni ovaj forum, znam da ti je stalo.Treba da bude gledana emisija, pa daj da spamujem malo, jeste to korisno ali nije lepo.Lepo je stvarno da sponzori budu zadovoljni, i treba da budi, ali dok ne pozoveš ljude sa ovog foruma u tvoju emisiju "Subjekat", smatraću da si spamer, klasični.Po čemu Silvanus, Alex616, eyepheelYU, onodys  i ostali nebi bili dostojni da se pojave u tvojoj emisiji, a ni  lightsoft nebi izneverio publiku, garnt.Nisu sisati kao Branka Black Rouz ali mislim da ako je tema dobra, imali bi šta reći.No ne interesuje tebe šta ko pričea, nego spam.

Као прво не помињем моју емисију,а још је мање овде рекламирам.
Као друго,када буду почеле овакве теме биће ми драго да неко од горе поменутих буде гост и да причамо о оваквим стварима,јер би тада многи грађани доста научили.
Ево обећавам да ћу радо да их позовем у госте.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2009, 02:34:49 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony xperia
Slobo, zamolio bih te samo, namoj postavljati to sto si postavio. Moze se smatrati za reklamom. Radis u mediju, sigurno ces razumeti o cemu pricam.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Veruj te mi da nsam u diilu sa gospodinom Slobom i ne  promovišem njegovu emisiju, ali stvarno mislim da bi emisija u koj bi on kao autor i voditrlj, bio u ulozi nekoga koji će da saopšti "apsolutnu istinu" koju jedino on zna i to pred jednim uveren sam kompetentnim auditorijumom, bi bio pun pogodak.Da lepo izloži svoje saznanje o "apsolutnoj istini" i da tu istinu odbrani pred ovom četvoricom članova Foruma koje sam pomenuo, i normalno pred "eyepheelYU" kao novim jevanđelistom , kako sam gospodin Sloba reče.Za njega i Alex616 će biti mali problem sa sponzorima jer žive prolično daleko.Uveren sam da bi bila emisija gledana sa izzetnim rejtingom i zahtevima za reprizom.
Opet ja odoh off topic.Uzvinjavam se, ali stvarno.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2009, 03:21:48 od purke62 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
kam da si malo ljubomoran  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
kam da si malo ljubomoran  Smile
A što ljubomoran i na koga?

Pa nornalno bi bilo posle toga da u Novogodišnjoj emisiji budem ja jedini gost.Nema veze što neznam da pevam, hehe  Smile
Opet odoh mnogo off, daj bre modertori, opomenite me.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2009, 05:14:33 od purke62 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
Немам право на лаж,а још мање да фантазирам...
Можда ово што ја износим, теби,пријатељу мој,не одговара,али то је твој проблем и мој ти је савет да се позабавиш мало собом.
Постоје девет димензија,а сазнања имамо само до шесте.
У појединим емисијама се износи истина,део по део,али истина и ускоро ће све да се сазна.
Од јесени почиње турнеја по Србији и *********************************.као и пратећа прича о настанку човечанства и на који начин се до тога дошло.
Тада ће грађани Србије,а затим и читав свет да сазнају истину.
Istina je ono sto postoji, reinkarnacija ne postoji, posto svi ljudi imaju jedinstven DNK, mesijansko vreme je proslo pre 2000 godina, kada se pojavio Mesija koji je odigrao svoju ulogu i umro, kao i svaki drugi covek koji se rodio pre 2000 godina.
Ti imas apsolutno pravo da lazes, posto postoji stavka u zakonu koja se zove "sloboda religije", mada mi ni dan danas nije jasno kojoj ti religiji pripadas.
Postoji samo jedna dimenzija i to je zivot.
Meni ne odgovara kada ovde neko laze i te lazi  predsatvlja kao "jedina istina", i imam mogucnost da na
te lazi odgovorim odgovorima koji su zasnovani na stvarnosti u kojoj svi zivimo.
Citat: purke62
Za njega i Alex616 će biti mali problem sa sponzorima jer žive prolično daleko.
Druze ja sam rodjeni Novosadjanin i vratio sam se u NS iz SAD '06-te, mene zanima diskusija pred kamerama sa
ozbiljnim teolozima u cije neistine veruje pola stanovnistva ove planete, a ne razgovor sa osobom koja
ne prati veru/religiju/verovanje, nego tvrdi nesto sto nije racionalno.
Meni bi prijala diskusija pred kamerama ili audio zapisom sa "hriscaninom" koji tvrdi da "hriscanstvo" ima bilo kakve veze sa Isusom Hristom i njegovim recima.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony xperia
@purke62
Opominjem te.  Smile Kad' opusti Purke grlooooo ...  Smile

Ne, ovako. Mora se nesto pojasniti. Nije Sloba nista potencirao za emisiju. Tokom vremena se provlacile stvarcice, od kojih se moglo navesti na razmisljanju o necemu, da radi negde to i to. Onda su usledila pitanja te vrste, tako se doslo i do toga. Tako da nije coveku i zameriti sto je to pomenuto.

Smile
« Poslednja izmena: 19. Jul 2009, 14:44:39 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
@purke62
Opominjem te.  Smile Kad' opusti Purke grlooooo ...  Smile

Ne, ovako. Mora se nesto pojasniti. Nije Sloba nista potencirao za emisiju. Tokom vremena se provlacile stvarcice, od kojih se moglo navesti na razmisljanju o necemu, da radi negde to i to. Onda su usledila pitanja te vrste, tako se doslo i do toga. Tako da nije coveku i zameriti sto je to pomenuto.

Smile
Ma zna Sloba da se ja malo zezam i da nisam zlonameran.Pokšavam da ga isprovociram da nam kaže nešto više o Apsolutmoj Iastini.Ali on je uporan da još nije vreme da se saopšti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 22:16:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.