Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 17:04:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ima li Boga....  (Pročitano 107060 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Nisam očekivao ovakav  grub nastup, jer ovde ipak samo pričamo, razgovaramo.Čime si ti kvalifikovan da ceniš moje sposobnosti.O kakvim ti svetim istinama pričaš?šŠa ti se to desilo, šta je tvoju karmu narušilo i povredilo? Moj glupi komentar?Da li sam možda povredio tvoju ili porodičnu karmu?Obe zasigurno.Pošto su identične. Ja nisam rekao ovo "за све у животу што нам се дешава сами смо одговорни".A koji su to sami odgovorni, oni kojii su usamljeni i koji nemaju porodicu, oni čija je karma samo njihova.A tih verovatno nema mnogo, ili možda je nemoguće da ima.Tako da sad smatram da je tvoje omaložavanje moje malenkosti nije omalovažavanje mene, već moje porodice, i još gore, doživljavam kao omalovažavanje moje porodice od streane tvoje porodice.Nekako bi ti oprostio da omalovažavaš mene, ali pošto to više nije stvar moja lična nego porodična, čuvaj te se ,jer nemože niko da vređa nas a da se pređe preko tog bez rata.Srešćemo se mi još Harolde, kad tad.Neće te spasiti tvoja porodica, jel ti jasno.Ima nas mnogo više od vas Vilotića koliko god da vas ima.
« Poslednja izmena: 17. Jul 2009, 01:37:17 od purke62 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49907
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S24
Nisam očekivao ovakav  grub nastup, jer ovde ipak samo pričamo, razgovaramo.Čime si ti kvalifikovan da ceniš moje sposobnosti.O kakvim ti svetim istinama pričaš?šŠa ti se to desilo, šta je tvoju karmu narušilo i povredilo? Moj glupi komentar?Da li sam možda povredio tvoju ili porodičnu karmu?Obe zasigurno.Pošto su identične. Ja nisam rekao ovo "за све у животу што нам се дешава сами смо одговорни".A koji su to sami odgovorni, oni kojii su usamljeni i koji nemaju porodicu, oni čija je karma samo njihova.A tih verovatno nema mnogo, ili možda je nemoguće da ima.Tako da sad smatram da je tvoje omaložavanje moje malenkosti nije omalovažavanje mene, već moje porodice, i još gore, doživljavam kao omalovažavanje moje porodice od streane tvoje porodice.Nekako bi ti oprostio da omalovažavaš mene, ali pošto to više nije stvar moja lična nego porodična, čuvaj te se ,jer nemože niko da vređa nas a da se pređe preko tog bez rata.Srešćemo se mi još Harolde, kad tad.Neće te spasiti tvoja porodica, jel ti jasno.Ima nas mnogo više od vas Vilotića koliko god da vas ima.

Кад лице јагњета поприми излгед вука онда то изгледа као овај пост.  Smile Ја у осталом нисам ништа рекао против тебе. Окомио сам се на логичко-разумско поимање свијета и ставио примједбу наглсаком да је контрапродуктивно тако тражити духовне истине. Међутим ти се толико везао за свој став који ти сигурно не користи, да си си се почео вријеђати када сам га ја спустио на земљу...  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jul 2009, 02:24:35 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ma ja sam na zemlji čoveče, i čekam te da siđeš.Ti mene kvalifikuješ, verovatno zato što ti misliš da si kvalifikvan.Ali to je po jada, ti mene vređaš, i u svetlu tvoje kakofonije ideja  koje nisi složio da imau imalo smisla
nazivaš me , malte ne glupakom.Tvrdiš da si se okomio samo na logičko-razumsko pojimanje sveta u mom slučju.I ništa više.A zašto se ti baviš logično-razumskom analizom mene  moje porodice?Neko ko potura apsurne teze, i poziva se na logiku i razum je uvredljivo, veruj mi.Neko ko kaže da "за све у животу што нам се дешава сами смо одговоа све у животу што нам се дешава сами смо одговорни"u isto vreme tvrdi da je je lična karma identična  karmi porodice njegove.Kako ja mogu biti gospodar postupaka svih članva moje porodice(a ima nas množina veruj mi, više od vas Vilotića sigurno i mnogo smo jaki).kako uvodiš logiku tamo gde nema lodgke i razuma.Neko ko razum i logiku smatra nus pojavom i apsolutno nebitnom na putu"kristalizacije" karme, šta god to značilo, mene diskvalifikuje upravo na tom nivou, logičko -razumskom je baš šamar.Porodični , karmički.Idi bre čoveče , kristalizuj se, ko ti brani.šta mešaš naše lično i porodično, sa logikom ili bez nje.što misliš da si kompetentan da sudiš o mojoj intimi sa Bogom i svetim "istinama".Dali si ti stvarno uveren da si me eto spustio briljantnim umom na zemlju.A šta si mi pa osvetlio, koj argument si mi upro u oči osim tvrdnje da si mnogo pametan a ja glup?Ništa protiv nemam,ali zašto ti imaš toliko protiv?
Šta te to razdire?Grehovi otaca, rođaka?Znam , nije ti lako, takav je savršeni poredak stvari, aleluja.
« Poslednja izmena: 17. Jul 2009, 03:50:02 od purke62 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony xperia
Dobro, ajd' spustite loptu. Pokusajte se razumeti. Polako, nemate potrebe za nekim stvarima. Svi smo tu da razmenjujemo misljenja. Da i naucimo ponesto jedni od drugih.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Написао сам да све функционише на основу четири принципа:акције,реакције,позитивног,негативног.
Творац је поставио те принципе и створио је савршено биће Сина Божијег по свом лику - Господа Бога Исуса Христоса.
Ђаволи,сотоне и остали андромољци не постоје.Све те глупости је измислила црква у спрези са краљевима да би плашили неуки народ.
Свако има своју "карму",своју душу и за њу је одговоран док се не искристалише до Вазнесења.
Све остало су приче ма малу децу,јер истина је само једна и то ова коју сам навео је АПСОЛУТНА ИСТИНА!
Овде правимо фантастичну количину енергије и то је добро јер повезаност постоји,ако нестане биолошког живота на планети нестаће комплетан Универзум.
Апостоли су завршили како су завршили,и зато су данас опет овде,у Србији,јер они су увек тамо где је народ најугроженији.
Да ли фантазирам?Нека буде и тако,а рекао сам време које је пред нама ће показати ко је у праву?
Све ово ће остати записано у наредних неколико година и онда ћемо да се подсетимо бар пред катаклизму ко је био у праву,а још више када дође тренутак сингуларитета и ми сви изађемо пред лице Јуде Дидиома Томе.Тада када сви схватимо апсолутну истину,биће касно за покајање.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49907
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S24
Ma ja sam na zemlji čoveče, i čekam te da siđeš.Ti mene kvalifikuješ, verovatno zato što ti misliš da si kvalifikvan.Ali to je po jada, ti mene vređaš, i u svetlu tvoje kakofonije ideja  koje nisi složio da imau imalo smisla
nazivaš me , malte ne glupakom.Tvrdiš da si se okomio samo na logičko-razumsko pojimanje sveta u mom slučju.I ništa više.A zašto se ti baviš logično-razumskom analizom mene  moje porodice?Neko ko potura apsurne teze, i poziva se na logiku i razum je uvredljivo, veruj mi.Neko ko kaže da "за све у животу што нам се дешава сами смо одговоа све у животу што нам се дешава сами смо одговорни"u isto vreme tvrdi da je je lična karma identična  karmi porodice njegove.Kako ja mogu biti gospodar postupaka svih članva moje porodice(a ima nas množina veruj mi, više od vas Vilotića sigurno i mnogo smo jaki).kako uvodiš logiku tamo gde nema lodgke i razuma.Neko ko razum i logiku smatra nus pojavom i apsolutno nebitnom na putu"kristalizacije" karme, šta god to značilo, mene diskvalifikuje upravo na tom nivou, logičko -razumskom je baš šamar.Porodični , karmički.Idi bre čoveče , kristalizuj se, ko ti brani.šta mešaš naše lično i porodično, sa logikom ili bez nje.što misliš da si kompetentan da sudiš o mojoj intimi sa Bogom i svetim "istinama".Dali si ti stvarno uveren da si me eto spustio briljantnim umom na zemlju.A šta si mi pa osvetlio, koj argument si mi upro u oči osim tvrdnje da si mnogo pametan a ja glup?Ništa protiv nemam,ali zašto ti imaš toliko protiv?
Šta te to razdire?Grehovi otaca, rođaka?Znam , nije ti lako, takav je savršeni poredak stvari, aleluja.

Немам воље да више учествујем у дискусији када прочитам овакав пост.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
@slobadidi
А шта ћеш ако ниси у праву, је л' ћеш бар признати?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Све ћу признати  Smile.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Znao sam, piletina, hehehehe.Pilence a majtor magični.Ma ne boj se , šalio sam se, samo ti drobi svoje teorije, baš su zabavne,.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49907
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S24
Znao sam, piletina, hehehehe.Pilence a majtor magični.Ma ne boj se , šalio sam se, samo ti drobi svoje teorije, baš su zabavne,.

Ето...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 17:04:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.