Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:41:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: II (druga) kuca  (Pročitano 66576 puta)
Ucesnik diskusija

in the ocean of your eyes..

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6030
Mesec u drugoj kući

Ovo je najčešće znak promenljivog materijalnog stanja. Novac dolazi od mase ljudi, pa je onda povoljno bavljenje maloprodajnom trgovinom i sličnim delatnostima u kojima učestvuje veliki broj ljudi. Kod muškaraca izvor novca može biti žena, najčešće majka ili supruga, ali i prodaja stvari koje žene masovno koriste. Sigurnost je od presudnog značaja za bilo koju vrstu veze, kako poslovnu tako i emotivnu.

Mars u drugoj kući

Ovo je pokazatelj da osoba dolazi do novca i imetka uz napor i veliko zalaganje. Ali i pored toga novac se olako i brzo troši, ponekad i više nego što ga se ima. Zbog toga osoba nikad nema materijalnih rezervi.Da bi došla do novca spremna je i na rizične poduhvate. U svemu što radi postoji takmičarski duh, a ponekad i gramzivost. Tvrdokornost i nepopustljivost su naglašene osobine. U ishrani ovih osoba dominira meso i prerađevine od mesa.

Uran u drugoj kući

Ove osobe prate velike promene ekonomskih prilika i finansijske situacije. Ima puno uspona i padova i svi oni dolaze naglo i neočekivano.Poseduju veliki smisao da otkriju nove metode pomoću kojih bi došli do novca. Spremni su i na rizik da bi zaradili, iako to često ne zavisi od njih nego od spoljašnjih uslova. Ishitreni su u svojim reakcijama. Treba da se čuvaju finansijskog sloma i bankrota.
IP sačuvana
social share
Moham manassinte maanathu
Maarivillaay virinjathenthe
Sogam meghamaay moody marackuvaan
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Raagam manasinte naalu kettil
Dheepam theliyichathenthe
Viraham neduveerppaay
Oothi keduthuvaan odi anayukille
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6030
Sunce u drugoj kući

Svi uslovi za ekonomsko blagostanje su tu. Imate povoljne okolnosti u životu koje znate da iskoristite. Sposobni ste da zaradite novac i da ga pametno valorizujete. Samo ponekad volite da trošite na luksuz i otmenost. Sunce u drugoj kući smanjuje negativne uticaje koji postoje u svačijem životu. Ako Sunce ima dobar položaj u odnosu na druge dobre planete, kao što su Mesec, Venera i naročito Jupiter, bogatstvo vam ne gine.

Neptun u drugoj kući

Ovo su pomalo ćudljive osobe ali sa sposobnošću kreativnog delovanja. Imaju dobar ukus, osećaj za oblik, formu i takt. Nemaju jasan osećaj za novac i često veoma neuobičajene izvore prihoda. Ponekad je reč o tajnom i nelegalnom novcu. Loše su sreće u špekulacijama. Mogu ostvarivati zaradu kroz poslove vezane za vodu. Nedovoljno su izdržljive i često prisežu stimulativnim sredstvima, alkoholom, nikotinom,..

Pluton u drugoj kući

Kod ovih osoba je naglašena potreba za sticanjem, ali i želja za stvaranjem. One pokazuju izuzetnu zavisnost od novca i spremne su svašta da učine da bi ga se domogle. Nisu im strani ni nezakoniti poslovi. Kroz prizmu novca i materijalnog bogatstva posmatraju svet i ljude oko sebe i može se sa pravom reći da su opsednute novcem. Žele da upotrebe novac da bi kontrolisali druge ljude i stavili ih u funkciju svog bogaćenja.
IP sačuvana
social share
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Viraham neduveerppaay
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6030
Severni čvor u drugoj kući - Južni čvor u osmoj kući

Ovakav položaj čvorova ukazuje da je reč o osobama koje su u prošlim životima kažnjenje jer su se bavile nedozvoljenim stvarima. Zato su ove osobe veoma oprezne u sadašnjem životu jer duboko u njihovoj podsvesti postoji uspomena na prethodne živote. Plaše se da ih i sada neko ne stavi na stub srama i zato žive po svim konvencionalnim normama. Šta više, kod njih je prisutna jaka potreba da budu priznati i cenjeni. To naročito znaju da iskazuju prema partneru, za koga su previše vezani i vrlo ljubomorni. Njihov karmički zadatak je da se oslobode osećanja krivice i potrebe za vezivanjem za drugu osobu. Treba da povrate poverenje u sebe i svoje mogućnosti. Sve što budu radile bez pomoći drugih će biti uspešno. Ovo se naročito odnosi na polje finansija u kome su ove osobe jake.
IP sačuvana
social share
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Viraham neduveerppaay
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6030
Kiron u znaku Bika ili u 2. kući

Sa Kironom u znaku Bika ili 2. kući osoba može imati osjećaj manje vrijednosti i nesigurnosti u sebe, pa će stoga pridavati veliki značaj materjalnim posjedima. Osoba sa ovakvim K može imati neku stvarnu invalidnost ili fizičku traumu s kojom se treba nositi. Tijelo može biti potreseno i pod rigoroznom kontrolom zbog intenzivnih a neprihvatljivih seksualnih i prizemnih instinkta. Bitno je prepoznati i svjesno koristiti te pokretačke motive, kako ne bi zapali pod njihovu vlast, te trošili veliku količinu energije u njihovom potiskivanju.
Treba osluškivati svoje tijelo: jesti ono što tijelo traži, spavati kada se ima potreba za tim i sl.
K u Biku ili 2. kući obično označava pitanja vezana za bogatstvo i novac. S jedne strane tu su osobe koje žele ostvariti veliko bogatstvo, ali se ne znaju nositi s odgovornostima koje dolaze s njim; s druge strane osobe mogu imati prirodnu potrebu da dijele sa drugima. U oba slučaja kontrola resursa je bitna.
S negativne strane to ukazuje na osobe koje opsesivno žele kontrolirati svoje instinktivne i seksualne potrebe ili su orjentirani ka kontroli drugih ljudi. Međutim, oni mogu biti odlični menadžeri za resurse drugih ljudi.
Tu se ponavlja K teme da se može pomoći drugima ali ne i sebi.
Pozicija K u Biku ili u 2. kući ponekad označava i materijalno siromaštvo, što često stvara preuveličan osjećaj važnosti materijalnog posjedovanja.
Također je česta značajka K u ovoj poziciji nemogućnost da se stvari vide simbolično nego se bukvalno sve shvata.
IP sačuvana
social share
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Viraham neduveerppaay
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sad sam se stvarno  ubedacila, jedino mozda ovo znacenje da se dugovecnost prvog braka gleda kroz drugu kucu , pa ako se ne varam posto mi je u njoj Saturn  to bi moglo da znaci -dugovecan (trajan)brak-  jel sam totalno promasila? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6030
Nemoj da uzimas sve to zdravo za gotovo, jer moreju se gledati i ostali aspekti u karti, ovo su samo neke smernice, za neku dublju analizu moraces da pitas Andjelu,Makishon, Neka Bude ili nekog treceg.  Smile
Cheer up Smile
IP sačuvana
social share
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Viraham neduveerppaay
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala ti na pojasnjenjima , a ja eto pitam i njih pa ako hoce da mi odgovore... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znam osobu koja ima sunce,merkuru 2.kuci u jarcu i jupiter i neptun u strelcu u 2.kuci!!!!! koliko sam razumela to bi znacilo bogatstvo??ja bih po mojoj nekoj proceni rekla da prihod ima veze sa inostranstvom,zbog jupitera u strelcu??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja nisam kapetan ladje ja sam kapetan Ledjo

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 106
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Imam retrogradnu Veneru u Lavu u drugoj kuci i sve se nadam tom finansijskom dobitku od braka al' braka nigde.Takodje nista i od zarade od prodaje umetnickih vrednosti tj ne bavim se takvim poslovima,mada mi to zvuci primamljivo.Pisem pesme pa mozda bi bilo zgodno da ih valjam narodnjacima(hahahaha).Inace imam trigon sa Jupiterom takodje retrogradnim u Ovnu na Mc,znam da je to dobar znak ali da li ce se to ostvariti moze li neko vise o tome da mi kaze odnosno da mi da savet kako da dodjem do novca a da su mi zvezde dale dobru predispoziciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Imam retrogradnu Veneru u Lavu u drugoj kuci i sve se nadam tom finansijskom dobitku od braka al' braka nigde.Takodje nista i od zarade od prodaje umetnickih vrednosti tj ne bavim se takvim poslovima,mada mi to zvuci primamljivo.Pisem pesme pa mozda bi bilo zgodno da ih valjam narodnjacima(hahahaha).Inace imam trigon sa Jupiterom takodje retrogradnim u Ovnu na Mc,znam da je to dobar znak ali da li ce se to ostvariti moze li neko vise o tome da mi kaze odnosno da mi da savet kako da dodjem do novca a da su mi zvezde dale dobru predispoziciju.

inace venera u 2 govori o dobicima kroz umjetnost, ako ne grijesim....
IP sačuvana
social share
Maybe God wants you to meet many wrong people before you  
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.  

Gabriel Garcia Marquez
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:41:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.