Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 08:39:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: II (druga) kuca  (Pročitano 66544 puta)
Ucesnik diskusija

Ja nisam kapetan ladje ja sam kapetan Ledjo

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 106
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ma i ja bih voleo da dobijem pare kroz umetnost.Imam jedan projekat koji stagnira 8 godina.Svi mi govore da bi to bio pravi estradni bum,ali ja ni sam ne znam sta cekam.Svi kazu da sam nadvisio i Ramba Amadeusa i Neleta Karajlica,nesto kao moderna varijanta Rokera s Moravu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung e900
znam osobu koja ima sunce,merkuru 2.kuci u jarcu i jupiter i neptun u strelcu u 2.kuci!!!!! koliko sam razumela to bi znacilo bogatstvo??ja bih po mojoj nekoj proceni rekla da prihod ima veze sa inostranstvom,zbog jupitera u strelcu??

tako imam i ja  Smile
ajde sada se baš nadam novcu iz inozemstva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ma i ja bih voleo da dobijem pare kroz umetnost.Imam jedan projekat koji stagnira 8 godina.Svi mi govore da bi to bio pravi estradni bum,ali ja ni sam ne znam sta cekam.Svi kazu da sam nadvisio i Ramba Amadeusa i Neleta Karajlica,nesto kao moderna varijanta Rokera s Moravu

Ako ti je venera dobro aspektirana ona donosi novac od umjetnosti, normalno idu i dobici sa brakom... ali treba pogledati sve aspekte, da li postoji povezanost sa 8 kucom, pozicija jupitera...A ovako opcenito za karijeru, posao treba povezivati i 10 kucu... ovo je sve ovako opsirno....  Smile
IP sačuvana
social share
Maybe God wants you to meet many wrong people before you  
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.  

Gabriel Garcia Marquez
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja nisam kapetan ladje ja sam kapetan Ledjo

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 106
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Tea,Venera mi gradi trigon sa Jupiterom u 10 kuci koji konjuktuje MC ali i je u  slaboj opoziciji sa Uranom,vladarem 8.polja.Venera inace zbog toga sto je retrogradna gradi separacioni sekstil u orbisu od tacno u minut od 5 stepeni sa Uranom.Eto ako sad mozete da mi date blize objasnjenje
« Poslednja izmena: 08. Dec 2006, 07:10:39 od djolevojvoda »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Per Aspera ad Astra

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Jel moze iko meni da pogleda II please????Konacno sam postavio kartu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Tea,Venera mi gradi trigon sa Jupiterom u 10 kuci koji konjuktuje MC ali i je u  slaboj opoziciji sa Uranom,vladarem 8.polja.Venera inace zbog toga sto je retrogradna gradi separacioni sekstil u orbisu od tacno u minut od 5 stepeni sa Uranom.Eto ako sad mozete da mi date blize objasnjenje

spoj 2 i 10 kuce je dosta dobar, preporucam ti da odes tamo na tumacenje natalnih oni su puno vise upuceni od mene, ja tek ucim .... ne bi htjela da nesto zahe....  Smile
IP sačuvana
social share
Maybe God wants you to meet many wrong people before you  
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.  

Gabriel Garcia Marquez
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Postavila sam horoskop,zanima me da li cu imti novca ili cu se muciti da ga steknem,vrh II kuce mi je u znaku Jarca,Saturn u 9. polju u egzaltaciji u  znaku Vage,a severni m.c. mi je u II kuci....... Smile!Suvladar je Uran u konjukciji sa Suncem u 11. polju......Sta reci!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 76
Zastava Geraldton
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sta se desava kad je Saturn u Jarcu u drugoj kuci a prikljesten kionjukcijama sa jedne strane Uran a sa druge strane Neptum? Mesec je isto u II u Strelcu ali na pocetku kuce.Vrh II je u Strelcu a vladalac II u VIII i pravi opozicije sa sve tri planete u II... Dali je to toliko lose kako sto meni izgleda i znaci da nikad nece biti bogatstva ni para za normalan zivot? Smile
IP sačuvana
social share
volim da se druzim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung e900
Saturn u 7. u Devici, vladar Merkur u 8.?  Smile

saturn u 7 najčešće znači da ćeš se udati za muškarca bar 7 godina starijeg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
A sta se desava kad je Saturn u Jarcu u drugoj kuci a prikljesten kionjukcijama sa jedne strane Uran a sa druge strane Neptum? Mesec je isto u II u Strelcu ali na pocetku kuce.Vrh II je u Strelcu a vladalac II u VIII i pravi opozicije sa sve tri planete u II... Dali je to toliko lose kako sto meni izgleda i znaci da nikad nece biti bogatstva ni para za normalan zivot? Smile

Opisi celu drugu kucu, imas li neko svetlo tu? Trebalo bi da dodjes uz teske muke do bogastva...
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 08:39:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.