Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 10:17:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: II (druga) kuca  (Pročitano 66550 puta)
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 

Samo ne pada mi na pamet od koga bih mogla nesto naslediti eventualno Smile

Monte nisam se ni ja nadala,al doshlo samo,josh samo da se realizuje....pisacu vam.Poshto nisam sigurna za vrijeme rodjenja,vrti se oko pola sata,po jednom vremenu mi je Pluton na vrhu VIII u pozitivnim aspektima...to je po izvodu iz knjige rodjenih,eh ako se nasljedstvo realizuje,bice stvarno plutonovsko i pishem vam Smile

ima nas izgleda ovdje dosta koji ocekujemo nasledstvo tj nadamo mu se  Smile
i meni je pluton u 8oj kuci  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a meni su venera i mars u 8.u ribama i prave kvadrat sa uranom iz 4.kuce,jel to oznacava nasledstvo ili novac od muza??takodje mi je juzni mesecev cvor u 4.kuci,negde sam procitala da je to gubitak zemelj???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pozdrav! Moja 2.kuća ima dosta planeta..pa ako mogu dobiti tumačenje..jako me zanima..moja natalna je u indexu, na 7.strani..unaprijed zahvalna Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

if there is a will,there is a way

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moze jedno pitanje? meni jupiter prolazi kroz drugu kucu,to bi trebalo da znaci neki priliv novca?ali u drugoj kuci imam marsa,a izgleda da je trenutno mars u losem aspektu sa saturnom,kako ce to uticati na moje finansije?posto ih nema na vidiku,da li ce jupiter doneti nesto?hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 76
Zastava Geraldton
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
chardonnay :
"Obicno bogatasi imaju stelij u 2.kuci."
Dali Uran,Saturn i Neptun u konjukciji u II mogu biti znak za bogatstvo praveci opozicije sa Jupiterom u VIII? Vrh II je u strelcu a u toj kuci je i Mesec.
IP sačuvana
social share
volim da se druzim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Situacija sa mojom drugom kucom izgleda uopste nije ruzicasta, receno mi je da cu sa godinama sve teze dolaziti do novca koji ce mi biti potreban za lecenje ?! Pa vas molim da mi razbistrite  Smile pocinje u Ribama i u njoj su mi  Saturn,Hiron , Fortuna i Sev. cvor
Karta je u Indexu 6 strana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

in the ocean of your eyes..

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6030
Tradicija ovu kuću prvenstveno opisuje kao kuću bogatstva, finansija i imovine. To ukljucuje i dragocenosti, pre svega pokretnu imovinu (ali i nepokretnu ako je u službi pokretne), nacin na koji se osoba odnosi prema novcu, smisao za gomilanje ili trošenje novca, i sve ono sto u tom polju dajemo drugima.

U značenja ove kuće spada i govor, način na koji osoba komunicira, kvalitet govora, moć oratorstva, smisao za predavaštvo, ili pak, biznis, takt, i u širem smislu glas, njegova svojstva, talenat za pevanje, spikerske poslove i slično.

Ova kuća bavi se i porodicom, i onom u kojoj smo rodjeni i onom koju stvaramo, posmatrajući i ukućane. U sirem smislu, to je bliža rodbina i svi oni o kojima brinemo kao da su sastavni deo porodice.

Specifična značenja ove kuće odnose se i na drugi brak neke osobe, kao i na osobe koje mogu da ugroze brak. Zbog toga, pojedine kombinacije koje se odnose na ovu kuću, daju osobi velike seksualne apetite. Druga kuća je 8. kuća brojano od 7. i predstavlja dugovečnost ili prekid prvog braka.
Sa jednog sajta. Nemam vise pojma odakle to iskopah.  Smile
IP sačuvana
social share
Moham manassinte maanathu
Maarivillaay virinjathenthe
Sogam meghamaay moody marackuvaan
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Raagam manasinte naalu kettil
Dheepam theliyichathenthe
Viraham neduveerppaay
Oothi keduthuvaan odi anayukille
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6030
Lilit u drugoj kući

Još od detinjstva postoji neobično jaka potreba za emocionalnom sigurnošću. Tada osoba pokušava da se blisko veže za neku osobu,obično brata ili sestru. Međutim, to ne rešava problem već stvara frustraciju zbog takve zavisnosti. Ta klimava veza se na kraju završava i osoba se oseća usamljenom i još nestabilnijom.

U fazi daljeg emocionalnog sazrevanja Lilit stvara unutrašnju potrebu da osoba izrazi objektivne vrednosti svoga uma, mašte i kreativnosti. Samo tako ona se može osloboditi osećaja nesigurnosti i razviti osećanje sopstvene vrednosti prema sebi i drugima. Njeno sazrevanje i oslobađanje može doći samo uz pomoć objektivnih vrednosti intelekta, kreativnosti i talenata koji su u njoj. To je jedini ispravan put.

Ovim osobama ne nedostaju materijalne vrednosti. Do njih dolaze zbog preteranog instinkta i potrebe za sigurnošću i prvo tako pokušavaju da kompenzuju svoju frustraciju. Međutim, materijalne vrednosti ih drže zarobljenim zbog stalne opasnosti da ih izgube koja dolazi spolja. Zato nagomilavanje materijalnih dobara ne razrešava njihove probleme oslobađanja i emocionalnog sazrevanja. Osoba mora da shvati da materijalno sticanje ima svoju svrhu, ali da samo po sebi nije cilj. Jer Lilit zahteva nelično ponašanje da oslobodi mentalne potencijale koji mogu osobi doneti toliko potrebnu unutrašnju sigurnost. Sticanje materijalnih dobara je subjektivno tj. lično i ne može dovesti do oslobađanja pozitivne energije koju poseduje Lilit.

Kada osoba usmeri svoju energiju na intelektualne i duhovne vrednosti, kreativnost i talente, tada postepeno nestaje duboki osećaj nesigurnosti. Što pre osoba to shvati i potisne egoističko-materijalne vrednosti u drugi plan, dajući prednost nematerijalnim i univerzalnim vrednostima, pre će biti slobodna i postiće emocionalno ispunjenje.

IP sačuvana
social share
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Viraham neduveerppaay
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6030
Venera u drugoj kući

Osobe sa Venerom u drugoj kući imaju sreće sa finansijama. Materijalno su zbrinuti i često zarađuju od umetnosti, prodaje umetničkih predmeta, nakita, parfema i drugih luksuznih stvari. Vole da troše novac na zadovoljstva i ugodan život. Muškarci troše na žene i često žive boemskim životom, vole igre na sreću i kockanje.

Novac im puno znači u životu i dosta su angažovani da ga što više zarade. Svoje materijalno stanje poboljšavaju ulaskom u brak. Šarmantne su i privlačne osobe. Vole erotiku i seks i znaju da uživaju u njima. Partner treba dosta da se trudi da bi ih zadovoljio. Inače, to su osobe zadovoljne sobom i svojim životom.

Merkur u drugoj kući

Pažnja ovih osoba je usmerena na sticanje materijalnih stvari, najviše novca. U tome su sistematični, praktični i polazi im za rukom. Do prihoda dolaze najčešće intelektualnim radom, pisanjem, izdavaštvom, ali i preko trgovine. Poseduju imanje u papirima. Ponekad lako izgube novac koji su stekli, pa je njihova finansijska situacija podložna promenama. Vole da čitaju dobre knjige, a pisanje pisama je njihova najomiljenija korespondencija.
IP sačuvana
social share
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Viraham neduveerppaay
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6030
Jupiter u drugoj kući

Prisustvo Jupitera u drugoj kući ukazuje na vrlo dobre finansijske aspekte. Ove osobe nemaju problema sa materijalnom stranom života. Novac se za njih prosto lepi. Ostvaruju prihode i dobitke od javnih poslova, spoljnje trgovine, izdavaštva i banaka. Često imaju sklonost ka preteranom trošenju para i potrebno je da nauče da obuzdavaju ovu osobinu jer mogu zapasti u finansijske probleme. Ali i tada se nekim čudom izvuku iz svega toga.

Saturn u drugoj kući

Ovo nije povoljan pokazatelj kada je u pitanju sticanje materijalnih vrednosti. Osoba ima problema sa materijalnom situacijom i može je razrešiti samo uz naporan rad. Istrajnost i žilava energija su prisutni. Pristup stvarima je praktičan ali, obavezno konzervativan. Često ove osobe vole antikvitete i imaju uspeha u poslu sa njima. U životu su upućene uglavnom na starije osobe od sebe.
IP sačuvana
social share
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Viraham neduveerppaay
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 10:17:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.