Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 06:20:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igrice koje lose uticu na decu  (Pročitano 38236 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Licno sam uvek za igre gde nije potrebno posebno planiranje i organizacija... posto nekako zivim u ubedjenju da igra treba da bude opustanje, a ne opterecenje...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6630, valjda
Shta fali crayon physics??? Shto mora da bude FPS???
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Ja obožavam igrice. Igram i one nasilne, posebno Manhunt i Postal2.
Uf, da nije bilo Postala, zasigurno bih nekome odvrnuo glavu u pravom životu.
Bože kol'ko me ta igrica smirivala.

Svu frustriranost i agresiju koju nakupim u toku dana izbacim kroz nju tako što omamljivačem paralizujem i spržim policajca koji se sklupča i počne da piški po sebi pa ga bijem ašovom a kad mu otiknem glavu onda ga polijem benzinom i zapalim a potom gasim tako što ja počnem da piškim po njemu, udaram ga pendrekom i šutiram u isto vreme.... to me smirivalo.           Smile
@ WhiteGoa. Ja sam krenuo da je igram i igrao sam sve do nivoa kada je trebalo da tati pisam na grob  Smile
Tada sam rekao u sebi - zajebi  Smile
Od tada se lecim od igara. Odigrao sam mozda jos jednu/dve posle toga  Smile

Elem od RTS igara sam jos pre Postala poceo "da se lecim" jer sam poceo da ih sanjam... Sanjam kako prelazim nivo  Smile

TAKO DA:

Citat
Licno sam uvek za igre gde nije potrebno posebno planiranje i organizacija... posto nekako zivim u ubedjenju da igra treba da bude opustanje, a ne opterecenje...
...se moram sloziti sa ovim.
Postoji dosta bitnijih stvari u zivotu za sta treba da koristim mozdane resurse.

Elem, Quake i narocito Unreal Tournament su bili dobri za resavanje stresa prilikom spremanja ispita. Provereno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Naravno... koncept da ides i pucas u sve sto se mrda... a pritom ne dobijas nekakve kaznene poene ili bilo sta je genijalan...
Ili NFS ... vozis ko manijak, nema nikakvih posledica, a relativno je lako kontrolisati automobil... oko tebe lepi predeli, dobra kola.. sve sto covek pozeleti moze...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49973
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24
Juce sam sjeo za laptop i za manje od sat vremena presao Double Dragon 2, Double Dragon 3 i Double Dragon V. Cudo koliko je igra jednostavna i naivna. Double Dragon je djecija pasteta. Smiley

« Poslednja izmena: 11. Jan 2010, 17:42:33 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 62
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
mob
HTC 

Citat
@ WhiteGoa. Ja sam krenuo da je igram i igrao sam sve do nivoa kada je trebalo da tati pisam na grob  Smile
Tada sam rekao u sebi - zajebi  Smile
Citat
Ja nisam ni razmisljao o tome nego sam jednostavno igrao. Jedino sto me je na tom nivou iznerviralo je sto sam ostao bez oruzja koje sam satima brizljivo skupljao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
deca treba da igraju Hitman-a .. umesto da odsecaju glave i kupaju se u krvi .. nose snajp sa sobom i bave se tihom egzekucijom ili elegantnim udaljenim smaknucem .. vrlo vrlo poucno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Ne razumem odakle to ubedjenje da ako igras nasilne igre - tipa Kvejk, Kanter, Unreal smiriti?

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Ne razumem odakle to ubedjenje da ako igras nasilne igre - tipa Kvejk, Kanter, Unreal smiriti?

Pa mene smiruje. Posle Kvake sam ko bela lala. Istrosis nasilnost jednostavno.

Inace vecina igara je cisto opustanje, kao film.
 Par ima koje su me stvaarno odusevile Karmagedon 1, Psyhonauts, Half-Life 2, ostalo svaki zanr se moze tretirati kao zapravo jedna igra.
Tj kad igras 1 FPS igro si ih sve.. i sl.

Inace jel neko igro onaj prvi Karmagedon sa losom grafikom i pravim ljudima za gazenje...auuuu
E to je bila prva sandbox i virtualni svjet igrica a ne GTA3..

Veoma mi dobro dodje jedna (neobavezujuca) igra u toku ispita. Povecava mi moc koncentracije.

Tu je mozda potencijal igara. A cuo sam da neki hirurzi ameri pice tetrisa prije operacije.. za konc.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
Pa mene smiruje. Posle Kvake sam ko bela lala. Istrosis nasilnost jednostavno.

Vidis, kod mene je potpuno druga situacija. Ja kada igram Quake na netu i kada me primera radi ubije neka botina ili izbaci server (pri skoru 50 - 10, 43 - 3, 65 - 12), dodje mi da porazbijam sve po gajbi. Obicno razbijem tasturu ili mis, neretko solju, casu ili slicno. Kada sam bio cetvrta srednje, u finalu kfalifikacija za wcg u kgb-u, polomio sam stolicu, jer je moja ekipa u finalu izgubila rundom razlike. (platio sam stetu posle normalno)

A i Cesarica se slaze samnom po pitanju besa u Kvejku, nisam jedini.  Smile

Jedina igra koja me smiruje je NFSMW.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 06:20:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.