Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 16:32:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: igrice, grafika, driveri  (Pročitano 1320 puta)
07. Apr 2010, 14:16:46
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
 imam windows xp i pre godinu i po sam ga sredjivala i stavila novu graficku.   nedavno sam htela da instaliram igru koju sam pre sredjivanja kompa igrala bez problema medjutim neposredno nakon pokretanja igre komp se restartuje.   probala sam sa drugom igrom i isti problem.   procackala sam po forumima i posto sam otvorila komp i proverila kuler i prasinu skinula sam nove drajvere i instalirala.   medjutim sada igre ne mogu ni da pokrenem i javlja mi se error while creating resource.  

ako bi neko znao u cemu moze biti problem, veliko hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Koja graficka kartica je u pitanju?

U principu reinstalacija drajvera graficke kartice i instalacija novih DirectX drivera trebala bi resiti problem.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
ATI Radeon 9600 / X1050 Series

drivere za graficku sam skinula sa sajta i instalirala prema uputstvu, mada mi je prilikom instalacije pisalo da nije proslo neku proveru, ne secam se tacno.. inace sam pre skidanja starih i instaliranja novih proverila sve sto je trebalo, directx 9.0c, servise pack 3 itd tako da to ne bi trebalo da je problem. cudno mi je sto je pre svega toga igrica pucala nakon par minuta igre a sada ne moze ni da se pokrene...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

earth is inferno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung e250
Kad si stavljala graficku, jeli to bilo na cistu vindovs instalaciju ili ... Ako nisi trebalo je da skines stari drajver i da obrises sve njegove tragove. Koju si karticu imala.
IP sačuvana
social share
ANIMA CANDIDA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
probala sam sa reinstalacijom drajvera graficke i novih DirectX drivera i isto... jedino u toku instalacije za graficku izaslo mi je nesto has not passed windows logo testing ali ja sam svejedno nastavila sa instalacijom. stvarno ne znam sta da radim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia
To ok, sto si nastavila. I treba. Kao sto rece higuy, prvo deinstaliraj stare drajvere, preko Control panel/Add remove programs. Kada to odradis, resetuj komp, i procisti nekim programom registre. Nakon toga, instaliraj nove drajvere i resetuj komp.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
tako sam i uradila, znaci na remove programs, i onda ispraznila u windowsu temp folder, jedino sto jedan od fajlova nisam mogla da izbrisem jer je, kako je pisalo, u upotrebi. i sve ostalo sam uradila po proceduri, i nista. jedino to da procistim nisam, reci mi kojim programom to da uradim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
da li si ti prvi put kada se sve to desilo i prvi put kada si kako kazes skinula drajvere sa neta nove i instalirala ih, da li si pre toga deinstalirala stare drajvere ili si isla na update drajvera ili si samo pokrenula novu instalaciju klikom na novi drajver (ako je to bio slucaj sa sistemom instalacije)?
« Poslednja izmena: 11. Apr 2010, 17:11:51 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
prvi put i sledeci, da, prvo sam deinstalirala stare pa instalirala nove
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
za pocetak skini ccleaner pa prodji sa njim ciscenje ...ja kada brisem drajvere koristim your uninstaller
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 16:32:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.