Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Besplatne, shareware i trial igre za razonodu i uzivanje  (Pročitano 639449 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
zna li neko sajd za downoload serios sam 2

ovakva pitanja salji na private  Smile posalo sam odgovor
« Poslednja izmena: 28. Maj 2010, 06:42:31 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Tetris 4000 2.0

I posle mnogo godina, verzija i džepnih izdanja, Tetris jednostavno odbija da ode u istoriju. Programeri su ubacili nove zanimljive efekte, poboljšali grafiku i uz to uspeli da zadrže staru zaraznost koja nam je tokom godina držala interesovanje. Verovatno ste primetili i oznaku 2.0 u naslovu koja označava da se ova verzija Tetrisa već dugo razvija.

Bilo je samo pitanje vremena kada će 3D manija zahvatiti i žanr igara kojima pripada Tetris. Pri tom ne mislimo na bedne pokušaje ubacivanja treće dimenzije u igračko polje (Block Out), nego implementiranje savremenih 3D efekata. Autori Tetrisa 4000 su u tome potpuno uspeli, tako da imamo najbolju savremenu verziju. Kao prvo, tu je širok izbor rezolucija od 640x480 piksela u 16-bitnoj paleti boja, pa do 1280x1024 piksela u 32-bitnoj paleti. Korišćenje blagodeti koje sobom donosi 3D grafika doprinelo je da grafički ugođaj bude na najvišem mogućem nivou. Padajući elementi se mreškaju u vazduhu, njihove komponente se okreću dok su na dnu, jasno je vidljiva prelepa tekstura... Pored toga, kompletiranje linije elemenata praćeno je snažnim praskom i punim koloritom boja koje prosto vrcaju po ekranu. Za muzički deo zadužene su probrane MIDI numere, a moguće je uključiti i muziku sa CD-a ako niste zadovoljni kvalitetom reprodukcije s muzičke karte.

Igranje je obogaćeno povremenim pojavljivanjem specijalnih padajućih elemenata i dodataka u vidu bombi i rotirajućih letećih testera. Nakon svaka dva pređena nivoa ekran se okreće naopačke, tumbajući ono što ste do tada naslagali i unoseći živost u igranje. Postoji i tzv. kolorni mod igranja u kojem je cilj padajuće elemente ređati po boji, čime se zarađuju bodovi i čisti ekran. Igra poseduje i aktivnu listu najboljih rezultata, pa putem Interneta svoje dostignuće možete uporediti s hiljadama ostalih.

Da biste uživali u ovom Tetris klonu biće vam potreban Pentium procesor na 233 MHz, 64 MB RAM-a, 11 MB slobodnog mesta na hard disku i bilo koja 3D karta sa 8 MB memorije. Probna verzija igre ograničena je na pedeset startovanja nakon čega je treba registrovati.

Vladimir PISODOROV

http://www.sk.rs/2002/02/sitf04.html

download Tetris 4000
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
GL Snake 2007

download

Glest

download

Light Cycle 3D

download
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

A mene ko hebe , nisi se udostojio ni da kažeš ne znam a kamoli šta drugo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24

A mene ko hebe , nisi se udostojio ni da kažeš ne znam a kamoli šta drugo  Smile

Ma lakse malo, trazio sam ali nisam nasao nista slicno tome. Cim nadjem postavljam.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Maj 2010, 21:57:41 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Daj nešto ala star defender , samo malo bolje  Smile

Sada mi je pala napamet igra DemonStar Secret Missions 2  Probaj to, nije lose. Mozes da izabres da li ces igrati misem ili tastaturom.

http://www.mking.com/demonstarsm2/index.html
« Poslednja izmena: 01. Jun 2010, 16:00:23 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Probao sam i ne dopada mi se , hvala na trudu  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jun 2010, 16:55:06 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Zna li neko neku dobru browser igru da tek pocinje,ili neku na fol Renesansa Kraljevstva,znaci da ne smara i da te neprijatelji ne mogu unistit poslije 10 dana kao na travianu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Probao sam i ne dopada mi se , hvala na trudu  Smile

Pa to sam ja igrao jos 2003.e godine i za to vrijeme je bila bas solidna svemirska pucacina. Ne znam za nista bolje u istom zanru. Skini Stars Defender 4 ili  Alien Stars ako ih vec nemas.   

http://www.awem.com/star-defender-4.html  

http://www.download-free-games.com/arcade_game_download/alien_stars.htm

Zna li neko neku dobru browser igru da tek pocinje,ili neku na fol Renesansa Kraljevstva,znaci da ne smara i da te neprijatelji ne mogu unistit poslije 10 dana kao na travianu... Smile

Mrzim browser igre. Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2010, 04:51:43 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Skini Stars Defender 4
Pa ja te upravo upitah "imaš li nešto slicno ili bolje od Stars Defender 4 "  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.34 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.