Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Igraj za zivot droga NE!"- ima li iskrenosti u ovoj akciji  (Pročitano 3161 puta)
19. Maj 2007, 21:21:37
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

Kada treba pokzati da omladinu treba skloniti sa ulice, iz zadimljenih kafana i kafica, od najvece posati ovog sveta- droge i opjnih sredstava-tada mozemo cuti politicare  i razne glasnogovornike koji sakupljauu poene!
                          Da li verujete u iskrenost takvih kampanja ?   Smile
                          Da li verujete da to treba kampanjski raditi ili to treba biti stalno ?  Smile
                          Kako se boriti u takvim akcijama kada razne NVO( koje se zalazu za razvijenu Evropu i koje su za legalizaciju marihuane- gle molim te, u medicinske svrhe- i organizuju "Gandza  marseve po Beogradu) ?
                          Da li se na najgrublji moguci nacin sakupljaju politicki i ostali poeni u takvim kampanjama ?
                          Ima li nekog iskrenog ko se bori protiv droga i opjnih sredstava ??

Smile Smile Smile

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora litricind (Vreme: 19. May 2007, 21:41:06)
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 "Igraj za život, Dragane!"  Smile
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ova akcija najvise uspeva kada neki mu*onja treba d ase prikaze u najlepsem svetlu.
Otvarajuci neku sportsku manifestaciju ili turnir pocnjre govoe :
"Skupili smo se ovde da decu uputimo u dobre stvari sporta i bolji zivot, da ih sklonimo od droga, zadimljenih kafica,...bla,bla,bla,..............."
Sete se kada ih posete aktivisti JAZAS-a i kada njim                 a istu zvaku treba da prodaju.
Govori i prazne price a pravih poteeza protiv droge- generalno vrlo je malo. Ne moze samo policija da otkriva drogu, dilere a svi ostali da zavlace glavu ko noj u pesak.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
akcija bi jos mozda i uspela da mladima obezbede adekvatne uslove za bavljenje sportom... jbg. jeftinije je da posaljes klinca na ulicu nego na hokej...
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
akcija bi jos mozda i uspela da mladima obezbede adekvatne uslove za bavljenje sportom... jbg. jeftinije je da posaljes klinca na ulicu nego na hokej...
Apsolutno si u pravu ali mora postojati jasna strategija drzave Srbije po tom pogledu. valda ce novi Zakon o sportu regulisati mnogo bolje tu oblast nego ovaj zakon o sportu.
prost primer iz realnog zivota :
Roditelj odvede dete da se bavi borilackim sportom ( dete je starosti od 5-8 godina i na ostalim sportovima je mlado).Trener ga oberucke prihvata. nema veze sto dete ne zna u tim godinama ni levu ni desnu stranu niti ima pravilnu koordinaciju pokreta. najvaznije je da roditelj plati terneru oko1000-1200 dinara mesecne clanarine. Takva grupa na jednom treningu ima 20-25 polaznika a takvih grupa trener ima 3-4. Izracunajte tu lovu.
Osum toga tu nie kraj davanjima od strane roditelja. Sledi kupovina sportske odece po regresiranoj ceni ( koja ponekad i skuplja i vec nego realna cena kimona u prodavnici u maloprodaji). kimono kosta oko 2000-3000-prosecan za dete od 5-8 godina. zatimsledi polaganje na nekolio meseci koje kosta nekih 15evra (oko 1200 dinara >
dete svaki drigi put -prosecno-polozu za naredni pojas. brzo se dodele pojasevi i krece sa takmicenjima. Kotizaciju naravmo placaju roditelji od 800-1000 dinara po takmicaru. mesecno je jedan turnir. Roditelji placaju odlazak na turnir , svaki put u neki drugi grad ili samo voze naizmenicno.
takmicar "osvoji" medalju. "Sjajan" uspeh. U kategoriji ima ustvari 67-takmicara i retko se  desi da neko ne osvoji medalju- nepisano pravilo na turnirima. Roditelji "sreci i zadovoljni". "zapusena" im usta "sdjajnim" plasmanom deteta.
A trenerovi troskovi su minimalni- za turnir da malo love za medalju koja kosta 60-80 dinar i za Diplomu od 15-20 dinara - koje sa stancuju na fotokopir aparatima.
Dok se ovakva situacija ne promeni i da deca pocnu zaista i sa minimalnim ulaganjima od strane roditelja da se bave sportom nema napretka. Dotle ce cinicne biti akcije "Igraj za zivot- droga ne" !!

P.S.
Poklusao sam da izracunam trenerovu zaradu i .................otprilike 800-1000 evra mesecno.pa vidite koja je to prevara- na koju roditelji ili svesno ili nesvesno pristaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@ stami4

istina... evo izuzev dva beogradska giganta, Zvezde i Partizana, nigde vise u Srbiji ne postoje kompletni klubovi, tj. klubovi koji valjano funkcionisu i staraju se o svojim ekipama i podmlatku...

recimo, ja sam iz Subotice, i Spartak je nekad bio No.1 gradski klub... sada, Spartak ponekad uleti u I ligu, dok vecina sportista igra po amaterskim ligama, sto je za jedno mesto od 100,000 stanovnika velika sramota...

opet, jako sam se razocarao kad su politicari spojili dva posebna ministarstva (obrazovanje i sport) u jedno...

da ponovim jos jednom, niko ne ulaze u mlade u ovoj zemlji, jer ih previse boli tuki, pa, kao sto si i sam rekao, gledaju da izvuku sopstvenu korist... ovo znam iz iskustva jer sam se bavio vaterpolom 8 godina, i kad sam usao u prvi tim i video kakva je politika (po principu dovedite nam 10-11 igraca iz drugih gradova, zadrzacemo 3-4 domaca igraca, a ostale posalji kuci....) digao sam ruke od sporta istog momenta...
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

trt mrt zivot ili smrt?

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Siemens cx40
Opisacu vam situaciju koja mi se desila:

Posto se inace bavim elektronskom muzikom, imao sam priliku da se nagledam svacega. 2005. godine sam nastupao na EXIT-u, i tada se cela prica odigrala. Na stejdzu gde sam nastupao srecem lika kojeg poznajem onako povrsno. Pocinjemo pricu o tome kako su on i jos par ljudi osnovali nevladinu organizaciju za borbu protiv droge. Lik me cak poziva da ucestvujem u jednoj njihovoj akciji, i da pomognem svojim nastupom. Taman sam se zainteresovao, kad mi se on izvinuo sto mora da ode po vodu da moze da proguta extazi, koji mu se sve vreme topio u ustima.

Vas komentar?
IP sačuvana
social share
Bug DJ's     trt mrt zivot ili smrt?     Bug DJ's
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Titov omladinac u penziji

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 79
Zastava Smederevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung 
kad mi se on izvinuo sto mora da ode po vodu da moze da proguta extazi, koji mu se sve vreme topio u ustima.
Kada bi bilo ko stvarno hteo da smanji broj korisnika droge, najpre bi zabranio da se poznate ličnosti javno drogiraju - pogotovu pred tv kamerama!
Da li bi se samo Premudri Solomon dosetio da će, kada vide, ili saznaju, da se njihov omiljeni pevač drogira, mnogi obožavaoci poći istim putem?!
I ovo je, kao i kampanje odvikavanja pušača, bacanje para (naravno, državnih - tj. naših!) jer su rezultati samo malo manji od nule!
IP sačuvana
social share
Umetnost življenja je u tome da se svemu nađe prava mera!
"Danas je ludo vreme! Ko nije lud - taj nije normalan!"
Pametan čovek uzima reč zato što ima šta da kaže a budala zato što ima pravo da govori!
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 436
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola 
this is serbia , zemlja apsurda, sta vise da kazem
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@markobug
nemam komentara na takvog organizatora akcija borbe protiv droge.
ja bih mu iz samislosti pomogao i nabavio jos desetak extazija pa neka cova mirno zaspi da e ne probudi nikada - debilcina jedna .

zeleo bih da vam ispricam jednu istinitu pricu ( necu pominjati mesto, ime osobe ili osoba ) :
radi se o lokalnom kriminalcu-vremenom postao i narkodiler.rasturajuci drogu nije obracao paznju an svog jedinca. Sve mu je dozvoljavao, kitio ga lovom a klinac zasicen svime i svacime poceo da smrce belo.Otkrio cale , ali kasno. mali zesce navucen na belo.
Lecio ga svuda, odveo ga u MAdjarsku gde je kupio hotel samo da ga skloni od loseg drustva - po njemiu je drustvo bilo krivo za drogitranje njegovog sina a ne on i njegovi pajtasi koji su rasturali drogu po gradu .
Posle izvesnog vremena - relativna stvar u celoj prici je vreme - 2-3 godine vrati ga on u grad izleenog. Pocinje nov zivot. medjutim jedne noci jedinac predoziran. Umire u bolnici.
"Srusio mu se svet na glavu"- kako je pricao svima . Ali niko nije imao hrabrosti da ga pita zasto se upetljao sa drogom -rasturanjem. Zar je mislio da ga nee stici ista sudbina kao mnoge roditelje koje je njegov beli prah inistio-njihovu decu i njihove porodice.
'Stgla ga je kazna" - govorili su po gradu .
Nakon sinovljeve smrti on pocinje da daje silne prilopge lokalnoj crkvi i eparhiji-postao veliki vernik. Ide svuda i organizuje humanitarne turnire u malom fudbalu u opwstini. postao je borac protiv droge.
Slao je nekoliko momaka na lecenje od narkomanije - o svom trosku.
sada tokom letnje sezone na gradskom bazenu organizuje akciju "Plivanjem protiv doge " !
Crkvi je zavestao 4-5 hektara zemlje da bi se sagradio dom za lecenje narkomana - uz radnu terapiju .Sve se zalaufalo i namerava da postane i ktitor nekih crkava.

Kazite mi a li sada treba verovati ovom coveku ? Zasto je poeo da se ponasa tako terk kada ga je zadesila nesreca ?
Ima li tu licemerja ili ne  ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.