Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Jul 2025, 16:45:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: IE 7!  (Pročitano 1662 puta)
13. Nov 2006, 13:38:44
Clan u razvoju

Postujte pvrenstveno sebe i bicete postovani ! ! !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia Vise modela,haa!
Tema mi je dole zakljucana bez razloga jer neki ljudi pisu gluposti i ne odgovaraju na probleme na pravi nacin!
Znaci,problem sa instalacijom IE 7 nije sigurno zbog nelegalnog Windowsa nego zbog nekog drugog razloga!
Ako sam instalirao WMP 11 i Windows Defender bez problema onda mora i IE7 da se instalira!
Znaci Validaciju prolazi ali pri kraju instalacije se nesto blokira i izadje ova poruka(SLIKA)
Molim ljude sa znanjem da me upute!!!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ScreenHunter_10.jpg
(37.47 KB, 604x444)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Ovo je sada proslo, ne praktikuj vise ovo.

Prvo, ne dajes nam nikakve informacije!

Ajde sada lepo procitaj na slici gde recenica pocinje sa: "After restarting....." , uradi kako ti pise, pa nam daj te dodatne informacije. Znaci sve ti lepo pise.....bas sve....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
1. Sa Microsoftovog sajta ucitaj finalnu verziju IE7 ("IE7-WindowsXP-x86-enu").

2. Kreiraj novi direktorijum na Desktopu sa bilo kojim imenom (npr. IE7). Pomocu programa "WinRar" otvori i ekstahuj arhivu "IE7-WindowsXP-x86-enu" u folder "IE7".

3. Ucitaj sljedece fajlove sa interneta: "iecustom.zip" i "normaliz.zip". Iz ove dvije arhive raspakuj "WinZip"-om fajlove: "iecustom.dll" i "normaliz.dll".

4. Fajl "normaliz.dll" iskopiraj u "Windows/system32" folder.

5. Udji u direktorijum na Desktopu "IE7" pa zatim u poddirektorijum "update". U poddirektorijum "update" iskopiraj fajl koji si ucitao sa interneta "iecustom.dll" preko postojeceg istoimenog fajla.

6. Sada moras biti offline (bez internet konekcije). Sada u istom folderu klikni na "update.exe" (ni slucajno na "iesetup.exe", nego na "update.exe")

7. Na prvi prozor koji se pojavi klikni na "Next". Zatim ce se pojaviti sljedeci na kojemu ce u zadnjem redu biti ispisano ... "Click Next to start validation." Klikni "Next" i malo sacekaj. Poslije odredjenog vremena pojaviti ce se sljedeci na kojemu ce biti napisano "Thank you for paticipating, validation is complete." Ponovo klikni "Next" i prati instrukcije za instalaciju.

8. Kada se zavrsi instalacija klikni na "Finish". poslije ovoga ce se Windowsi sami restartovati.

9. Kada se podigne sistem idi ponovo u direktorijum "update" i klikni na "xmllitesetup.exe".

10. Kada se instalacija zavrsi, konektuj se na internet i startuj IE i izaberi online opcije koje ti odgovaraju pa zatim na dugme "Save settings".

11. ukoliko ti se ne svidja Clear type font idi na "Tools/internet Options/Advanced/Multimedia" i odcekiraj opciju "Always use Clear Type for HTML" pritisnuti dugme Apply a zatim OK. Zatvori explorer pa ga ponovo startuj.

To bi bilo sve.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
iecustom.rar (68.31 KB)
*
normaliz.rar (11.29 KB)
« Poslednja izmena: 13. Nov 2006, 18:23:11 od massacre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia Vise modela,haa!
Crowz

Izvini prijatelju sto nisam bio bas precizan sa objasnjenjem!Ovo sam pisao na brzinu pa sam iz tog razloga  prevideo moju gresku!
Znaci,restartovao sam komp po preporuci programa ali nakon ponovnog pokusaja instalacije ista stvar se dogadja!I tako non-stop izlazi ova greska i nema pomaka napred ni malo!
To sto izbaci na deskop je adresa od Microsofta gde objasnjava prevazilazenje problema u slucaju dogadjanja takvih problema!Postoje pet tacaka koje treba primeniti ali svih tih pet tacaka ne pomazu nikako!
Ja sumnjam da je u pitanju konfiguracija u Registry koja pravi problem sobzirom da sam prilagodio Windows svojim potrebama i optimizirao ga maximalno a IE ne koristim uopste osim kada radim Update!
Ipak,hteo sam da imam IE 7! Smile
Hvala na razumevanju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
probaj ovo objasnjenje sto sam stavio,  99,9% ce uspjeti, svako ko je pokusao ovako uspjelo mu je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia Vise modela,haa!
Moram da te pitam nesto!Da li to znaci i da su drugi imali isti problem sa instalacijom IE7 i koji su ovo dll fajlovi("iecustom.dll" i "normaliz.dll")?! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
fajlovi koji se moraju iskopirati da bi se inst ie7....
mogu se skinuti i sa neta

"Moram da te pitam nesto!Da li to znaci i da su drugi imali isti problem sa instalacijom IE7" - pretpostavljam da ovo meni nije bilo namjenjeno

link za instlaciju ie7
[Spam]

[Edit by shone83: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 13. Nov 2006, 21:19:47 od shone83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
BlackBerry 
Brate,znam da ovo sto cu ti reci,nije ono sto zelis da cujes,ali sa FF 2 koji inace koristis,ne moze nista,ama bas nista da se poredi. Imao sam IE7,testirao ga i video sam da je to nasminkana IE6 koja po radu podseca na FF. Nemoj da se cimas,uzas je nevidjeni,i na kraju ces se samo nervirati jer si se toliko cimao oko djubreta.
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

do what you wilt should be the whole of the leo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 485
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
mob
Nokia E70
probao sam taj ie i mogu ti reci da nije stvar do defendera nego ti treba odgovarajuci sp na xp-u i nista vise, mozda nemas pravi sp2...
IP sačuvana
social share
25 whores in the room next door, 25 flores and i need more... another black hole in the killing zone, a little more med in the methadrom
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
ma opera mi je najbolja...
jedino sto me nervira kad se reg na neki sajt kad kucam @ (ctrl+alt+v) moram da otvaram neki txt program pa da kucam @ kopiram, jer ako pritisnem, on mi to registruje kao ctrl+t (new tab)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Jul 2025, 16:45:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: dll normaliz
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.