Idem ja tako gradom i u jednom mracnom cosku vidim zabu. Zaba me pogleda i kaze mi: Ajde decko ispunicu ti tri zelje. Ja se mislim, pa rekoh: Dobro, prva ce da mi bude da me svi ortakci extra gotive. Druga, zelim da mi bude da me sve zene vole i da bukvalno mogu da biram koju hocu. Treca zelja zelim da mi bude novcanik i da iz njega ne moze nikada da nestane novca. Zaba pucnu prstima i kaze da su mi zelje ispunjene. Odem ja do svog kraja a tamo me mafijasi grle, svi ortaci me tapsu po ramenu...Devojke se okrecu zamnom, prilaze mi, ljube me...Iz novcanika vadim hiljadarke a one se uvek stvaraju...Meni je super, ali se pomislih, ja nista nisam uradio za zabu. Vratim se ja do zabe i kazem joj: Slusaj, sve zelje su mi ispunjene ali meni je trulo jer ti meni ispuni tri zelje a ja tebi nijednu. Ih, ma ne bi nikada pristao, kaze zaba .Ma hajde, pucaj pa da vidim, rekoh. Pa, hocu da me kresnes - rece zaba. Uh jeste malo gadno, pomislih ali ajde. I krenem ja da kresem zabu kad odjedanput ona se pretvori u devojcicu od 9 godina i pobeze. Tako je bilo druze sudija a ne kako ona kaze!!!!