TRANSRODNA PENZIONERKA HELENA: Organizovanjem skupa želimo društvu da kažemo da postojimo
Iako se istog dana u Beogradu održava Parada ponosa, Helena ističe da ne nastupaju zajedno jer trans zajednica ima jasne stavove oko toga šta su njihovi problemi i ističe: “Naš problem je rodni identitet a ne seksualna orijentacija i zato nismo sa Paradom ponosa”.
Kako naglašava, nezadovoljni su i udruženjem “Parada ponosa” jer je ono izlovano od zajednice, ne konsultuje se sa zajednicom i deluje bez kontinuiteta - deluju mesec dana pred Paradu i nestanu posle Parade.
Deo iz teksta koji je po mom mišljenju važan za temu. Ko žli neka pročita ostatak. Zanimljivo je da je poslanik sps-a Boris Milićević nešto slično tvrdio kao đto je zanimljivo to što se to više ne može naći na jutjubu.
Toliko o međusobnnoj toleranciji lbgt alijanse koju traže od većihne koju provociraju.
To je samo još jedan dokaz da te pedere, odnosno vođe iz LGBT organizacija niko s tri grama mozga ne ceni i ne uzima za ozbiljno. Meni je od početka bilo čudno što će gejevi imati svoju rutu i šetnju, a tranvestiti svoju stajanku, odvojenu od gejeva. Očigledno je da trandže neće mnogo da se petljaju i povezuju sa tim pederima iz organizacija, od kojih se ionako distancira većina gejeva.
A ti pederi su zapravo po mom mišljenju naneli više štete gej populaciji u Srbiji nego koristi. Bilo da se radi o gejevima, sindikatima, vlastima, međunarodnim odnosima i sukobima... šablon je svuda isti - kad politika i sebična goveda umešaju prste, svima bude samo još gore. Prestola se uvek dokopaju vreće govana koji umesto da rade u najboljem interesu grupe koje zastupaju, rade samo zarad svoje dobiti i da bi lečili komplekse i frustracije iz detinjstva. I naravno, ne propuštaju priliku da svoja zlodela i nesposobnost sakriju tako što će grupi koju vode da usmere pažnju na neke trivijalne stvari ili im stvore veštački sukob sa drugima. Kod političara su to bratoubilački ratovi, a kod pedera iz organizacija to je teranje inata celoj zemlji i podrivanje sukoba i netrepeljivosti između gej i hetero ljudi.
« Poslednja izmena: 18. Avg 2015, 19:18:53 od hkj »
Za tango je uvek potrebno dvoje, al je za sranje uvek potreban samo jedan. Ti si odličan dokaz za to, pošto svojim izmotavanjem i teranjem inata uspevaš da se popneš na onu stvar svakome na koga naletiš, čak i osobama koje nemaju ništa protiv gejeva. Ti si odličan primer ovih što sam opisao u tekstu.
O tome sam pisao od početka. Niko njih ne ugrožava, čak su imali i veća prava od ostalih u nekim slučajevima jer nisu služili vojsku na primer.
Zanimljivo je da je pomenutog B.Milićevića posle gostovanja u Revoluciji pretukla grupa nepoznatih ljudi. Taj klip koji sam spominjao i kačio ovde je baš iz te emisije. Neko ovde uzima pare, muti vodu, stvara omrazu i zavađuje narod uz naše eu kliomoglavce koji su u trenutno na vlasti. Obaška ovi lbgt lobisti koji iz tuđe države ruže i truju ovaj narod. Može se valjda još uvek pronaći koja od ovih lbgt organizacija dobija koliko i od koga para za ovaj svoj sraman angažman.
Jadranka Joksimović dobitnica nagrade "Duga" Gejstrejt alijanse
To je to, sad tteba da napišem gde su prava dece čiji je život uništen posle usvajanja od strane gej patova.
Napravite sebi decu, niko vam ne brani. Par iz mog komšiluka ne može da ima decu a nema para za vantelesnu oplodnju jer je ova država preusmerila novac na operacije onih koji su rođeni kao muškarci a osećaju sed kao žene.
Prevara je otkrivena i u ovoj čarlami mogu da učestvuju samo neobavešteni, oni koji imaju materijalnu korist i eu klimogčavci na čelu sa "našom elitom" koja će nositi i medenicu ako treba ali samo pod uslovom da je fensi i da ima ćara.
Još nešto, gde je moje i pravo nas ostalih da slobodno šetamo gradom koji je okupiran zbog terora koji sprovodi grupa pojedinaca u saradnji sa državom. Zakupite Arenu ako treba ili neku livadu pa tamo paradirajte.
« Poslednja izmena: 18. Avg 2015, 20:09:43 od zoranjurkovic5@gmail.com »
Ali sama zabrana je diskriminirajuća i ružna. Smatram je čisto vređanje kad kažeš da gay brakovi uništavaju usvojenoj deci život. Čista laž. To zavisi od odgovornosti pojedinca.
Mislim da sam stavljao izjave dece koja su odrasla u Gay brakovima i koja su kao odrasli ljudi stali na stranu Gay brakova.
Ko tu tera inat? Bez naučnih dokaza. Bazirano na izolovanim primjerima rekla-kazala?