Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I stršljenovi dobiše veća prava nego prosečan Srbin  (Pročitano 3900 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
Znači još jedan slučaj videla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu. Divno.  Smile

Угрожени, не угрожени, прије неки дан сам их почастио флашом бензина и шибицом.  Smile

E monstrume jedan!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 49.0.2623.112
Mislim da previse drasticno shvatas to.

Prosjecno ljudi imaju neka solidna prava, koja se u globalu postuju. Inace bi bila prava anarhija.

Ali ponekad naidjemo na drasticno negativne primjere u sudstvu, zdravstvu itd. Pa izadju u novinama, pa su predimenzionirane.. pa mislimo da zivimo u varvarskom drustvu.

Tek bi bilo sranja da bukvalno nista ne funkcionise.
..
Malo su ljudi i rezignirani i neobavjesteni.
Recimo  u mom zdravstvu, da pacijenti uzmu da tuze nekog kretena doktora, najebao bi doktor zesce.

Samo nekako se uvijek potrefi da tuze oni koji ne trebaju da tuze, neke dileje poremecene.
 A oni koji su stvarno osteceni losim radom lijekara su fini i mire se sa sudbinom ili su neobavjesteni.

Nekad se stvarno desi sranje pa se izvuku doktor-supci. Ali ostane fleka da se vucarao po sudovima, nista nije dzaba.
---

Ne znam za strsljene, ne bih se ni bavio. Bas ce da te uhvati policajac i ako unistis.
Neki ekolozi smislili otkud znam.
Bas se osjecam ugrozeno od strsljenovih prava, ima da prave bande  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2016, 14:19:51 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.79
mob
LG G3
Ja sve to što leti,gamiže,puzi odmah likvidiram  Smile prošle godine mi se jebene osice naslelile na tersau srušim im kućicu one posle 4 dana naprave novu,a onda sam celu terasu oprskao rajdom i više se nikad nisu pojavile.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
Aaaa da, čuvena priča da hkj sve shvata previše drastično...   Smile I da je hejter i paničar. Poslednji put kad su mi to govorili je bilo kad su imigranti počeli da se slivaju kod nas. Tad su mi isto pričali kako preterujem i da hejtujem bezveze. Neće nama imigranti ništa, proći će to za par nedelja. Evo sad 2,3 godine kasnije više nikome nije do šale sa tom imigrantskom krizom.  Smile

Citat
Prosjecno ljudi imaju neka solidna prava, koja se u globalu postuju. Inace bi bila prava anarhija.

Ali ponekad naidjemo na drasticno negativne primjere u sudstvu, zdravstvu itd. Pa izadju u novinama, pa su predimenzionirane.. pa mislimo da zivimo u varvarskom drustvu.

Ponekad?  Smile Pa ne znam za tebe, ali ja svaki treći dan čujem neki takav slučaj. Deda koga šalju po ludarama jer je pucao u pod ispred provalnika, otac koga bi da šalju na robiju jer je ubio provalnika, dobro poznati bugarski džeparoši koji nakon hapšenja ne dobiju čak ni zabranu ulaska u Srbiju, maloletni cigani koji tuku i ubijaju penzionere na Voždovcu i budu 'kažnjeni'' radionicama, zatim maloletni psihopata koji bode ljude po Čačku i niko mu ništa ne može, onda opet u Čačku karatista koji samo što je izašao iz mardelja i na putu do kuće izlomi još par žena, a isto bejaše i u Vršcu valjda, gde psihopatu puste na uslovnu umesto da ga bace u ludaru pa on na putu od mardelja do kuće izbode dve random devojke na autobuskom stajalištu...

A evo danas dobismo još jednu stavku u spisku  Majka ubica terala sina da siluje setru
Za sva užasna zlodela okrivljeni su dobili skoro pa minimalne kazne.

Usput čekam da vidim šta će da presude onoj dvojici bolesnika što su pre nedelju dana mučili i osakatili dvoje ljudi pa ih bacili u septičke jame i WC šolju. Očekujem osudu na godinu dana zatvora, koja će biti preinačena u 6 meseci zbog ''okolnosti'' a oni će biti pušteni posle 3 zbog ''dobrog vladanja''.

Sad ne znam za tebe, ali meni sve ovo ne deluje kao neka retkost i izuzetak u Srbiji.  Smile  Da smo zemlja veličine Amerike pa i da razumem - velika zemlja, mnogo ljudi, mnogo suđenja... s vremena na vreme se desi fail. Ali govorimo o Srbiji.  Smile  Ozbiljni propusti i sramote pravosuđa na svakih par dana govore da je nešto ovde ozbiljno u kvaru.  Smile

Citat
Ne znam za strsljene, ne bih se ni bavio. Bas ce da te uhvati policajac i ako unistis.
Neki ekolozi smislili otkud znam.

Iznenadio bi se za kakve se sve gluposti ljudi ganjaju i za šta im se sve pišu kazne. Pogotovu ako nisu pripadnici ''manjina'', psihijatrijski slučajevi ili kriminalci.

Citat
Bas se osjecam ugrozeno od strsljenovih prava, ima da prave bande

Naravno, čim nisi osetio nešto na svojoj pozadini, tome ne treba pridavati značaj, jel tako? Ako ćemo tom logikom, možemo li onda da kažemo da se ne treba zentati kriminalaca i prava koja im se sve više daju, jer hej, možda oni jesu zli i opasni ali bar nikad nisu tebe dirali, pa samim tim možemo da kažemo da nema ničeg lošeg u amnestiranju i kresanju kazni, jel tako?

I naravno, svaki put isto. Svaki put ko da pričam sa decom. Svaki put napišem da se radi o kolektivnom srozavanju i uništavanju, što pravosuđa, što prosvete, što identiteta, što države... A da su ovakve stvari samo simptomi, pokazatelji dokle se došlo.. I džaba. Opet se svi hvataju samo za sitnice i detalje - pa dobro, ko će da te juri što ubijaš stršljene...

Care ne radi se o faking stršljenovima - ta farsa s njima je samo jedan od simptoma - nego se radi o tome da smo došli dotle da ovde svako govance ima veća prava i zaštitu od normlanog Srbina koji pošteno radi i doprinosi zajednici. E to je cela faking poenta svih mojih priča i o imigrantima i o ciganima i o zakonima i o svemu.   Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2016, 15:03:37 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Naravoucenije srbine, nemoj da radis posteno
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
HTC One
Pazi da ne bih duze od 2 sekunde razmiljao sta da radim sa zasticenim strsljenovim.  Smile

Bilo bi samo - spaljeni. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Da ih sve okupimo na nivou "Srebrenica II" samo ovo da bude "Savamala" da se ljudi ne zbune, jer ipak nisu strsljeni obrezani
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
ovaj zakon postoji takodje za puzeve,bubamare i ostale insekte

ima ovde jedan lezao 4 meseca za neke pticice
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Ma ljudi je ionako previse
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.112
mob
Nokia 33-10
Budimo realni, ko će istraživati da li je neko pobio stršljenove?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.