Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I ovakvima se dozvoljava da rađaju...  (Pročitano 20428 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
mob
HTC One
Ko ne postane narkoman citajuci ovu temu, nece nikada postati.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Samsung SGH-E590
Ne pratis fabulu radnje! Smile Ne postaje se narkoman citajuci temu, vec je to u genima! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
jbte zavrte mi se uglavu od čitanja ...
zaustavi te zemlju silazim.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Smile Smile  Smile Smile  Smile Smile
ovakav komentar najvise odgovara tvojoj sposobnosti da komentarises

Takav "komentar" je obično znak da više neću trošiti reči/tastere na sagovornika ....

Pozdrav, i uživaj u životu ....  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
@eyepheelYU,
majstore,u jednom od tvojih postova si napisao,da nema opijata sa kojim nisi upoznat... a ja sam na tu tvoju tvrdnju napisao,da sve što si ti video ili probao,ja sam najmanje tri puta više video i probao od tebe,deset puta umro i toliko puta vaskrsao.u metaforičnom smislu sam ti poručioda imam iskustva što se doga tiče ali najmanje jedno deset tvojih života više.u bukvalnom smislu i najuradjeniji djanki bi se zamislio.
što se tiče tih tvojih doktorskih dezertacija,mišljenja sam,da si ako ništa drugo,barem čitajući ih mogao da izvežbaš barem pravopis,doktore.
kako zakon stoji iza narkomanke,koja je ugrozila život svesno detetu koje je nosila usebi,a sve zarad niskih i sebičnih razloga,tako zakon stoji i iza ubice devojke,čiji roditelji traže uvodjenje smrtne kazne za ubice.
kako se na temi o ovoj ološi koja je radi miće ostala trudna i tokom čitave trudnoće nastavila sa drogiranjem i tako na svet donela bebu narkomana,boriš za njena prava.za očekivati je od tebe,da već na drugoj temi na kojoj roditelji protestuju i traže uvodjenje smrtne kazne,staneš uz ubicu.iz razloga što je po slovu zakona,zakon uradio ono što je uradio i sve drugo je ništa do pritisak na sud.
ustvari,koliko ja shvatam,tebi je ne bitno o čemu se radi na temama,ti čekaš da vidiš kako će reagovati većina,potom ulaziš na teme i zauzimaš kontra mišljenje.i tu ne bi bio problem,svako ima pravo da misli o svemu oko sebe na svoj način.medjutim ti ulaziš na teme i citiraš članove,dajući kritike i komentare uvek suprotne od mišljenja većine,kritikujući većinu.
i tu dolazimo do one moje tvrdnje,da ustvari tražiš onaj snop svetla na bini,pod kojem u svojoj uskoj svesti ti jedino i možeš da funkcionišeš.
doktore,pokušaj barem jednom da učestvuješ na bilo kojoj temi radi teme,a ne radi svoje taštine i videćeš kako će sve biti drugačije. stavio bih ti smajlić na kraju ovog posta,aliznam da upadaš u fobična stanja kad to rade drugi,dok si ti veoma kreativan,kad u svojim postovima,kačiš smajliće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia Luvmya 520
@eyepheelYU,
majstore,u jednom od tvojih postova si napisao,da nema opijata sa kojim nisi upoznat... a ja sam na tu tvoju tvrdnju napisao,da sve što si ti video ili probao,ja sam najmanje tri puta više video i probao od tebe,deset puta umro i toliko puta vaskrsao.u metaforičnom smislu sam ti poručioda imam iskustva što se doga tiče ali najmanje jedno deset tvojih života više.u bukvalnom smislu i najuradjeniji djanki bi se zamislio.
što se tiče tih tvojih doktorskih dezertacija,mišljenja sam,da si ako ništa drugo,barem čitajući ih mogao da izvežbaš barem pravopis,doktore.
kako zakon stoji iza narkomanke,koja je ugrozila život svesno detetu koje je nosila usebi,a sve zarad niskih i sebičnih razloga,tako zakon stoji i iza ubice devojke,čiji roditelji traže uvodjenje smrtne kazne za ubice.
kako se na temi o ovoj ološi koja je radi miće ostala trudna i tokom čitave trudnoće nastavila sa drogiranjem i tako na svet donela bebu narkomana,boriš za njena prava.za očekivati je od tebe,da već na drugoj temi na kojoj roditelji protestuju i traže uvodjenje smrtne kazne,staneš uz ubicu.iz razloga što je po slovu zakona,zakon uradio ono što je uradio i sve drugo je ništa do pritisak na sud.
ustvari,koliko ja shvatam,tebi je ne bitno o čemu se radi na temama,ti čekaš da vidiš kako će reagovati većina,potom ulaziš na teme i zauzimaš kontra mišljenje.i tu ne bi bio problem,svako ima pravo da misli o svemu oko sebe na svoj način.medjutim ti ulaziš na teme i citiraš članove,dajući kritike i komentare uvek suprotne od mišljenja većine,kritikujući većinu.
i tu dolazimo do one moje tvrdnje,da ustvari tražiš onaj snop svetla na bini,pod kojem u svojoj uskoj svesti ti jedino i možeš da funkcionišeš.
doktore,pokušaj barem jednom da učestvuješ na bilo kojoj temi radi teme,a ne radi svoje taštine i videćeš kako će sve biti drugačije. stavio bih ti smajlić na kraju ovog posta,aliznam da upadaš u fobična stanja kad to rade drugi,dok si ti veoma kreativan,kad u svojim postovima,kačiš smajliće.
Mogucnost pracenja onog sto sam rekao ti je na izuzetno slabom nivou. Nigde nisam rekao da sam " upoznat sa djubretom zvanim opijati ", sa kojim se ti hvalis da si bio navucen. To sto si ti bio dzanki je tvoja stvar. Bio sam upoznat sa ponasanjem dzankija poput tebe, sto je dovoljno da se shvati koliko ste bolesni. A sto se tice pravopisa, ne zanima me misljenje ex dzankija o tome ili profesora srpskog jezika i knjizevnosti.
Kao sto sam vec rekao cim pravosudni sistem Srbije osudi tvoju drugaricu zato sto je zatrudnela i gudrala se tokom trudnoce, istog momenta ces ti postati Sherif stvarnosti.
Apsolutno na svakoj temi ucesatvujem zbog teme i niceg drugog, i nikada nikome nisam rekao da gresi zato sto ima svoja razmisljanja i stav o temi.
Da ne govorim o broju tema koje sam zapoceo....
Stoga je potpuna laz da sam ja ovde da bi bilo kome " kontrirao ".
Smajlice koristiom izuzetno retko....
Ko ne postane narkoman citajuci ovu temu, nece nikada postati.  Smile
Nelogican pokusaj humorizovanja, posto niko ovde nije velicao narkomaniju ili izneo bilo sta pozitivno o narkomaniji.
Citat: Roki_09
Ne pratis fabulu radnje!  Smile Ne postaje se narkoman citajuci temu, vec je to u genima!  Smile
Tako je Roki varioce moj zeleni, sve je u genima i sve je to vidljivo svuda oko nas u primerima ljudskog ponasanja.
Ne samo genetska predispozicija prema konzumaciji " kontrolisanih supstanci " nego i genetska predispozicija
da se prekine konzumacija istih.
Generalno vlada zabluda da ce svako ko ima genetsku predispoziciju prema marihuani zavrsiti mrtav od heroina.
Zabluda koja postoji pored cinjenice da je to slucaj kod jako malog broja ljudi.

To bi bilo kao kada bi neko tvrdio da svako ko voli casu dobrog vina umre kao alkoholicar od ciroze jetre.
Citat: MagicMaster
Takav "komentar" je obično znak da više neću trošiti reči/tastere na sagovornika ....
Da sam svaki put dobri moj zemljace kada si mi to rekao dobio 100$ danas bi bio bogat covek.
« Poslednja izmena: 23. Feb 2013, 10:15:17 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.966.0
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Browser
Safari 8536.25
@eyepheelYU,
Mogucnost pracenja onog sto sam rekao ti je na izuzetno slabom nivou. Nigde nisam rekao da sam " upoznat sa djubretom zvanim opijati ", sa kojim se ti hvalis da si bio navucen. To sto si ti bio dzanki je tvoja stvar. Bio sam upoznat sa ponasanjem dzankija poput tebe, sto je dovoljno da se shvati koliko ste bolesni. A sto se tice pravopisa, ne zanima me misljenje ex dzankija o tome ili profesora srpskog jezika i knjizevnosti.
Kao sto sam vec rekao cim pravosudni sistem Srbije osudi tvoju drugaricu zato sto je zatrudnela i gudrala se tokom trudnoce, istog momenta ces ti postati Sherif stvarnosti.
Apsolutno na svakoj temi ucesatvujem zbog teme i niceg drugog, i nikada nikome nisam rekao da gresi zato sto ima svoja razmisljanja i stav o temi.
Da ne govorim o broju tema koje sam zapoceo....
Stoga je potpuna laz da sam ja ovde da bi bilo kome " kontrirao ".
Smajlice koristiom izuzetno retko....
Ko ne postane narkoman citajuci ovu temu, nece nikada postati.  Smile
Nelogican pokusaj humorizovanja, posto niko ovde nije velicao narkomaniju ili izneo bilo sta pozitivno o narkomaniji.
Citat: Roki_09
Ne pratis fabulu radnje!  Smile Ne postaje se narkoman citajuci temu, vec je to u genima!  Smile
Tako je Roki varioce moj zeleni, sve je u genima i sve je to vidljivo svuda oko nas u primerima ljudskog ponasanja.
Ne samo genetska predispozicija prema konzumaciji " kontrolisanih supstanci " nego i genetska predispozicija
da se prekine konzumacija istih.
Generalno vlada zabluda da ce svako ko ima genetsku predispoziciju prema marihuani zavrsiti mrtav od heroina.
Zabluda koja postoji pored cinjenice da je to slucaj kod jako malog broja ljudi.

To bi bilo kao kada bi neko tvrdio da svako ko voli casu dobrog vina umre kao alkoholicar od ciroze jetre.
Citat: MagicMaster
Da sam svaki put dobri moj zemljace kada si mi to rekao dobio 100$ danas bi bio bogat covek.
vidiš,o tome ti pričam.
potreban ti je taj snop na sceni,ako nigde,a ono barem na ovim stranicama.
i još nešto,svaki smajlić  ima više smisla od bilo čega što ti napišeš ili tumačiš na ovim stranama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia Luvmya 520
Cim se takav SS/Gestapo/Mengele/KKK momenat desi onda cete svi vi koji biste ljude tretirali kao zivotinje biti +1.
Do tada ste samo manjina osoba zaslepljenih mrznjom.
Citat: upap
vidiš,o tome ti pričam.
i još nešto,svaki smajlić  ima više smisla od bilo čega što ti napišeš ili tumačiš na ovim stranama.
Nista ne prica o tome, a ponajmanje ti, osoba koja se hvali da je bila na robiji i na dzanku, a sad pljuje po dzankijima.
Ovde ima ljudi koji imaju i po 30 poruka u proseku u danu, a ja sam izdvojen kao neko ko je nekakav
" attention whore " samo zato sto ti i tebi slicni nemate sposobnost racionalne konverzacije nego ste zaslepljeni predrasudama i emocijama.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Browser
Safari 8536.25
Citat: upap
vidiš,o tome ti pričam.
Nista ne prica o tome, a ponajmanje ti, osoba koja se hvali da je bila na robiji i na dzanku, a sad pljuje po dzankijima.
Ovde ima ljudi koji imaju i po 30 poruka u proseku u danu, a ja sam izdvojen kao neko ko je nekakav
" attention whore " samo zato sto ti i tebi slicni nemate sposobnost racionalne konverzacije nego ste zaslepljeni predrasudama i emocijama.
doktore,moraš da se smiriš,mi ovde ipak samo  razmenjujemo mišljenja.moje mišljenje je da ti u najblažem smislu pokušavaš da budeš pametan i od nekog da dobiješ eventualno smajli koji aplaudira.kapiram da teto radi,kao djankija roba.ali,da bi te bilo ko doživeo kao ozbiljnog sagovornika,moraš barem pokušati biti dosledan,ako nikome i ničemu drugom,a ono barem sebi.
ja kapiram dasi tipročitao tomove i tomove stručne literature,ali biće da dok si čitao nisi bio baš skoncentrisan na to što čitaš.tako da si ti ustvari svoj mozak uvaljao u,moglo bi se reći,naravno metaforično,u prezlu svega i svačega i sad tvoj mozak očekuje pohovanje.znaš,zatvor je za ljude,koliko i univerziteti,fabrike,njive,bolnice,zoovrtovi,aquaparkovi.nisu baš popularni,ali su za ljude.od droga sam probao kokain,travu,ekstazi i još supstance koje ti ni ne slutiš da postoje,ali to je za neku temu o opijatima koji se koriste u bezbedonosne svrhe.heroin nikad nisam probao,bilo mi je odvratno gledati stondirana goveda po gradu.
i još nešto,ja ti nikad neću ugroziti mesto na toj bini na kojoj ti doživljavaš orgazmatične nastupe pod snopom toliko ti bitnog tog podsvesnog reflektorskog fara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: aju dozvoljava

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.