Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I ovakvima se dozvoljava da rađaju...  (Pročitano 20378 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Linux
Browser
Chrome 18.0.1025.166
mob
Apple 15
Hkj... Posto si tako zabrinut za sudbinu sveta, kako bi bilo da podjes od sebe i prestanes da pljujes na sve strane.

Ne, ovo nije molba... Ovo je upozorenje.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Nexus 5
Ruku na srce, primetna je i navala analizatora ponasanja, licemera i laznih moralista na forumu, mada to nije slucaj samo na forumu, vec svuda okolo.

Otac ubio bebu kad je pokušao da je uspava heroinom

Beba umrla od predoziranja metadonom (jer je nisu uzeli od roditelja zavisnika)

Bebisiteri ubili bebu heroinom

Prodavali heroin s bebom u automobilu

Kad se citaju ovakvi naslovi, neki se pitaju sto su ovi drugi tako agresivni pa zele jadne narkomane da podvezuju, da im oduzimaju decu, da ih zatvaraju u memljive prdekane itd, a vec na drugoj temi bulazne o opravdanosti bombardovanja dece po svetu, pod devizom "smrt teroristima i tlaciteljima zena u muslimanskom svetu". Opet, licemerje u najcistijem obliku kao i mirotvorci svetskih razmera, kojima je amerika simbol mira i prosperiteta.

A kriza u drzavi i nezaposlenost vode ka navikavanju na razne droze, strasno i naravno:

Bolesti zavisnosti nisu stvar izbora, zavisnost tebe nalazi.

Jer ovakvi postovi su glas razuma u ovom sumornom okruzenju punom agresije... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia Luvmya 520
Сви твоји постови су

Kad god sam pitao zasto je bilo sta sto sam rekao uzrok takve face kod kriticara onoga sto kazem,
nisam do danas dobio racionalno argumentovan odgovor.
I pitam se kada ce se pojaviti genije koji ce argumentovano objasniti da sam rekao bilo koju laz.
Citat: 85Kristal
Hajde da pocnemo: Za pocetak, sta je zavisnost i kako se stvara? Vrlo prosto pitanje.

Zamolio bih bez smajlija, samo argumenti...hvala ; )
Rekao si istinu, sta sad hoces ? Nobelovu nagradu ?  Smile
zasto se uzbudjujes kada niko nije prismrdeo pokusaju da negira to sto si rekao ?
Nista nije stvar izbora sve je predodredjeno i sve stvara coveka a ne obrnuto.
Zavisnost je genetski poremecaj koji je utvrdjen rodjenjem i manifestuje se kad je to svima ocigledno, kao i sve drugo.
Ni kriv ni duzan sam ovde u ulozi advokata narkomanima iako nisu moja omiljena grupa ljudi, ali ove nebuloze od kamenja koje na narkomane na ovoj temi bacaju " bezgresni " clanovi foruma su ekstremno laka meta za zdrav razum ili zakon ove drzave, sta god da se prvo uzme u obzir.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
ali ove nebuloze od kamenja koje na narkomane na ovoj temi bacaju " bezgresni " clanovi foruma su ekstremno laka meta za zdrav razum ili zakon ove drzave, sta god da se prvo uzme u obzir.

Ma,pusti zakone ove države.To nije dovoljno.

Ako mene pitate,ovo zahteva međunarodnu intervenciju.Ovo je posao zaaa... SupeeeerPraaavnike!
« Poslednja izmena: 22. Feb 2013, 17:00:05 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Citat
Zavisnost je genetski poremecaj koji je utvrdjen rodjenjem i manifestuje se kad je to svima ocigledno, kao i sve drugo.

још једна победа Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
Сви твоји постови су

Kad god sam pitao zasto je bilo sta sto sam rekao uzrok takve face kod kriticara onoga sto kazem,
nisam do danas dobio racionalno argumentovan odgovor.
I pitam se kada ce se pojaviti genije koji ce argumentovano objasniti da sam rekao bilo koju laz.
Citat: 85Kristal
Hajde da pocnemo: Za pocetak, sta je zavisnost i kako se stvara? Vrlo prosto pitanje.

Zamolio bih bez smajlija, samo argumenti...hvala ; )
zasto se uzbudjujes kada niko nije prismrdeo pokusaju da negira to sto si rekao ?
Ni kriv ni duzan sam ovde u ulozi advokata narkomanima iako nisu moja omiljena grupa ljudi, ali ove nebuloze od kamenja koje na narkomane na ovoj temi bacaju " bezgresni " clanovi foruma su ekstremno laka meta za zdrav razum ili zakon ove drzave, sta god da se prvo uzme u obzir.
tvrdiš da je zavisnost genetski poremećaj?
ti si neko ko zaista želi aplauz od svakog para šaka na ovom svetu.
znači,po tvome,tamo negde visoko na planini,rodi se dete koje ima genetski poremećaj,koji se manifestuje kao zavisnost,jel tako?e sad imamo planinu,katun na primer,koji i nije nešto interesantan dilerima droge.ali šta sad,rodjen je zavisnik,sad samo on kao rodjeni zavisnik,treba da postane zavistan o nešto.i šta se dešava?
šta je tako rodjenom,genetski predodredjenom ovisniku,najbliže da se navuče,mmm?
šta imamo u tako jednom sterilnom prostoru u svakom smislu,a na šta bi se naš gorštak rodjeni ovisnik,genetski predodredjen ovisnim,mogao da se navuče?
imamo:
1.mleko
2.kajmak
3.skorup
4.meso
5.seks sa ovčicama
...
čoveče,ti svakim svojim postovanjem na ovom forumu,probijaš granice ljudskog lupetanja.
ti kad si u pitanju,glupost nekako ide u pozadini tebe,kao muzička podloga.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2013, 17:08:11 od upap »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia Luvmya 520
Ma,pusti zakone ove države.To nije dovoljno.

Ako mene pitate,ovo je posao zaaa... SupeeeerPraaavnike!
To ( zakon ove drzave ) je apsolutno nedovoljan nacin da bi se resio problem narkomanije, ali sve drugo bi bila
anarhija koja bi dovela do samounistenja.

Sta bi bilo kada bi svakoj osobi u nasem drustvu bilo dozvoljeno da situacije ( koje za tu osobu predstavljaju
nesto cega se treba osloboditi/resiti ) "sredjuju" onako kako bi za njih to bilo ' najbolje ' ?

Ni ja ne volim narkomane i to sto oni rade sebi i drugima i situaciju u kojoj su oni u Srbiji kao " beli medvedi ",
ali ih ne mrzim ( kao sto ne mrzim nijednog coveka ) i znam da imaju pravo da budu zivi kao i svi drugi ljudi.
A to cak i nije stvar zakona Srbije nego zdravog razuma.

Znas za onu " Ne cini drugima ono sto nebi zeleo da drugi cine tebi. ", kako bi se ti osecao kada bi bilo ljudi koji misle " Al' me ovaj hkj nervira, izludjuje me, daj da mi njega lepo roknemo i gotova stvar. " ?
Citat: upap
znači,po tvome,tamo negde visoko u planini,rodi se dete koje ima genetski poremećaj,koji se manifestuje kao zavisnost,jel tako?e sad imamo planinu,katun na primer,koji i nije nešto interesantan dilerima droge.ali šta sad,rodjen je zavisnik,sad samo on kao rodjeni zavisnik,treba da postane zavistan o nešto.i šta se dešava?
šta je tako rodjenom,genetski predodredjenom ovisniku,najbliže da se navuče,mmm?
šta imamo u tako jednom sterilnom prostoru u svakom smislu,a na šta bi se naš gorštak rodjeni ovisnik,genetski predodredjen ovisnim,mogao da se navuče?
imamo:
1.mleko
2.kajmak
3.skorup
4.meso
5.seks sa ovčicama
...
čoveče,ti svakim svojim postovanjem na ovom forumu,probijaš granice ljudskog lupetanja.
ti kad si u pitanju,glupost nekako ide u pozadini tebe,kao muzička podloga.
Ne to je tvoja neuropsihijatrijska premisa, koja nema veze sa onim sto sam rekao.
Moze u Amsterdamu da se rodi potencijalni zavisnik ( a ne kako ti nebulozno tvrdis " zavisnik " ) koji u slucaju
ne izlaganju narkoticima nikada zavisnik postati nece.
Nemoze osoba koja nije bila izlozena narkoticima da iznutra vristi " Hocu gudroooooo !!! "

Bas kao sto narko zavisnici imaju genetsku mogucnost da se oslobode zavisnosti.

Moras prvo da argumentujes da ja " lupam " pa tek onda da tvrdis to sto tvrdis.
Citat: mrgec
још једна победа  Smile
Jos jedan primer tvoje inteligencije koja se zasniva na upotrebi smajlija i nicem drugom.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25

podvukao sam ti dokaz o tvom lupetanju,to je prvo podvlačenje.
a drugo podvlačenje se odnosi na tvoj umišljaj da si potreban nekoga da braniš.
to što si neko sa posebnom potrebom,koja se manifestuje tako što imaš neutoljivu potrebu da budeš protivan ma o čemu da se polemiše na ovim temama,koje imamo na bureku,jednostavno ti je potreban taj neki reflektor u tvojoj glavi,koji će baciti snom svetla na tebe.tražiš ono što nemaš i tu te kapiram.
ali ajde mi objasni sledeće.
imamo temu gde je jedna narkomanka iz najsebičnih razloga,tokom trudnoće ugrozila fetus i rodila bebu ovisnika.s čime je izazvala gnev u verbalnom smislu većeine članova ovog foruma,koji su svoje negodovanje izrazili emocijama nabijenim vokabularom,što je kod tebe izazvalo potrebu,da eto budeš kako sam kažeš advokat(?)
tražiš pravdu i pravo za tu sebičnu nesrećnicu,što eto i mogu da razumem,jer te smatram za čoveka legalistu.
dok sa druge strane,na nekoj drugoj temi,na kojoj porodica ubijene devojke protestuje ispred suda,tražeći uvodjenje smrtne kazne za ubice.u čemu je sat fora?šta tebi ustavri treba?
treba ti toliko potrebna pažnja,koju ti u stvarnosti nemaš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Hteo bih da pricamo o cinjenicama, podkrepljenim argumentima. Ako je to nemoguce, necu se vise javljati.

Citat
Otac ubio bebu kad je pokušao da je uspava heroinom

Beba umrla od predoziranja metadonom (jer je nisu uzeli od roditelja zavisnika)

Bebisiteri ubili bebu heroinom

Prodavali heroin s bebom u automobilu

Kad se citaju ovakvi naslovi, neki se pitaju sto su ovi drugi tako agresivni pa zele jadne narkomane da podvezuju, da im oduzimaju decu, da ih zatvaraju u memljive prdekane itd,
Sto se ovog dela tice, lisavanjem slobode zavisnika ili tzv "rat protiv droga" , ne odstranjuje se problem zavisnosti. To je kao kada bi iznova i iznova menjao gumu/e na kolima, koja se krecu po polju eksera.
Narkomanija (kao vrsta zavisnosti) je posledica necega, nece svako ko proba heroin postati heroinski zavisnik. Droge same po sebi ne stvaraju zavisnost (ne zelim da kazem da to znaci da nisu stetne, ali nisu sve ilegalne opojne supstance stetne!! Ako treba objasnenje, pojasnicu). Svaka zavisnost je reakcija na nesto.

Necu iznositi dosadne statisticke podatke, kao recimo da alkohol i duvan ubiju za 1 nedelju vise ljudi nego sve ilegalne susptance za 1 godinu....Zasto su jedne legalne, a druge ne, mozemo da analiziramo.

Citat
a vec na drugoj temi bulazne o opravdanosti bombardovanja dece po svetu, pod devizom "smrt teroristima i tlaciteljima zena u muslimanskom svetu". Opet, licemerje u najcistijem obliku kao i mirotvorci svetskih razmera, kojima je amerika simbol mira i prosperiteta.
Ako je ovo meni upuceno, nigde to nisam opravdavao, niti cu. A mozda, jednostavno misle da nasilje moze da resi nesto?

Citat
A kriza u drzavi i nezaposlenost vode ka navikavanju na razne droze, strasno i naravno:

Jer ovakvi postovi su glas razuma u ovom sumornom okruzenju punom agresije... Smile

Okruzenje je sasvim ok, nista nije sumorno i puno agresije (ne znam zasto imas takvu impresiju?) sve je u redu (u odnosu na to kakva je atmosfera u drustvu), evolucija je uvek u pravu i naravna stvar! Ako to podrazumeva nase samounistenje, kao ljudske vrste, tako ce i biti. Ne postoji stvar kao sto je "greska"! Problem je u sistemu u kom zivimo i koji se kosi sa prirodnim zakonima, nagonom za samoodrzanjem.

Kako moze covek da stvori nehumani svet? Da li ptica moze da stvori nepticiji svet? Ne moze. Problem je dosta dubok i plasim se da jos uvek ne postoji svest sta se krije iza svega. Zivimo u prevari i lazi, koja se desava tu, pred nama, koliko dugo i zasto, ne znam? Sta je sustina stvarnosti i smisao, ne znam, ali znam sta nije....

Da ne idem siroko ovom prilikom...

Zasto zavisnost nalazi nas, a ne obrnuto?
« Poslednja izmena: 22. Feb 2013, 17:49:27 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Radi se o bolesnoj zeni ( heroinskoj ovisnici ) kojoj je potrebna strucna lekarska pomoc a ne potpuno zanemarivanje drustva.

Bolest je kad imaš rak, alchajmera, leukemiju, ili neko drugo sranje koje nisi tražio ....

Zavisnost je tvoja odluka i ničija više, i treba da snosiš posledice za nju ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: aju dozvoljava

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.