Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I ovakvima se dozvoljava da rađaju...  (Pročitano 20516 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1349.2
mob
Nokia krntija
Citat
Bolesti zavisnosti nisu stvar izbora, zavisnost tebe nalazi.
Smile

Преминуо сам  Smile

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia Luvmya 520
A ko bi to da kolje,linčuje,spaljuje,čereči...?
Ti. Otvorio si temu sa suludom konstatacijom " I ovakvima se dozvoljava da radjaju... "

Ko si ti ili bilo ko drugi ko moze bilo kojoj zeni zabraniti da rodi dete ?!?

I onda si pozvao na linc/ubijanje " Zbog ovakvih treba uvesti eutanaziju ili smrtnu kaznu. "
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Vidim da ti nedostaje Maradic da se raspravljate ili Eye, ali ja nemam nameru da se preganjam. Nisam dosao da nekog ubedjujem u bilo sta, dosao sam da napisem sta vidim i u sta se dosta diskusija pretvorilo.

Ko ne zeli da vidi, njegov problem, moj nije sigurno.

Pazi,Raneru...

To što ste vi pojedinci ovde očigledno razvili neku opsesiju prema tom stvoru,verovatno neki vid Štokholmskog  sindroma,s obzirom na to da zapišava ceo forum,pa samim tim i sve vas na njemu,to ne znači da svako ko dođe ovde ima želju da svoje vreme gubi na prepucavanja i pravljenje cirkusa sa njim.  Smile

Lepo je što ste ga zavoleli i razvili taj... poseban... odnos i cirkus... ali,ja sam ipak više voleo onaj Burek kad je bio forum,u pravom smislu te reči,a ne svojevrstan blog dokone džukele,ili pak ovih novih kandidata,ovih što su sami sebi i kreatori i građani svoje vlastite stvarnosti u potrazi za objašnjivim objašnjenjem neobjašnjivog objašnjenja...

Tako da,ne,uopšte mi ne nedostaje Maradić,niti ove druge sociopate,nego mi nedostaje onaj stari Burek koji je on uništio.
Zato sam i pauzirao godinu dana,da bih na kraju,kad sam se vratio,u nadi da će biti nešto bolje,zatekao još gore stanje.Sve teme zapišane,skoro svi normalni pboegli,par novajlija koji su,sa njim,podelili ''nadležnost'' na forumu i napravili svoje blogove i stvarnosti,i par preostalih članova koji se džapaju među sobom.Naravno,svi puni sebe i svoje nepogrešivosti,isto ko i pre godinu dana,isto ko i 2007.  Smile  Smile

Inače,ti se slobodno pravi blesav,ja sam te pitao za link jer si se ti uvek busao kako si ti ozbiljan učesnik i kako sve samo argumentovano pričaš.Pa reko da vidim ja gde sam to pozivao na čerečenje,šerijat,terorizam i ostalo.
Ali,naravno,od toga nema ništa,ali je bitno da si ti zato onako fino izdobacivao za stolom,a onda digo rep i odlepršao u svom ponosu.Tipično.

A ko bi to da kolje,linčuje,spaljuje,čereči...?
Ti. Otvorio si temu sa suludom konstatacijom " I ovakvima se dozvoljava da radjaju... "

Ko si ti ili bilo ko drugi ko moze bilo kojoj zeni zabraniti da rodi dete ?!?

I onda si pozvao na linc/ubijanje " Zbog ovakvih treba uvesti eutanaziju ili smrtnu kaznu. "

Ma,brate,'njenje...
« Poslednja izmena: 21. Feb 2013, 23:45:22 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia Luvmya 520
Pa reko da vidim ja gde sam to pozivao na čerečenje,šerijat,terorizam i ostalo.
Evo jos jednom, pozivao si na ubijanje narkomanke koja je rodila dete u pocetnom postu :

" Zbog ovakvih treba uvesti eutanaziju ili smrtnu kaznu. "

Nisi svestan sta ti govoris, ne razumes sta ja govorim...... svi tvoji postovi su " mrzim, mrzim, ubi, ubi ! "
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Tako je moralo da bude.It iz inevidabl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
HTC One
@hkj, otkaci se od mene. Ako ne znas sta si pisao, nije moj problem. Da, forum je unisten jer u poslednje vreme osim lupetanja covek nema sta da procita.

Maradica sam ti pomenuo jer on ima volje da se preganja sa tobom, kao sto si ti imao sa njim. Meni ne pada na pamet da merim na internetu kome je veci. O kakvim sindromima govoris ne znam, jedino onaj koji si ti imao zbog njega svojevremeno.

Takodje vidim da se posle pauze na forum vratio neki drugi hkj, neki koji sada fura nakurcen fazon, kao boli ga za sve i sa svima hoce u klinc. Gotivniji si bio ranije, ovo je sada neka iskvarena verzija a sto je najgore i neiskrena prema tebi samom. Ne znam sta si zacrtao da promenis ili postignes ali jednostavno ti ne lezi.

E sad sam odradio svoje dobacivanje za stolom i sad moj nadasve sa pokricem ogromni ego i ja odnosmo da gledamo seriju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ja da se otkačim od tebe? Pa,ti si taj koji je dobacivao,ne ja.

Citat
O kakvim sindromima govoris ne znam, jedino onaj koji si ti imao zbog njega svojevremeno.

To nije nikakav sindrom,to je obično sklanjanje od izgubljenih mentalnih slučajeva.
Pogotovu što forum gubi poentu kada se pretvori u blog.Al,dobro,ako je vama lepo ovako,super.

Takodje vidim da se posle pauze na forum vratio neki drugi hkj, neki koji sada fura nakurcen fazon, kao boli ga za sve i sa svima hoce u klinc. Gotivniji si bio ranije, ovo je sada neka iskvarena verzija a sto je najgore i neiskrena prema tebi samom. Ne znam sta si zacrtao da promenis ili postignes ali jednostavno ti ne lezi.

Ne,to je samo reakcija na ono što sam zatekao,odnosno i ostavio nekad davno ovde.
Sociopate, dobacivači i ostali koji,eto,bivstvuju ovde u svojoj punoj nepogrešivosti i savršenosti.I još kad sam video da su još neki gotivni likovi u međuvremenu otišli,naravno,postao sam potpuno ravnodušan.
Mogu na prste da nabrojim koliko sam puta ovde naleteo na neke reči ili fraze,ali,nema vajde da pričam o tome,pa neću ni da počinjem.

Ajde,požuri,da ne zadržavam tvoje nepogrešivo veličanstvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1349.2
mob
Nokia krntija
svi tvoji postovi su " mrzim, mrzim, ubi, ubi ! "

То је бар нешто конкретно.

Сви твоји постови су

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Citat
Bolesti zavisnosti nisu stvar izbora, zavisnost tebe nalazi.
Smile

Преминуо сам  Smile
Naravno, ako posmatras bolesti zavisnosti sa tacke gledista dosadasnjeg nacina tretiranja zavisnosti, onda je ovo sasvim opravdana reakcija, jer se niko ne hvata u kostac sa izvorom problema, vec se "leci" posledica.

Hajde da pocnemo: Za pocetak, sta je zavisnost i kako se stvara? Vrlo prosto pitanje.

Zamolio bih bez smajlija, samo argumenti...hvala ; )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1349.2
mob
Nokia krntija
Ма јасно, то су све добри људи који су у тренуцима своје слабости поклекли пред искушењем.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2013, 08:13:50 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: aju dozvoljava

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.