Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I ovakvima se dozvoljava da rađaju...  (Pročitano 20452 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ja ne znam sta je to sa muskarcima kad spomenes njihovu odgovornost ili slucajno dovedes u pitanje istu Smile

Isto sto i sa feministkinjama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Pa ako podjemo od toga da "slican slicnog nalazi" ni otac verovatno nije daleko od nje po razmisljanju. Svodi se na ovo...

Činjenično stanje:

Da nije naišao majmun, majmunka ne bi bila oplođena...
Da je majmunka potrošila makar 1 (rečima: jednu) kaloriju na upotrebu mozga, ne bi bila oplođena ili bi bar sredila to nekako kasnije.

« Poslednja izmena: 21. Feb 2013, 18:23:38 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Ja ne znam sta je to sa muskarcima kad spomenes njihovu odgovornost ili slucajno dovedes u pitanje istu Smile

Isto sto i sa feministkinjama...

Ne vidim potrebu za upotrebu tog pojma u ovoj situaciji, jel mozes da mi pojasnis?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Čisto da napomenem da nisam mislio na tebe,nego samo odgovorio na pitanje.

Pa,pazi... meni je cela ova priča,ovo ''deljenje krivice'',u ovom slučaju,blago rečeno,blesavo.
Meni je to kao kad bi jedna osoba svesno ilegalno kupila pušku od druge,i onda svesno sela u kola,vozila se devet sati do nekog mesta,i onda ranila nekog.I onda na suđenju pozvala sud da se njena kazna prepolovi na dva jednaka dela,odnosno da prva osoba dobije pola robije samo zato što joj je prodala pušku...

Mislim ono... ilegalno prodavanje oružja jeste loše i nezakonito,ali niko tebe ni na šta ne tera...

A sad... možete započeti s vašom paljbom...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Nije problem uopste da razgovaramo bez paljbe i ostalog naoruzanja. Ali bih te podsetila da u svemu ovome strada jedna treca, najbitnija strana a to je ono jadno dete koje se pati kao Isus od samog rodjenja. Nije bitna ni ona kravetina, ni on koji joj je napravio dete, ni musterija ni diler, ni ostali kreteni u tom narkomanskom nizu...
Meni je zao deteta.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
S tim se apsolutno slazem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia Luvmya 520
Prvo,narkomanima zdravstvena zaštita nije potrebna. Potreban im je mozak,pošto su svoj spržili.
Drugo,ako je '' Etika svih institucija u normalnim drzavama nalaze da je zivot pojedinca najveca moguca vrednost i da je potrebno uciniti sve da se zivot pojedinca sacuva '',reci ti meni onda,ooo proroče naš  Smile ,što onda ti magarci prvo unište svoje živote,a onda traže moje pare da ih održavaju u tom istom,usranom životu?  Smile
Svakom gradjaninu koji je bolestan ( ukljucujuci i bolesti narkomanije ) i trazi zdravstvenu zastitu je ista potrebna.
Unistavaju svoje zivote zato sto su bolesni. Bolest narkomanije primorava osobu da se gudra, neki se osveste pa traze pomoc, a neki se overe. Zakon drzave Srbije, ( a ne ja ) nalaze zdravstvenim ustanovama da trose novac poreskih obveznika.
Potpuno je jasno i razumljivo da si ogorcen i protiv toga, ali zakon o lecenju narkomana je jednostavno stvarnost koje se nece promeniti.
Citat
Treće,ti nekome pričaš  o kontaktu sa stvarnošću?  Smile Pazi,te fore i ostale etikete koje lupaš ljudima ovde,to prosipaj tamo u svom ''carstvu'' religijskog foruma,gde očigledno svako od vas ''proroka'' ima svoju verziju stvarnosti u kojoj je svako sam svoj kreator i stanovnik.  Smile Ovde bolje oladi jer si već dokurčio svima,još onaj prvi put kad si pokušao da prosipaš svoje svemirsko-karmičko-uzročno-posledično-neobjašnjive gluposti.  Smile
Tako je, argumentovano sam objasnio zasto je ( izmedju ostalog.... ) tvoja tvrdnja da su " narkomani neizlecivi bolesnici " i da gradjani nebi trebalo da daju pare za njihovo lecenje - potpuno odvojena od stvarnosti.
Nesposoban si da argumentujes tvrdnju da je bilo sta sto sam rekao - glupost, ta nesposobnost i mrznja prema meni ti nece pomoci.
Citat
Nego ja samo da ti kažem da ja,a i mnogi u Srbiji,da bacaju pare na narkomane neće.  Smile A ti ih slobodno vodi kući i izdržavaj.Taman ste tu,kapirate se.  Smile Tražite objašnjivo objašnjenje neobjašnjivog u vorteksu uzročno-posledične stvarnosti i ko zna čega...   Odlično ćete se slagati.Sve dok jednom od njih ne bude zatrebala kinta...  Smile E onda bolje počni da paziš na sve što nije zakucano u kući.
Ukoliko radis i placas doprinose i porez, hteo ili ne deo tog cash-a odlazi na djankoze.
Nikada nisam voleo zuto, razumeo zasto se ljudi navlace na to djubre i kapirao se sa heroinskim narkomanima.
I znam da je njima jako tesko objasniti da je zuto - zlo.
Citat: upap
pošto važi,ko onda daje za pravo bilo kome,da taj isti život u njegovom povoju ugrozi,svojim ponašanjem?
ostalim članovima foruma je apsolutno jasno ovo o čemu pišem,njihovi stavovi nisu ništa drugo do odbrana tog istog prava na život,koje je na samom početku uskraćeno toj bebi,nemarnim odnosom majke narkomanke,prema životu koji nosi u sebi.narkomanija jeste bolest,ali ne bolest kojoj se ne možeš odupreti.narkomanija je ništa drugo do tvoj ili moj izbor,shodno pravu da sa našim životom mi sami raspolažemo,da budemo ili ne budemo narkomani,dakle luksuz.
ona je na svet donela pa donela,bebu narkomana i tu se ne može ništa više.
medjutim,da li je baš tako?
naravno da nije,bebu treba izlečiti,a majku pozvati na odgovornost pred istim onim zakonom,koji je u službi čoveka i njegovog elementarnog prava na život.da li treba imati obzira?naravno,ali samo prema jedinkama,koje iskažu želju i odlučnost,da se izleče od narkomanije.dok prema dilerima i onima koji drogu čine dostupnom onima koji još nemaju izgradjenu svest o čemu je reč,treba najstrože sankcionisati.u slučaju ove nesrećnice,dete joj treba oduzeti i nju okvalifikovati kao nekoga ko je s namerom,a samo zarad lične koristi ugrozio jedan život,osuditi na zatvorsku kaznu.
Nisam cuo da postoji zakon koji krivicno kaznjava majke koje puse cigarete u toku trudnoce, drogiraju se, ili rade bilo sta sto moze ugroziti razvoj fetusa/bebe.
Nisam cuo da postoji zakon koji sprecava parove cija nekompatibilnost krvnih grupa u ogromnom procentu slucajeva vodi rodjenju deteta sa permanetnim teskim zdravstvenim defektima.
Pravo na zivot imaju sve rodjene bebe i niko, pa ni ti i tvoja zabluda da narkomanka " nema pravo da rodi dete "
nece to promeniti.
Tako je, narkomanka je donela na svet bebu i nemoze joj niko nista, drzava ili ti i svi drugi koji bi voleli da narkomane istrebe u gasnim komorama.
Postoji krivicni zakon koji se bavi prometom i koriscenjem narkotika i ovlastena lica koja taj zakon sprovode, a ne ti i tvoji istomisljenici.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Sony 
Bože, baci kometu i budi precizan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
mob
Nokia 6630, valjda
Bože, baci kometu i budi precizan Smile

ma hebesh preciznost...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
daj boze da niko od nas ne odgaja narkomana..

malo su mi te price o izbacivanju zavisnika iz drustva i ko ih jebe price postale .. aj da ne kazem bas sta sam htela, ali postale su nelogicne sasvim

svi mi imamo stavove, bicemo autoriteti, vaspitaci i dzelati.. a narkomana sve vise, deca gutaju eksere i lizu slicice za svaki vikend .. u osnovnoj se pusi trava, standardno..

puno srece svima nama u tome, trebace nam  Smile

a sto se tice price o odgovornosti, nije uopste bitno ko je odgovorniji, nego sad kad je sranje vec nezaustavljivo nastalo, ko ce i da li ce iko snositi odgovornost dalje za ovo jadno bice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: aju dozvoljava

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.