Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I ovakvima se dozvoljava da rađaju...  (Pročitano 20299 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
Kahm... znam da ovo nije toliko bombasticna vest, ali objasnjava gde ova deca zavrsavaju... A i ova vest je postavljena na istom mestu... jos jutros...

http://forum.burek.com/svake-godine-na-ulici-245-dece-t599370.html
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Posle demokratije i terorizma,droge i njihove opasnosti su jedna od tema o kojima se najviše trubi.Ili se barem trubilo kad sam ja odrastao.

Ko i pored svega toga nije u stanju da shvati i iskontroliše sebe,taj nema ni zašto da živi.Odnosno,neka živi,ali nema nikakvo pravo da u takvom stanju rađa dete koje će sutra prodati za još jedan fiks,zaturiti ko ključeve od kola ili koristiti za svoje potrebe.

Ne mesam se, samo govorim ono sto sam morao da kazem. Nikome ovde ne dajem savete, nikakva pomoc mi nije potrebna.

Oooo,ja mislim da jeste.

Citat
Svi zivi su morali da se rode, zasto optuzivati bilo koju majku ?

Zato što je majka ta koja je dovela do toga da se dete rodi i živi u agoniji.

Jel treba crtež možda?
« Poslednja izmena: 20. Feb 2013, 18:58:35 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Apple 15
Pa za tango je potrebno dvoje...

Znaci... zivot nastaje tako sto dolazi do spajanja muske i zenske celije... onda se one dele... i dele... i dele.. i u slucaju ljudi...posle devet meseci.. dete je sposobno za samostalno disanje... manje vise...

Znaci, gde je gospodin donor muske polne celije?  Smile

Ah.. da.. boli ga dupe... klasicno Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ah.. da.. boli ga dupe... klasicno Smile

Zato se ona ubi od brige...

...za koliko će sledeće nedelje moći da ga proda.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Oooo,ja mislim da jeste.
Tvoje ( nicije ) misljenje nije argument, cinjenica, istina.

Citat
Zato što je majka ta koja je dovela do toga da se dete rodi i živi u agoniji.

Jel treba crtež možda?
Tako je moralo da bude ( sto sa tvojim/nicijim misljenjem nema nikakve veze ), da nije niko nebi bio rodjen.

Trbi ni crtez ne pomaze.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0

U pravu si.

Zato ti savetujem da nađeš novog psihijatra,kao lice koje je stručno i ovlašćeno da ti napravi novu dijagnozu.

Tako je moralo da bude ( sto sa tvojim/nicijim misljenjem nema nikakve veze ), da nije niko nebi bio rodjen.

Trbi ni crtez ne pomaze.

Istina.Uzročno posledična stvarnost je na neobjašnjiv način objašnjivo realna i neizbežna.Jel tako beše ide tvoja teorema?

I u pravu si,meni ni crtež ne pomaže.Nikad nisam simpatisao narkomane i propalitete,pa čak i kad bi mi ih nacrtali.
Ali mislim da tebi treba,da shvatiš kako neke stvari funkcionišu.
« Poslednja izmena: 20. Feb 2013, 19:15:00 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
mob
Nokia 6630, valjda

U pravu si.

Zato ti savetujem da nađeš novog psihijatra,kao lice koje je stručno i ovlašćeno da ti napravi novu dijagnozu.

Bambi mu je komshika...  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
U pravu si.

Zato ti savetujem da nađeš novog psihijatra,kao lice stručno da ti napravi novu dijagnozu.
Nisu mi potrebna ni tvoja misljenja ni tvoji saveti.
Citat
Istina.Uzročno posledična stvarnost je na neobjašnjiv način objašnjivo realna i neizbežna.

I u pravu si,meni ni crtež ne pomaže.Nikad nisam simpatisao narkomane i propalitete,pa čak i kad bi mi ih nacrtali.
Ali mislim da tebi treba,da shvatiš kako neke stvari funkcionišu.
U potpunosti shvatam tvoj um koji je opsednut predrasudama, mrznjom i potrebom da se to verbalno ispolji.
Simpaticno je kako uvek nespretno pokusavas da sakrijes pravo lice, da bi na kraju priznao dobro poznate cinjenice.
Istina da je narkomanija - bolest koja kao i svaka druga zahteva ozbiljnu paznju do tebe ne dopire.
« Poslednja izmena: 20. Feb 2013, 19:30:50 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Nisu mi potrebna ni tvoja misljenja ni tvoji saveti.

Odlično.I,da... to što si rekao-vice versa.  Smile

U potpunosti shvatam tvoj um koji je opsednut predrasudama, mrznjom i potrebom da se to verbalno ispolji.

Istina da je narkomanija - bolest koja kao i svaka druga zahteva ozbiljnu paznju do tebe ne dopire.

Ok.Dakle,kada krećeš sa rehabilitacijom dotične ''bolesne žene'' i nesrećnog deteta?

Bambi mu je komshika...  Smile

Bogme,ja mislim da će ovaj put ipak biti potreban ceo tim.Jer da bi uopšte razgovarali sa njim,prvo moraju da shvate celu uzročno-posledična stvarnost filozofiju,ali da bi to shvatili,neko mora da im objasni,a mi trenutno nemamo dovoljno objašnjenja osim da sve na svetu ima objašnjenje ali ono nije objašnjivo za nas.

Objašnjenje ( XD ) za one koji ne znaju o čemu se radi  Smile
« Poslednja izmena: 20. Feb 2013, 19:30:31 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
moja je stvar da li ću se drogirati ili ne.u to nema pravo niko da se meša,to je moje pravo,koliko i pravo,kad mi se sere da serem.medjutim,sva prava na koja polažem pravo,a od svih tih prava,najvažnije je pravo svakoga na pravo života,
što podrazumeva da svako ko je rodjen ima pravo na život,bez obzira na boju rasu,veru ili naciju.dakle život je nadustavna,nadpravna stvar i sve što postoji potičenjeno upravo baš tom pravu,pravu na život.
dakle,pošto je život nadpravna i nadustavna kategorija,jer bez života svako pravo i ustav bi bili besmisleni,moramo se obazreti i na onaj momenat,kad stvaramo i i radjamo novi život.moje pravo da u sebe stavim šta god rukom mogu da dohvatim,da li mi daje za pravo da ako se tako neodgovorno ponašam prema svom životu,koji je samo moje vlasništvo,da ugrožavam svojim ponašanjem bilo koji drugi život,a pogotovo život u začeću?da li ja takav,imam pravo da darujem drugom život i da ga već u samom začetku dovedem u situaciju,da i ako nema svest o životu,već vodi borbu za taj isti život,samo zato što sam ja bio toliko sebičan prema čitavom svetu i sejao sam oko sebe život ili nosio u sebi život,sebično ugadjajući samo svojim potrebama u skladu sa svojim pravom na sopstveni život?
da li po tebi okati osobu koja se tokom trudnoće tako odosila prema sebi,sveso ugrožavajući plod koji nosi,a koji je život u začetku.treba na neki način sankcionisati? ili je treba samo razumeti i potapšati po ramenu,jer ipak je ona imala potrebu?...znaš,kad u zatvor dospe kakav djanki.kad udje u sobu,sobni mu pokaže mesto gde će da leži i skrenemu se pažnja,da bude tih u trenutcima kriziranja,jer kolektiv neće i ne želi imati razumevanja za posledice njegovog luksuziranja na slobodi.i nećeš verovati,skidaju se tiho,nekako se izbore sa tim djavolom u sebi i posle budu čisti na suvo,bez gomile trodona ili kakvih drugih teškoh zamena za heroin.
...mmm?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: aju dozvoljava

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.