Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 20:33:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I kuca (prva)  (Pročitano 68010 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
moja prva kuca pocinje u raku, mesec je u devetoj sto valjda znaci da najvise prosperiram na putovanjima i kroz obrazovanje...
venera se nlazi na 10. stepenu raka,nisu mi bas jasni ovi stepeni,sta bi to moglo da znaci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Venera u I kuci daje vesele,drustvene,privlacne osobe koje imaju talenta za muziku ili bilo koju drugu umetnost a kako je u raku daje vrlo pazljive,osetljive i sentimentalne osobe koje teze porodici i braku.

Venera na 10 stepenu,stepenu jarca,moze znaciti da te privlace ozbiljniji i stariji (Saturn) muskarci,neko ko ce ti pruziti stabilnost(Saturn) i harmoniju(venera) u domu(rak).
Takodje moze znaciti,da kad je ljubav(Venera) u pitanju malo teze pokazujes osecanja(Rak) i da ti je za to potrebno vreme(Saturn),ili suzdrzanost(Saturn) osecanja(rak) i hladniji odnosi(venera),sa jednim od roditelja,ukoliko ti je 4 kuca u vagi,najverovatnije je vezano za oca.

To je neko neko moje misljenje,a i uopsteno je,jer se moraju uzeti u obzir i vladari kuca i aspekti,najbolje postavi kartu,ako hoces da ti bilo ko izadje u susret sa tumacenjem,bez karte tesko da ce iko to uspeti.
« Poslednja izmena: 13. Jun 2007, 22:00:05 od sarena022 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moja prva kuca pocinje u devici i zavrsava u vagi, gde se nalazi pluton na 17.stepenu. a merkur je u 11.kuci u lavu. sta to moze znaciti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Bolje više,nego manje

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
U mojoj 1.kući je prava gužva,he,he,he:
Sunce,Venera,Hiron,Merkur i Mars koji se sa kraja 12.kuće gura u prvu....i sve u biku Smile

Baš mi je teško to sve skupa protumačit...ko je tu glavni?Ko smeta? Smile
IP sačuvana
social share
Bla-bla
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Bolje više,nego manje

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Ustvari kako uopće protumačiti sve te planete i aspekte u prvoj kući koja predstavlja mene,karakter,intelekt...nije mi baš jasno Smile

Jel to znači da sam previše usmjerena na sebe,ja-ja-ja?Ili da se najviše borim sama sa sobom i da na tome moram poraditi?

Ma baš bi volila da su se malo rasporedile i po drugim praznim kućama... Smile
IP sačuvana
social share
Bla-bla
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 106
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pepuu..
i ja imam guzvu u prvoj Pluton ,Venera < Mars , Sunce, Uran...ali u Vagi
Mozda ja nisam tj. sigurno nisam ta koja treba pricati da li sam okrenuta sebi ili ne... ali  bih ipak rekla sledece...
Uvek znam sta hocu a sta necu, imam svoj cilj i idem ka njemu ....ali nikako preko mrtvih , imam svoj zivot i samo me se on tice ..u kontekstu da ne volim da zabadam nos u tudje zivote ...pa cak ni ono sto svi vole " su- su uz kafu "...Meni se od toga kosa dize na glavi.
Pri tom i te kako mi je vazno da je ljudima oko mene dobro...da se ne bavim poslom koji se bavim , sigurno bih radila sa ljudima .
Osecam se lose kada sedim u poslasticarnici , jedem sladoled , a pored mene covek  ...umoran sedi- na trotoaru. Dakle neprijatno se osecam u tako nekim banalnim situacijama....gde je meni nesto omoguceno a drugom nije....( mozda je primer glup ali...) Htela sam samo to dovesti u vezu sa ovom punom kucom jer definitivno ne mislim da smo mi okrenute samo sebi....kod mene to toliko vodi u drugu krajnost da bi to moglo biti i lose .

Sa druge strane puna ptva kuca mislim da daje jednu opstu odgovornost , ma o cemu da se radilo...odgovornost prvenstveno prema sebi samom.

Smile
IP sačuvana
social share
kikiriki
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Bolje više,nego manje

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Mina puno hvala na objašnjenju...i da,ljepo si to opisala i ja se često tako osjećam... Smile
IP sačuvana
social share
Bla-bla
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
sarena022 :flower:hvala puno !!
mislim da sad moj zakljucak ne bi bio suvisan, pa ovako...
ta venera u prvoj kuci kazu daje jaku  fizicku privlacnost,drustvenost,sarmantnost,dar za muziku..fizicka privlacnost u mom slucaju manje-vise
 :-kmozda tako kazem zbog ovog 10. stepena sto mozda moze da znaci i nedostatak samopouzdanja i vere u sebe,a mozda je to i zbog kvadrata sunca i meseca,ne znam Smile
drustvenost,sarmantnost..to da ,ljudi imaju obicaj da mi kazu da zracim pozitivnom energijom gde god i kad god da se pojavim:mrgreen:uvek sam raspolozena za ljude oko sebe i uvek se vise zrtvujem ja za njih nego sto bi oni za mene:[5]:koliko god da je meni samoj tesko to se retko kad primeti,uvek je osmeh na mom licu a sve sto me muci je duboko u meni i sa tim se sama borim    Smile
dar za muziku :Dmuzika je nesto bez cega ne mogu da zamislim svoj dan,volim da igram i pevam,imam lep glas bar tako kazu,to su moje dve neostvarene zelje Smile
zao mi je sto se nisam opredelila bar za jedno od ova dva,mislim na profesiju,nego sam neki kao menadzer Smile
sto se emocija tice,ne pokazujem ih i ne pricam puno o njima:[1]: emocije su opet negde duboko sakrivene u meni i samo ja znam sta osecam  prema nekome(o tome verovatno govori 10. stepen venere),sebicno malo... 
4. kuca pocinje u devici i zahvata veci deo vage,hladniji odnosi sa ocem,mada na to ukazuje i sunce u 12. kuci Smile
30.05.1986. cacak,6:50
mislim da sam dosta zakljucila a ako bi mi neko jos pomogao,ovo je datum mog rodjenja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
28.08.1982. u 4.45 ujutru bgd
u prvoj kuci mi je devica, ukoliko sam dobro shvatila moj vladalac pluton zavrsava u vagi u 3 polju.
Ako sam dobro kontala stvari
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
@Jovana3 zashto ne postavish kartu ili ostavish podtke,lakshe bi onda bilo vrshiti analizu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 20:33:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.