Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 12:10:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I kuca (prva)  (Pročitano 68111 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Opasan? Smile Pa kako za koga... Smile Smile Ranije su mislili da nisam dovoljno agresivan..Da sam previse miran..Ne znam sad da li jos uvek tako misle..U kom smislu agresivan mislis da li se cesto sibam?
Ne da li se sibas, :-kvec da li te ljudi dozivljavaju kao nekog kome je tesko nesto saopstiti, reci, uraditi nesto sto ti se ne svidja, pa ti zbog toga uglavnom povladjuju, pa makar se radilo i o obicnoj gluposti
[/
Opasan? Smile Pa kako za koga... Smile Smile Ranije su mislili da nisam dovoljno agresivan..Da sam previse miran..Ne znam sad da li jos uvek tako misle..U kom smislu agresivan mislis da li se cesto sibam?
Ne da li se sibas, :-kvec da li te ljudi dozivljavaju kao nekog kome je tesko nesto saopstiti, reci, uraditi nesto sto ti se ne svidja, pa ti zbog toga uglavnom povladjuju, pa makar se radilo i o obicnoj gluposti
ne znam stvarno ali ne verujem da se nesto ustezu da mi kazu u lice bilo sta ,kako ko zavisi od osobe do osobe.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ajdemo sada svi zajedno da ucimo.....Natalna karta je podijeljena na XII kuca.

Prva kuca,pocinje Ascendentom.(AC)
Znak kojim pocinje prva kuca,zovemo podznakom.

Prva kuca se odnosi na natusov spoljasnji i unutrasnji izgled,konstituciju,vitalnost,
karakter,temperament,moralne i intelektualne sklonosti,ponasanje,manire.

Djelovi tijela koji su podredjeni kuci su:glava i lice.

Prva kuca opisuje kako nas drugi dozivljavaju(Npr,ako je nekome Jarac podznak,to znaci da je taj znak u prvoj kuci,i da ga okolina dozivljava kao hladnu,uspjesnu osobu,konzervativnu)
Otprilike tako nekako Smile

Planeta koja vlada I kucom, tj. planeta koja vlada znakom u kome se ona nalazi je i vladalac horoskopa.
Npr,ako je prva kuca u Jarcu,Jarcem vlada Saturn, toj osobi je  vladalac horoskopa Saturn.

Pa sad gledamo gdje je ta planeta otisla u koju kucu,jer gdje nam ode vladar,tamo se najvise dajemo Smile

Ako vladar vrha prve kuce,odnosno Ascendent,ode u drugu kucu,tezimo novcu,ako ode u devetu tezimo ucenju i putovanju...

kako objasnjavate kad se partnerove planete mesec,venera,jupiter i saturn nadju u mojoj prvoj kuci, a sunce i merkur u dvanaestoj, mars u mojoj sedmoj....ima li to kakvog uticaja,jer je i moja prva kuca sa marsom,merkurom i venerom u jarcu...moze li mi to neko objasniti....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ametist6, to je pitanje za temu o Sinastriji. Bolje da ne mešamo natal i sinastriju Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ametist6, to je pitanje za temu o Sinastriji. Bolje da ne mešamo natal i sinastriju Smile
Hvala! Ne snalazim se bas! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moja 1 kuca je u biku i prazna je. Njen vladalac (venera) je u petoj kuci, koja pocinje lavom, ven. je na 2 step. device. Natalna je u indexu ako treba neko preciznije objasnjenje. Poljubac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Supercica
Asc u biku govori o tvojoj metodičnosti, uzdržanosti i odmeravanju svakog pokreta - što se sve često čini nameštenim. Vrlo ti je mrsko kad te požuruju (ah što ja to ne volim  Smile ), veliki si ljubitelj estetike i sklona zadovoljstvima. Sve radiš polako, na svoj način i svojim tempomImaš izuzeto čulan pristum životu i imaš jaku potrebu za bliskošću, ljubavlju i sigurnošću.
U tvom horoskopu preovladavaju zemljani znaci (4 planete) pa vodeni (3 planete).
Potpuno se oslanjaš na svoja čula i praktično rezonovanje, imaš puno strpljenja i samodisciplinovana si. Sklona oprezu, promišljenosti. U dodiru si sa svojim osećanjima, sa sitnicama i prikrivenostima koje mnogi drugi ni ne primećuju. Duboke emocije i emotivne reakcije, intuicija, duboko unutrašnje preispitivanje...

Vladar Asc i celog horoskopa Venera je u Devici, zemljanom znaku kao i Mesec a Sunce je u vodenom znaku - Raku.

Sunce u vodenom znaku - u osnovi si motivisana intelektualnim konceptima i društvenim idealima, dobro se osećaš kada učestvuješ u društvenim aktivnostima.

Mesec u zemljanom znaku govori da na promene reaguješ postojano i stabilno, dobro se osećaš kada si produktivna i kada ideš prema ciljevima. Reaguješ analitički na sva iskustva, da bi se osećala dobro potreban ti je osećaj reda u okolini.

Vladar I tj. Asc u V kući- sklonost umetnosti, sportu i zabavama. Ti bi da uvek negde izadješ i zabavljaš se, šarmantna si i prijatna osoba.
Venera je u devici u padu - osećanja izražavaš činjenički, skromno i stidljivo. Potreba da služiš i budeš korisna ti može doneti emotivno nezadovoljstvo. Nalaziš zadovoljstvo u posvećivanju pažnje detaljima i analitičnoj, mentalnoj aktivnosti. Preterano pomaganje, sitna prigovaranja ili urodjena povučenost mogu smetati emotivnom uzimanju i davanju i ispoljavanju strasti.

Eto najkraće..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Maki, ti si jedno veliko srce! Puno ti hvala, pre svega, na tome sto si pored svih svojih aktivnosti imala vremena i za mene.Naravno, da ne zaboravim, potpuno si u pravu, darovita si u tumacenjima i nastavi u tom pravcu! Cmokic! Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Smile Nema potrebe za zahvaljivanjem, ja to dobrovoljno radim  Smile Hvala puno za podršku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Podrska je od svih,  jer nas uveseljavas.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
rodjena sam u znaku ribe a u podznaku sam ovan.koje su moje karakteristike
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 12:10:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.