Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I Ivanovic skinut sa programa zbog...  (Pročitano 21232 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
I šta s time? Oćeš da kažeš da ste vi kerovi drugačije reagovali 2012. ili 2014. , kada su i kritike bile blaže i objektivnije? Jeste malo sutra. Nebitno da li je Vučić na vlasti tri meseca, dve godine ili 4 godine... i nebitno da li kritiku upućuje DS bot ili običan čovek sa ulice kome je preko glave svega... vama je dovoljno samo da neko kaže nešto što se ne uklapa u vaš kalup i odmah kreće kevtanje i lajanje. Ko kerovi kad krene jedan da laje a ostali odmah prate, iako ne znaju ni zbog čega uopšte laju.

I šta mi stalno kačiš tu svoju sliku sa mature? Boli me dupe za tvoju maturu.

Hkj, simpatizeri trenutne vlasti pljuju, simpatizeri opozicije pljuju nista manje. To mu dodje neki balans.

I nek se pljuju pavijani do mile volje.
Ali to ne daje pravo vlasti da se izdrkava nad svakim ko se usudi da misli svojom glavom i da ponekad za sve ono što joj pruži traži i nešto zauzvrat. Uostalom, ako mu je teško da radi taj posao i podnosi pritisak, neka da ostavku. Što kažu genijalci - niko ga ne tera puškom da čami na prestolu. Ni njega ni Svetog Tomu.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2015, 14:20:18 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.91
Pa sto se tice interneta, moras da priznas da su aktivisti opozicije bar 5 puta glasniji. Cenzura se sprovodi na javnim medijima... Odnosno nedostatak finansiranja od strane zapada dovodi do gusenja nekih proDS medija i to je to.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
pljuvanje nije misljenje vec izrugivanje

sto rece rambo nije demokratija za svakog

Orfa

dosta medija je direktno finansirano od strane DS.... poreskim novcima
« Poslednja izmena: 25. Jan 2015, 14:53:41 od WizKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.91
Vucic igra kako zapad kaze=Zapad nema interesa da finansira medije koji pljuju Vucica=Cenzura se vrlo lako sprovodi.

Situacija na internetu je sa druge strane uvek ista. Internet se ruga onima koji su na vlasti. Kako je pljuvan Tadic tako se sada pljuje Vucic. I ko dodje posle Vucica isto tako ce da bude pljuvan. Internet je medij rodjen za pljuvanje.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Kritika nije isto sto i vredjanje i ne treba biti previse pametan da bi video razliku. Sad to nas dovodi to tvoje inteligencije, ali necu mnogo da ulazim u to, siguran sam da ces da me kritikujes tako sto ces da me nazoves kerom ili sektasem...
Ali nema veze to govori vise o tebi nego o meni. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
To ''pljuvanje'' i sprdanje je, barem u mom slučaju, posledica 3 godine slušanja i čitanja kako razne povodljive džukele i na najmanji pomen Vučića, Nikolića i ostalih... odmah skaču i kreću da laju kao da je izrečena najgnusnija laž ili kletva, a ne kritika ili problem za koji zna svaki Srbin.

Za druge na forumu ne znam, ali ja 2012. nisam napadao SNS. Pustio sam ih par meseci da vidim kakvi će da budu. E čim sam 2013. počeo da komentarišem neke velike probleme koji su im bili glavna obećanja a i dalje stoje netaknuti... odmah je krenulo lajanje. A 2014. dobijamo i onu čuvenu frazu ''Vučić je kriv''. Ma neee, Mika Špiljak je kriv... narod je kriv. Beskućnici ispod mosta su krivi. Crnotravci su krivi.

Dakle tri godine sam se ili uzdržavao u početku, ili davao kritike i komentare o nekim problemima koji zaista stoje u mestu predugo. I opet, bez obzira na vreme i način komentarisanja, uvek sam dobijao iste reakcije - jao jao kako te nije sramota, jao jao kako si negativan, Vučić je krivTM, samo vam nešto smeta, kako se usuđuješ da komentarišeš tako, a DS je kao bio pa bolji, bla bla, bla bla...

Boli me bre dupe i za DS i za to da li je moj komentar previše oštar za osetljivog Vučka i Tomu. Ja znam da su oni dobro plaćeni da rade svoj posao, nose se sa problemima i izazovima koje on donosi, i da rešavaju probleme koje ne vade iz usta i obećanja. Umesto što troše 1/3 svog radnog vremena na svađanje sa samim sobom i ''negativnim'' neistomišljenicima, neka ga upotrebe za ono za šta su plaćeni da rade.

Pa sto se tice interneta, moras da priznas da su aktivisti opozicije bar 5 puta glasniji. Cenzura se sprovodi na javnim medijima... Odnosno nedostatak finansiranja od strane zapada dovodi do gusenja nekih proDS medija i to je to.

Gledam povremeno TV i dosta internet. Uopšte nisam primetio da je opozicija 5 puta glasnija. Ako uzmem samo Blic i B92, da, onda jeste tako. Ali kada napravim prosek za ceo dan, uopšte nemam takav utisak. A podsećam da mi se DSovci gade podjednako koliko i ova dvojica.

Kritika nije isto sto i vredjanje i ne treba biti previse pametan da bi video razliku. Sad to nas dovodi to tvoje inteligencije, ali necu mnogo da ulazim u to, siguran sam da ces da me kritikujes tako sto ces da me nazoves kerom ili sektasem...
Ali nema veze to govori vise o tebi nego o meni. Smile

Dobro dobro, izvini što sam te prozvao za maturu. Dobra su vam bila odela.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2015, 14:46:52 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.91
Него...јесу ли спровели миџета у концетрациони логор? Smile

Мислим...исти је као и овај:

http://en.wikipedia.org/wiki/Fritz_Gerlich
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
Nokia 6300
Ja сам мислио да је овај хјк патриотски оријентисан, али сам се најгадније разочарао. Ради се о великом жутаћком издајнику којег плаћа Сорош преко других издајничких организација да вређа лик и дело наших председника републике и владе господе Томислава Р. Николића и Александра А. Вучића. Предлажем свим форумашима родољубима да истог пријаве најближем органу гоњења или одбору Српске напредне странке. Ја сам шокиран.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Ja сам мислио да је овај хјк патриотски оријентисан, али сам се најгадније разочарао. Ради се о великом жутаћком издајнику којег плаћа Сорош преко других издајничких организација да вређа лик и дело наших председника републике и владе господе Томислава Р. Николића и Александра А. Вучића. Предлажем свим форумашима родољубима да истог пријаве најближем органу гоњења или одбору Српске напредне странке. Ја сам шокиран.

ili jos gore imam neki osecaj da je glasac LDP  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.91

Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.