Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I Ivanovic skinut sa programa zbog...  (Pročitano 21257 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Добро...идемо даље. Она је у једном од својих многобројних интервјуа после "забране" споменула да је Ђорђе Вукадиновић сведок да ју је Вучић звао и претио. Ако знамо да је госн Вукадиновић такође противник ове нацистичке власти зашто онда он није изашао у јавност и потврдио те њене тврдње?

Мене више занима што није демантовао ако није тачно? Smile

Zato što se vodi onom logikom ''ja sam previše fin da bih se spuštao na taj nivo i ulazio u takve debate.'' Jebi ga, ipak nije u redu da se jedan akademik i Velikomučenik spušta na nivo nekih tamo ljudi...

A i zašto bi se cimao kada zna da uvek ima nekoliko hiljada paćenika koji ga nikada u životu nisu ni videli, ali će se uvek sami dobrovoljno prijaviti da mu brane i održe besprekornom njegovu čast, poštenje i ugled.

Kao što smo imali situacije, na istom ovom podforumu, da se brane firme i ljudi koji u hranu ubacuju otrove i otpade. Jer ko veli to je normalno, to se dešava svugde svakog dana, i zato je to normalno.  A vi što se bunite ili zgrožavate nad time ste samo zlonamerni ili atenšn horovi. 

Znači ja sad mogu mrtav ladan da odem i otrujem nekoga i kada neko proba da me zaustavi ili obavesti druge o tome, ja samo kažem ''u redu je bre, ovo se dešava svakog dana,šta sad dižeš frku bezveze...'' 
Isto tako i sa ovim političkim temama - ''pa šta ako Vučić nije savršen? Pa bar je bolji od DSa i bar je Srbija bolja od Somalije! Šta oćete više!?''

Al to ti je taj neki srpski mozak... kontra na kontrinu kontru, zamena teza i inat zbog da jedeš govna...
« Poslednja izmena: 25. Jan 2015, 13:39:26 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Preispitivanje i 24h pljuvanje nisu iste stvari, to su mogli da te nauce oni koji su te vaspitali... a i mogli su bolje da te vaspitaju. Smile

Pazi ko mi kaže.  Smile

Inače, a kako po vama sektašima treba da izgleda preispitivanje vlasti?

Pošto kolko se sećam, ko god, kad god, kako god... probao da iskomentariše ili kaže neku zamerku na vašeg Velikomučenika, vi sektaši bi uvek to doživljavali kao napad DS botova s namernom da vam ocrne vašeg voljenog vođu.

Kao što je ista situacija bila i sa drugim pomenutim slučajevima - neko napiše tekst o otrovima u hrani, to je atenšn horisanje. Neko pita kad će reči da pređu u dela, to je zlonamernost. Neko pita zašto se narod ovde krivi i kažnjava za sve, to je pljuvanje.

Pa me baš zanima, po vama ispravnim mozgovima, kako to mi treba da diskutujemo i komentarišemo određene događaje a da to ne bude okarakterisano kao pljuvanje i zlonamernost?
Po čemu se vi to razlikujete od ostalih sektaša i zadrtina?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.91
Smile Smile Smile you got me

Па оно...ако екипица и ти можете да етикетирате људе не видим проблем да и ја то радим Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.91
hkj, pa delom pricas istinu ali isto tako udjes na b92 i vidis da na svaku vest ima bar 200 komentara koji najstrasnije pljuju Vucica i kliku.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Teletabisu idi vidi koliko sam branio notare. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Smile Smile Smile you got me

Па оно...ако екипица и ти можете да етикетирате људе не видим проблем да и ја то радим Smile
Pa znam ja šta ti radiš,ali isto tako znam da kapiraš o čemu govorim pa ti nisam dodatno objašnjavao...ti u suštini celo vreme samo kontriraš,a verovatno se u suštini slažeš sa ovim što sam rekao,samo još nisi isključio "trpam glupe DS-ovce" mod,ali polako proći će te to.. Smile

Citat
Pa me baš zanima, po vama ispravnim mozgovima, kako to mi treba da diskutujemo i komentarišemo određene događaje a da to ne bude okarakterisano kao pljuvanje i zlonamernost?

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Keru, boli me dupe da li si branio faking notare ili ne, ti si za mene običan sektaš.  Smile

hkj, pa delom pricas istinu ali isto tako udjes na b92 i vidis da na svaku vest ima bar 200 komentara koji najstrasnije pljuju Vucica i kliku.

Zna se vrlo dobro ko postuje na B92. To što tamo neko vodi medijski rat sa Vučićem njemu i njegovim sektašima ne daje nikakvo pravo da se tako ponašaju i prema bilo kome drugom ko se usudi da oceni ili prokomentariše vlast.

I kamo sreće da je samo Vučić u pitanju. Ovde se redovno brane i pravdaju svakakvi govnari i kopilad iz svih sfera života, ne samo iz politike. Jer mora da se lupa kontra na sve, mora da se istera neki inat ili pitaj boga šta već.

Dobro Ramose preterao si malo. Vezivanje ruku je višak. Za sada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
samo sa partijskom knjizicom, tako se to radi u normalnim zemaljama

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Kritika ili teletabisanje? Smile
Citat
vašeg Velikomučenika, vi sektaši bi uvek to doživljavali kao napad DS botova s namernom da vam ocrne vašeg voljenog vođu.
Citat
Jebi ga, ipak nije u redu da se jedan akademik i Velikomučenik spušta na nivo nekih tamo ljudi...
Citat
A i zašto bi se cimao kada zna da uvek ima nekoliko hiljada paćenika koji ga nikada u životu nisu ni videli, ali će se uvek sami dobrovoljno prijaviti da mu brane i održe besprekornom njegovu čast, poštenje i ugled.
Citat
vi nikad ne kažete da je Vučić najbolji i jedini,
Citat
da mi prosipate te vaše priče o Vučiću Velikomučeniku i zlom narodu koji se usuđuje da preispituje ljude kojima daje svu moć zemlje

itd...

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.91
Hkj, simpatizeri trenutne vlasti pljuju, simpatizeri opozicije pljuju nista manje. To mu dodje neki balans.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.