Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I Ivanovic skinut sa programa zbog...  (Pročitano 21129 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
A mene zanima da mi branioci lika i dela nadju jedan medij,jedan kredibilan medij(novine ili televiziju) koja "razvlači" Vučića (kako on tvrdi) 24 sata na dan,kako ja koji pratim medije ne vidim to voleo bih da mi neko objasni.

Jedina emisija koja je bila informativnog karaktera i imala gledanost je ukinuta,šta god neko mislio o toj ženi,druge emisije nema,sad imamo Dragana Šlj i imamo Gorislava,što da nije tužno bilo bi smešno...

U Srbiji postoji jasno i nedvosmisleno kontrolisanje medija,koje se deli na propagandnu mašineriju(Pink,informer),na pripitomljene medije(ostali),plus džuboks Kurir...to je slika Srbije danas,svidjalo se to nekome ili ne...

I dok god moj premijer,ponavljam MOJ premijer ne bude dovučen u emisiju u kojoj će mu se postaviti pitanja o topionici,o rebalansima,o Muhamedu Dahlanu,o javnim preduzećima,o Miškoviću i sledstveno novoj reformi sudstva,o nepismenom Stefanoviću,o nepismenom Gašiću,o puštanju Krstića niz vodu jer mu nije dopustio da reže,o otpuštanju Radulovića,o blokiranju svih poreskih dužnika na čelu sa lopovom Mitrovićem,o premeštanju Zorane Mihajlović,o ulasku prasenceta u vladu,a imaš nenormalnu većinu,o faking Tabakovićki koja spava,a Švajcarci se bore s frankom 3 meseca,u ovoj zemlji se neće povesti kvalitetna debata o budućnosti ove zemlje,a vi što drkate na Vučića shvatite boli me ku**c neka vlada 42 godine,ali te 42 godine ima da radi svoj posao,ima da ga radi i da ćuti o tome jer je to izabrao,ako hoće da radi,a da ga niko ništa ne pita neka se povuče,osnuje privatnu firmu i niko ga nikad ništa neće pitati...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.91
Citat
Обично је ћутање знак потврде

Ајде? То је научно доказано? Smile Smile Smile
Алекс Џонс је објавио да је Анђелина Џоли шејпшифтер и да је убила 72 деце да би им попила крв. Она није демантовала и по твојој логици значи да је госн Џонс у праву Smile

Citat
А и да изађе и каже да то је тачно...шта вреди...ипак је он још један критичар Вучка и то се не рачуна...

Истина...али, као што сам већ и рекао на теми о цењеној новинарки: за све платформе постоје апликације које снимају позиве. Чак не мораш ни да их укључиш...снимају аутоматски. Има их бесплатних а има и оних које коштају 2-3 евра. За посао којим се она бави та апликација је апсолутно неопходна. Лепо те диктатор позове и запрети, ти то снимиш, објавиш у јавност, ти си херој а зликовца народ обеси на Теразијама Smile

Citat
A mene zanima da mi branioci lika i dela

Брате Серхио...значи, ако захтевам доказе за неке тврдње ја сам бранилац лика и дела? Немам ја проблем са тим само ме забрињава што су људи глупави. Неко викне цензура или лопов и сви верују. И Сарапа је викао цензура...ено га на Пинку Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2015, 13:20:47 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.91
mob
Nokia 6630, valjda
Nesto najgore sto su Srbi uradili sami sebi je padanje na propagandu finansiranu od strane zapada i dovodjenje najvecih lopova, kriminalaca, govnara i vucibatina okupljenih oko DOS-a. Oni su u Srbiji unistili sve sto se moglo unistiti i pokrali sve sto se moglo pokrasti. A ova Olja Srackovic je bila njihovo oruzje u sirenju propagande i zelim joj sve najgore!

Jbte neshto su ovi za dve godine cheshce bili u gostima kod tih stranih finansijera nego oni prethodni....

@mrgi,
koliko znam tuzila i uzela pare  Smile

IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.91
Citat
koliko znam tuzila i uzela pare

Одлично. Има ли негде линк да може да се прочита...пресуда?
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Ma ne, nego ću kao ti i kompanija da lupetam o njegovoj brizi za narod
Izvoli pa me citiraj gde sam ovo rekao. Smile

To sto u situacijama kada je neki govnar uhapsen ne predpostavljam momentalno da ta osoba nece na kraju odgovarati za neki od svojih zlocina na znaci da sam ja sektas, vec da nisam teletabis. To sto za neke projekte ne predpostavljam momentalno da nece uspeti ne znaci da sam ja sektas, vec da nisam teletabis. To sto ne provodim 24h smisljajuci retardirane nadimke za Vucica ne znaci da sam ja sektas, vec da nisam teletabis. Smile

Kao sto sam rekao milion puta. Ova vlada nije dobra, ali je od DS-ovih bolja milion puta. Za 10+ godina na vlasti se od sitnog kriminalca postaje ozbiljna lopina. Da li ce ovi postati takvi ja ne znam, ali ovi prosli su toliko unistili i pokrali Srbiju da je to moguce samo u nekoj zajebanoj teoriji.
Ako se pojavi neko bolji glasacu za bolje, moje politicko opredeljenje ce ostati "protiv DS-a"!

A da izvini... vi nikad ne kažete da je Vučić najbolji i jedini, samo se okomtie na svakoga ko se usudi da dovede u pitanje sva njegova obećanja i dela...  Smile Evo izvinjavam se, nadam se da se niste uvredili...  Smile

Inače pošto vidim da vama tvrdim lobanjama sve treba nekoliko puta da se kaže - ponavljam, glasaj slobodno protiv DSa, mene boli patka.  Smile

Samo nemojte ni da pomišljate da mi prosipate te vaše priče o Vučiću Velikomučeniku i zlom narodu koji se usuđuje da preispituje ljude kojima daje svu moć zemlje, jer ćete u suprotnom da dobijete isto ono što dobijaju i verski sektaši - marš u pizdu materinu i šut u dupe.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Citat
Брате Серхио...значи, ако захтевам доказе за неке тврдње ја сам бранилац лика и дела? Немам ја проблем са тим само ме забрињава што су људи глупави. Неко викне цензура или лопов и сви верују. И Сарапа је викао цензура...ено га на Пинку
Da li se sećaš recimo da sam ja ikad pomenuo glupog Sarapu?Taj lik je komedija sam po sebi.Njemu je cenzura dobro došla da se ne blamira.Ti samo moraš da razlikuješ razočarane DS-ovce,na čije postove ti ciljaš,i na nas ostale koji očekuju debatu i odgovore od premijera i čija inteligencija prevazilazi pitanje :"Koliko je badnjak Aco,aha,a koliko jabuke i smokve,doooobro..."
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.91
Citat
Брате Серхио...значи, ако захтевам доказе за неке тврдње ја сам бранилац лика и дела? Немам ја проблем са тим само ме забрињава што су људи глупави. Неко викне цензура или лопов и сви верују. И Сарапа је викао цензура...ено га на Пинку
Da li se sećaš recimo da sam ja ikad pomenuo glupog Sarapu?Taj lik je komedija sam po sebi.Njemu je cenzura dobro došla da se ne blamira.Ti samo moraš da razlikuješ razočarane DS-ovce,na čije postove ti ciljaš,i na nas ostale koji očekuju debatu i odgovore od premijera i čija inteligencija prevazilazi pitanje :"Koliko je badnjak Aco,aha,a koliko jabuke i smokve,doooobro..."

Па ти јеси члан ДС-а Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Preispitivanje i 24h pljuvanje nisu iste stvari, to su mogli da te nauce oni koji su te vaspitali... a i mogli su bolje da te vaspitaju. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
 Smile Smile Smile you got me
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Ајде? То је научно доказано? Smile Smile Smile
Алекс Џонс је објавио да је Анђелина Џоли шејпшифтер и да је убила 72 деце да би им попила крв. Она није демантовала и по твојој логици значи да је госн Џонс у праву Smile

Ди си нашао Алекса Џонса... Smile

Рекао сам обично...а имајући у виду како Вукадиновић види укидање ''Утиска недеље'' свакоме је јасно...ал ајде...

Истина...али, као што сам већ и рекао на теми о цењеној новинарки: за све платформе постоје апликације које снимају позиве. Чак не мораш ни да их укључиш...снимају аутоматски. Има их бесплатних а има и оних које коштају 2-3 евра. За посао којим се она бави та апликација је апсолутно неопходна. Лепо те диктатор позове и запрети, ти то снимиш, објавиш у јавност, ти си херој а зликовца народ обеси на Теразијама Smile

А и то је питање...ено Цвијановићеву су снимили, полиција упала у редакцију Кликс.ба због неовлашћеног снимања и емитовања и ником ништа...

А и увек можеш рећи да је снимак лажан.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.