Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I Ivanovic skinut sa programa zbog...  (Pročitano 21288 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Jadni ivanovic...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Jasno postavljena pravila igre , koja kad se prekrse jasno znace prestup.
U ovom slucaju ja apsolutno ne vidim prekrsaj.

Правила су јасно постављена...проблем је кад их неко злоупотребљава...ако не видиш ту прекршај, ок.

Ali ne postoji deo gde vlast legalno moze da izjebe interese nekog programa ili gde program moze da ima beneficije zbog surovanja sa vlastima.

Ako gazda prve ima interesa od saradnje sa Vucicem a pritom se ne krse nikakvi zakoni .. ne vidim kako moze bilo ko to da spreci. Smile
Isto kao sto je pink maltene Vuciceva televizija a da je to iz svojih razloga i svojih interesa.

Постоји нешта што се зове злоупотреба службеног положаја а то је кад ти свој положај користиш како би задовољио личне интересе.

Интересантно да су Митровић и власник Прве постали најбољи другари тек кад је дошао на власт...

Сигуран сам да то нема никакве везе са његовим положајем власти и да не очекују од њега да то употреби како би њихове интересе задовољио... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
HTC One
IVAN IVANOVIĆ: Skinut sam zbog laži Dragana J. Vučićevića!

On je TV Prvoj pokušao da poturi da vodim pregovore sa RTS. Ne kajem se što sam to uradio jer mi je više muka od svega što se događa u našim medijima. Situacija je takva kakva je. Iza svega stoji spletkarenje Dragana J. Vučićevića, kaže Ivanović

Ivan Ivanović optužio je Dragana J. Vučićevića, vlasnika i glavnog urednika Informera, u javnosti poznatijeg kao „službeni glasnik“, da je svojim spletkarenjem i lažima doveo do toga da njegova emisija bude skinuta s programa TV Prva.

- Prekršio sam interni dogovor koji sam imao s Prvom i zbog toga snosim određene konsekvence, što smatram potpuno ispravnim. Ne kajem se što sam to uradio jer mi je više muka od svega što se događa u našim medijima. Situacija je takva kakva je. Iza svega stoji spletkarenje Dragana J. Vučićevića. Da li je to direktan povod za zabranu emisije? Emisija nije zabranjena, ona je samo privremeno skinuta s programa. Veoma je bitno da ljudi to znaju - kaže Ivanović za Kurir i dodaje:

- Nisam u sukobu s Prvom. Samo da razjasnim, njima je Dragan J. Vučićević pokušao da poturi da vodim pregovore sa RTS. Ali pošto svi znamo da je čovek lažov, tako je i menadžment utvrdio da to nije istina. U svakom slučaju, Vučićević stoji iza uplitanja predsednika Tomislava Nikolića - kazao je popularni voditelj, aludirajući na to da su se pojavile spekulacije da je na delu cenzura pošto je prozvao prvog čoveka Srbije i njegovu suprugu.

Ivanović smatra da nije uvredio predsednika Nikolića.

Nisam vređao Nikolića

- Šta se to u emisiji pojavilo što je uvredilo predsednika Nikolića? Mislim da nije ništa i da sve ovo nema veze s njim. Ima veze s medijskim spletkarenjem, finansijskim i drugim interesima u kojima su povezani Informer i neki ljudi s Pinka. Sa raznim lažnim pričama o prostituciji i narkomaniji. Sve te laži Vučićevića su sramota za novinarsku profesiju i državu Srbiju. Stojim iza svega što sam rekao o Draganu J. Vučićeviću. Tvrdim da je lažov i mogu da dokažem da objavljuje laži u svojim novinama. Loš ugled Vučićevića mi je išao naruku i brzo sam dokazao da je lažov - naglasio je Ivanović.

Voditelj apeluje da se vrati dostojanstvo profesiji.

- Neću da se na taj način uplićem u medijski rat. Novinari treba da budu novinari i da vrate poštovanje prema našoj profesiji. Vučićević je najgori primer i zbog njega nas zovu novinarčićima. Hoću da se zahvalim kolegama iz Kurira, Blica, udruženja UNS i NUNS, koji su zaista bili profesionalni u izveštavanju, te se u celom haosu pokazalo ko su lažni novinari među svima nama i ko su lažni internet portali, koji objavljuju informacije ako su im u interesu. Svima sam vama veoma zahvalan jer ste pokazali visok stepen profesionalizma.

Izvor: http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/ivan-ivanovic-skinut-sam-zbog-lazi-dragana-j-vucicevica-clanak-1665691

IVAN IVANOVIĆ: Drugari, vidimo se sledećeg petka, za sve je kriv Vučićević!

Drugari, gledamo se sledećeg petka. Izvinite zbog ovih sra*ja, ali za to je zaslužan DJ Vučićević. Stari, provereni us*anko, napisao je Ivanović na Tviteru

Povodom ukidanja emisije "Veče sa Ivanom Ivanović" večeras se oglasio voditelj.

Naime, Ivan Ivanović optužio je Dragana J. Vučićevića, vlasnika i glavnog urednika Informera, u javnosti poznatijeg kao „službeni glasnik“, da je svojim spletkarenjem i lažima doveo do toga da njegova emisija bude skinuta s programa TV Prva.

Međutim, voditelj se večeras oglasio na Tviteru napisavši da će emisija ipak nastaviti da se emituje od sledećeg petka.

"Drugari, gledamo se sledećeg petka. Izvinite zbog ovih sra*ja, ali za to je zaslužan DJ Vučićević. Stari, provereni us*anko", napisao je Ivanović na Tviteru.

Kurir: http://www.kurir.rs/stars/ivan-ivanovic-drugari-vidimo-se-sledeceg-petka-za-sve-je-kriv-vucicevic-clanak-1665729
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Sad da li je taj vlasnik ukinuo emisiju zato sto mu treba nesto od vlasti, pa jelte nece da dozvoli da se na njegovoj televiziji pljuje ta ista vlast, je opet nesto drugo i taj vlasnik ima apsolutno pravo da pusta sta hoce na svojoj televiziji.

Значи држава може на пример давати националну фреквенцију само оним телевизијама које имају хвалоспеве о власти или притискати телевизије да ће изгубити националну фреквенцију ако буду о власти причали лоше и то је ок...није цензура? Smile
Ali drzava ne moze mimo zakona da oduzima nacionalnu frekvenciju i ako su pojedinci ovde toliko obavijeni mrznjom da im IQ pada na 70 kada bilo koji tabloid poveze neku glupost sa Vucicem ili u ovom slucaju sa Tomom.

Evo ovaj slucaj je dokaz! Prozivaju se dva degena sto su "izasla na televizor" i jednog degena kazni njegova televizija. Odmah se javlja gomila indijanaca sa pricom "CENZURA".

Ali dobro siguran sam da ce Hkj, Fredi, FilpFranjo i ostala inteligencija da nastave sa takvim lupetanjem ili ce mozda da sacekaju neku novu neverovatnu vest sa Telepromtera i slicnih tabloida! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ivan je na drustvenim mrezama objavio da se vecerasnja emisija nece prikazivati i da ima cvrst ugovor sa Prvom, uz dodatno "ne smem jos nista da govorim, javicu se".

Zato su teorije zavere suvisne.

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
LG Nexus 5
Fak, znaci nije Toma? Ili jeste, preko Vucicevog potrcka Vucicevica? Mislim da treba komentare cekati od zastitnika gradjana.

Ja dok ne cujem Ivanovicev vic na televizoru, ziv nisam.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
Sasvim posebno mesto u paklu medju stvorenjima bez kicme i malim zakrzljalim mozgovima rezervisano je za Vucicevica i njegovo gnusno postojanje  Smile da me neko probudi u 04h ujutru i pita me bez koga bi svet bio bolje mesto, skoro sam sigurna da mi je on prvi pik na tom draftu..

Bez obzira je li ova prica istinita da se razumemo..
naravno puna podrska ivanu ivanovicu koga inace gotivim

Da ponovim jer vidim da vam podize dijafragmicu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
HTC One
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Ja se pitam šta će biti sa Vučkovim kučetom. Ako ode, makar privremeno, ima da bude opšta bitka za mesto uz premijerovu nogu. Već znam da bi se Roki odlično snašao u toj ulozi.

Inače, mala ispravka mog ranijeg posta - posle ovoga uz Kesića ostaje i Somborac. Još te dve negativne, pesimističke, izdajničke, nezahvalne pizdurine da sklonimo, i može da počne projekat Srbija 2016. :

« Poslednja izmena: 23. Jan 2015, 23:20:42 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.