Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trampovizija u Visnjickoj banji - Policajci vezali zenu prilikom alko-testa  (Pročitano 1815 puta)
12. Nov 2016, 22:33:16
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 602.2.14
mob
Apple 15
(VIDEO) SNIMAK KOJI JE UŽASNUO SRBIJU: Vrisci i urlici dok saobraćajci privode ženu!

CRNA HRONIKA 18:08, 10.11.2016. 1510
BEOGRAD -  Na društvenoj mreži Fejsbuk nedavno se pojavio snimak na kome se vidi kako policija hapsi ženu.

Ona je na zemlji dok dvojica policajaca pokušavaju da joj stave lisice na ruke. Za to vreme stariji muškarac viče "pustite ženu da ustane... slomili ste joj ruku" i vadi telefon da slika ili da snimi događaj. U tom trenutku prilazi treći policajac koji ga gura sa lica mesta i nešto kasnije ga udara po ruci u kojoj drži telefon.

U isto vreme čuje se žena koja viče "saobraćajci vuku ženu po ulici... zovite 192". Čitavu dramu zabeležio je prolaznik kome je drugi policajac prilično grubo rukom poklopio telefon i tražio da mu ga preda. U opisu snimka stoji da je policija u jednom vojvođanskom mestu hapsila ženu koja je imala letnje gume. Za kratko vreme snimak je videlo više od 300.000 osoba, a usledilo je i nekoliko stotina komentara. Većina njih odnosi se na brutalnost policajaca prilikom privođenja žene.

Ono što smo uspeli da saznamo jeste da se drama odigrala preksinoć u Višnjičkoj banji i da je policija zapravo hapsila ženu Ž. V. (43) koja je u vidno alkoholisanom stanju vozila automobil.

- Tokom redovne kontrole saobraćajna policija zaustavila je automobil kojim je upravljala žena. Bila je u vidno alkoholisanom stanju i saobraćajci su tražili da uradi alko test. Međutim, ona je to odbila. Policajci su bili prinuđeni da je privedu, ali se ona i tome opirala. Svađala se, psovala i pretila policajcima - objašnjava izvor Kurira upoznat u ceo slučaj.

Kako se na snimku vidi da su pored saobraćajaca na terenu bile i policijske patrole naš sagovornik navodi da su ih saobraćajci zvali baš zbog toga što je postajalo opiranje ali i mešanje prolaznika.

- Niko od njih nije znao o čemu se zapravo radi, saobraćajci su obavestili patrolu da postoji mogućnost da će imati problema prilikom privođenja i da im je neohodna asistencija kolega  - objasnio je naš sagovornik.

U MUP- u su za Kurir potvrdili da su upućeni u ceo slučaj i da je sektor unutrašnje kontrole započeo istragu povodom snimka.

- Ukoliko se utvrdi da je bilo propusta u postupanju policijskih službenika protiv njih će biti preduzete odgovarajuće mere. O svemu je obavešten i nadležni tužilac koji je naložio da se protiv žene podnese krivična prijava zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti, dok je protiv jedne osobe naloženo da se podnese krivična prijava zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene radnje. Ministarstvo unutrašnjih poslova neće tolerisati nezakonita postupanja policijskih službenika, ali takođe neće dozvoliti da ih bilo ko ometa u obavljanju dužnosti - istakli su u MUP-u.

Povodom snimka na twiteru se oglasio i Saša Janković, zastitnik građana
"Snimak ukazuje na neprofesionalno, gotovo uličarsko postupanje pojedinih sl.lica, postupak kontrole će biti pokrenut"- napisao je Janković

J. Rafailović

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.12.1
Browser
Safari 602.2.14
mob
Apple 15
"POPILA SAM, ALI POLICAJAC ME JE MALTRETIRAO" Žena sa snimka hapšenja u Višnjičkoj banji tvrdi da je žrtva brutalnosti

Tamara Subota Marković | 12. 11. 2016 - 19:28h

Željka V. (43) sa snimka hapšenja u Višnjičkoj banji kaže za "Blic" da će tužiti policajca zbog brutalnosti prilikom privođenja.

Na snimku od pre četiri dana vide se saobraćajni policajci kako drže na zemlji ženu vezanih ruku dok jedan od njih odguruje muškarca koji ih snima mobilnim telefonom. Iz MUP-a za "Blic" navode da su preduzete sve mere da se istraže detalji ovog slučaja i utvrde eventualni propusti policajaca.

Žena sa snimka Željka V. tvrdi da ju je policajac na silu izvukao iz automobila, vukao je po putu, a zatim oborio na policijsko vozilo, udario u leđa i stavio joj lisice.

- To veče, u utorak, s dvojicom prijatelja, od kojih je jedan policajac iz stanice u Ljermontovoj ulici, bila sam na večeri. Popila sam dve čaše vina i oko 21 sat smo izašli iz kafane. Prijatelj policajac je krenuo svojim vozilom, moj prijatelj i ja mojim džipom. Zaustavila me je patrola, bila su dva policajca. Jedan je, čim sam otvorila prozor, rekao: "Ajde, alko-test". Rekla sam mu: "U redu, sačekajte, hoćete prvo isprave". Međutim, on je odmah reagovao drsko. U tom momentu, moj prijatelj je telefonom pozvao policajca s kojim smo bili na večeri. Rekao mu je da dođe do nas, i on se za par minuta i pojavio i pitao kolege šta se to dešava - priča Željka.

Kaže da se sve zbilo u nepunih pet minuta.

- Tada je policajac koji me je zaustavio, otvorio vrata mog džipa. Zavrnuo mi ruku i izvukao me iz vozila. Kako je sedište na džipu visoko, ja sam pala na ulicu. S tako savijenom rukom, po putu me je vukao 50 metara do policijskog automobila - nastavlja Željka.

Policajac je tada Željku, kako ona tvrdi, bacio na prednji deo automobila, tri puta udario u leđa i stavio joj lisice.

- Vikala sam mu da stane, da ću duvati u taj alkometar. Ali on nije stao. Rekao mi je: "Sad ćeš da vidiš kako se duva" i aparat za alko-test mi je gurnuo u usta. Ja sva blatnjava, on se dere na mene, bilo je strašno... - prepričava Željka.

Ona kaže i da je na ulici bilo puno ljudi koji su sve videli.

- Ljudi su bukvalno počeli da se deru na njega. Vikali su mu da me pusti. Moj prijatelj koji je bio sa mnom na večeri je snimao telefonom šta se dešava. Njega je gurao taj policajac. Slomio mu je telefon, ali je na sreću, snimao i jedan momak. Taj snimak koji se pojavio na društvenim mrežama je njegov snimak i hvala mu na tome - kaže Željka.

Kako kaže, posle privođenja je odvedena u Urgentni centar, a zatim u PS Rakovica, gde je zadržana do devet ujutru na trežnjenju.

- Pozlilo mi je pa su zvali Hitnu pomoć. Lekar mi je izmerio povišeni krvni pritisak. Onda su me odvezli u Urgentni centar, gde su mi vadili krv i snimali me. Nije bilo nijednog preloma, ali sam sva modra od udaraca - tvrdi Željka.

- Policajci s kojima sam razgovarala u stanici bili su korektni. Od njih sam saznala da se policajac koji me je napao zove Vladan Božić. Jedan od policajaca je rekao da on stalno ima problem s privođenjem - kaže Željka.

Isto veče uručen joj je i poziv za saslušanje.

- On tvrdi da sam ja njega napala. Kako, pa nisam ja Rambo da s lisicama na rukama napadnem njega. Nisam želela da ovo izađe u javnost zbog moje porodice, ali takve stvari ne treba sakrivati. Već u ponedeljak ću podneti prijavu protiv policajca Božića - ističe ona.

Slučaj proverava MUP, ali i Janković

U policiji tvrde da je privedena Željka V. odbila alko-testiranje i da je policija sve uradila po zakonu, ali najavljuju i da će se ovim slučajem baviti Unutrašnja kontrola.

Zaštitnik građana Saša Janković takođe se oglasio povodom tog slučaja i rekao da će biti pokrenut postupak kontrole.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Сиротињу у џиповима нашли да малтетирају, срамота.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.71
mob
Qtek 小米
Подршка Трампу и полицији.  Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.87
Сиротињу у џиповима нашли да малтетирају, срамота.

Smile i samo 2 case vina a prijatelj ker se odma zove upomoc,za takve bolide ovo je vrlo mlaka i vrlo neprofesionalna reakcija policije,trebalo je to mnogo brutalnije
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 54.0.2840.87
Танана душица...само две чаше вина Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
trebali su je ispedreciti da se usere i sve pametnjakovice koji glume ludilo ako ti pandur kaze lezi ti legnes nema rasprave i ove debile sto ih ometaju i njih su trebali ispedreciti otidji u svabiju i nemoj postupiti po naredjenju  Smile Smile Smile
lice koje odbije alko test se privodi u stanicu vezano lisicama u sluzbenom vozilu ako dodje do opiranja lice se pod prinudom privodi i to je sva mudrost
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
sta ove pijanice misle..da je ovo jos uvijek demokratija... Smile
i da mogu da se kurce... Smile
nema vise demokratije   Smile  u ovom novom sistemu bice koscura zdrobljenih koliko o's  Smile

devijacija drustva izazvana retardiranom demokratijom... mora da se ispravi... Smile
a batina je jedini lijek... Smile  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2016, 10:19:21 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
mob
LG Nexus 5
Jadna zena, stop brutalnosti, jos je zvala svog drugara pandura, a ove muske svinje su je mucki izbacile iz djipa.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
pijana lujka ..naoruzana ostrim kandzama  i zubima zdravim i spicastim i ostrim  Smile
opasnija je od medjeda  Smile

teba biti jako opezan u takvim situacijama  Smile
imas dvije solucije
1. dozivanje lujke k svijestii...a to ces najbrze da napravis zamahom  snaznijom rukom ...ciju saku polozis u stav samara
i raspalis je po licu  Smile

2...jednom rukom moras da joj drzis rucice..da drugom moras da je scepas za kosu
i povuces unazad i da je stavis u polozaj polumosta... Smile
i da je unazad vuces na vrhovima stiklica ali moras paziti da drzis ruke i tijelo  sto dalje od celjuti  Smile

3...nema trece solucije  Smile

hm..kontam zamisli takvo nesto imati kao zakonitu suprugu  Smile
doduse mozda joj je momak ili muzic neki pesko..profinjen i muzevan ko ljubicasti balon  Smile Smile Smile
pa je ona morala preuzeti ulogu sramotitelja porodice  Smile

doduse dva....znam neke lujke..koje su radile i gore stvari u pijanom stanju...
pa su posle postale dobre i supruge i majke... Smile

uglavnom...dovoljno je ukratako objasniti...  PIJANE ZENE  Smile

a policajce treba otpustiti iz sluzbe ..to je nevidjena primjena nasilnistva i to na jednoj zeni... Smile
sram ih bilo  Smile
a cekaj malo  Smile zar nisu spolne ravnopravnosti   zastupljene u svim segmentima... Smile
ako jesu..onda oke...policajce treba odlikovati  Smile sto su pjanu lujku sklonili sa ulice  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2016, 13:33:10 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.141 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.