Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I da Srbija prizna Kosovo, neće postati član EU!  (Pročitano 9798 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
Saradnja sa EU ili trgovina sa EU? Pokazalo se da oni nama imaju mnogo toga da ponude a mi njima ne tako mnogo toga. A posto mi volimo sve ko mladi majmuni mi se zaduzujemo da bi kupili. To samo pokazuje da smo losi trgovci a ne da je saradnja sa EU losa. Ne donosi nama saradnja minus nego nedostatak vestine u trgovini i ostalim granama.

Citat
Ako su dvije pojave nastupile istovremeno, ne znaci da su jedna drugu uzrokovale.
Bas tako Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
mob
Samsung 111111
Za mene su to samo lovacke price  Smile
Ajde mi smo glupi kurci obicni,nemamo pojma,najgori smo..Al sto ostali narodi zive lose pod kapom EU  Smile
Dal vi stvarno pijete pricu..da su neki narodi pametniji i iskusniji sa pravim igracima na vrhu a neki narodi sami biraju i izaberu neke budale koje ih unistavaju  Smile

Kad se nesto dobro u Srbiji uradi..to je zato jer smo u EU integracijama.
Kad se kaze..siromastvo beda...e onda se sve okrece i EU nema nista sa tim sami smo krivi.
Prevedeno,za sve sto je dobro EU preuzima zasluge..a za sve sto je lose preuzima drzava Srbija  Smile

Drzava i sve vlade Srbije u saradnji sa EU 15 godina.Za to vreme sve su se izmenjale i sve su bile hvaljene od iste.
I uglavnom je drzava Srbija ispunila svaki zahtev od EU.Mislim da ne postoji stavka koju EU nije napisala da drzava Srbija nije ispunila.

Da se nadovezem na prvi pasus.. U EU , ja vam odgovrno tvrdim dobro zive samo drzave koje su sile i koje bi bile isto tako jake i da nisu u EU. Smiley
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
Drzave koje zive lose su male i slabe i isto bi tako lose zivele i da nema EU.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
mob
Samsung 111111
Mozda.
Ali apsolutno mi je svejedno u tom slucaju..da li cu da zivim kao bednik u drzavi u ili van EU.

Ako Srbija ne moze da ostvari ekonomske interese koji ce joj kurac EU  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Pa jel treba da znas ekonomiju,da mozes da kazes da je saradanja od 15 godina sa EU Srbiji donela samo minus  Smile
Aj malo obrazlozi ovu tvrdnju Smile

Nama 90% izvoza i uvoza ide i dolazi iz EU. Gde bi bili da nema saradnje sa istom? Verovatno u mnogo vecem kurcu nego sto jesmo sada.

Pa normalno kada imas uslovljavanje od EU da uvozis sa tog trzista radi nekog buduceg clanstva  Smile

Ali eto, Ivica ce da objasni sbbkbb. Jedno veliko nista  Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
Mozda.
Ali apsolutno mi je svejedno u tom slucaju..da li cu da zivim kao bednik u drzavi u ili van EU.

Ako Srbija ne moze da ostvari ekonomske interese koji ce joj kurac EU  Smile
Pa u globalu ni ja nisam neki zagrizeni podrzavalac EU. Mislim da treba da radimo na sebi, pa posle referendumom da odlucimo da li cemo ili necemo u EU. Sam cin ulaska nije bitan.

Arijada, nemas nikakva uslovljavanja. Nego hoces da vozis mecku i da jedes Nutelicu.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Arijada, nemas nikakva uslovljavanja. Nego hoces da vozis mecku i da jedes Nutelicu.

Wrong oh so wrong.

A sta je sa krompirom, jabukama, prasicima, telicima, govedjim mesom, curkama, pasuljem, mlekom, tekstilom, lekovima, suplementima itd?

Imamo svoje ali moramo da uvozimo njihovo inace nema pregovora.

A uvoznicki lobi je najveca banda na ovim terenima.

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
bash naprotiv...uvoznog smeca imas zbog toga sto nisu u eu..
kad udjes u eu..neces imati tog nekontrolisanog smeca...
nego ces imati strogo kontrolisani proizvod...sa normalnim omjerom cijena - kvalitet...
i znat ces sta kupujes...

eu nema nikakve koristi od ovakve srbije... nit korist ima srbija..
imaju korist samo pojedini mesetari..i domaci i strani....

politicarima na vlasti i odgovara da se ulazak u eu..sto vise odugovlaci...
recimo u eu....plata jednog funkcionera  u vladi.. ne smije da bude visa od 3 prosjecne plate...
sto bi znacilo...ako bi sbija sad usla u eu...
nesto bi moralo da se izregulise..
da l prosjecna plata da se podigne ...ili plate visokih drzavnih funkcionera znatno da se smanje ...

i to je jedan od kamaru neispunjivih uslova za ulazak u eu...

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
I mi je slusamo 15 godina , menjamo sta kaze , izisljamo novo,popravljamo staro..i nakon 15 godina i dalje ne valja ne vidim kako smo sami odgovorni za novonastalu situaciju

Sad mi je dakle jasno... EU zahtev je bio da uradimo propalu privatizaciju i tako unistimo i to malo industrije sto smo imali , da nam korupcija u svim sferama bude na najvisem nivou , da cveta kriminal ...
Oh well, that explains it.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Sony xperia
Dačić: Možda Srbija "poleti" da prizna Kosovo, pa pogreši

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da postoji mogućnost da Srbija "poleti da prizna Kosovo", ubeđena da je to uslov za njen prijem u Evropsku uniju.

Dačić je za dnevnik "Danas" od ponedeljka rekao da je Srbiji dosta uslovljavanja na putu evropskih integracija i da je sada situacija takva da "prihvatamo ili odbijamo nešto što niko od nas zvanično ne traži".

"To za nas, opet, ne znači ništa drugo nego znak da može da nam se dogodi čak i to što sam rekao: da mi poletimo da priznamo Kosovo, ubeđeni da je to uslov, a da nam onda neko kaže: izvinite, ali uslov je bilo nešto drugo", rekao je on.

Ministar je ocenio da Evropska unija "nije sigurna ni šta će sa sobom, ni šta bi sa nama", a na pitanje o izjavi predsednika Tomislava Nikolića da bi Srbija priznanjem Kosova ušla u EU, kaže da kada se izjave njih dvojice "razlože", dođe se do istog. 

"Obojica pričamo o uslovima. A to koji uslov je najvažniji, pitanje je po kojem su razlike dozvoljene, ali i nebitne", kazao je Dačić i precizirao da je otvaranje poglavlja uslovljavano sprovođenjem briselskog sporazuma, a sada pitanjima mosta i "parka mira" u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

Zamenik premijera kazao je da ne očekuje da zbog učešća Vojske Srbije na paradi u Moskvi, 9. maja, država ima veće probleme nego sada.

"Mi ne šaljemo vojsku ni na Krim, ni u Donbas, niti imamo nameru da bilo šta slično radimo, nego na paradu kojom se obeležava pobeda nad fašizmom. Ta borba jeste oduvek bila jedna od osnovnih evropskih vrednosti", rekao je Dačić.

On je istakao da Srbija nije bojkotovala "ni jednu proslavu, od Dana D do oslobađanja Aušvica", dodavši da bi u obrnutom slučaju, kada bi postojali pritisci da se ne učestvuje u proslavi koju za Dan D organizuju zapadni saveznici, Srbija takođe učestvovala.

Upitan da li se potpisivanjem Individualnog partnerskog akcionog plana (IPAP) sa NATO, Srbija približava alijansi, rekao je da se Srbija približava "odavno", ali ne kao potencijalni član, nego ozbiljan i odgovoran partner.

"Evropa je NATO. Oko nas su članice NATO. NATO je, uz to, i na Kosovu. I ne vidim ništa normalnije od sveobuhvatne saradnje i partnerstva", naglasio je Dačić.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.