Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skinhedsi napali učesnike mirovnog karavana  (Pročitano 4059 puta)
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mozda ce mu ti isti demolirat stan ako odvrne trube jednog dana
  Ma jok...naši skinsi su veoma zanimljivi . Kad treba neko da se bije tu je OBRAZ,skinsi&navijači Rada, SRS, i još neki crkvenjački pokreti. To su skinsi-srpske patriote. Ne smetaju njima trube.
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Maradic, Smile
Да шире мир у Нишу! SmileХа,ха,ха.............а где од целог Балкана баш у Нишу.Можете и вас двојица да им се придружите па да посетите Подујево,Приштину,Вучитрн,Задар,Тузлу,Бихаћ..............
распитајте се тамо,када,будете били шта нам ради Агим Чеку,када ће Дудаковић у затвор,пуше ли Вехабије траву или не,имали Курти шта да једе,да ли Норац и Готовина више воле Дејвида Моралеса,Рони Сајза или старог доброг Томсона,пожелите тамошњим Србима било шта,свеједно-јер их нећете наћи.
« Poslednja izmena: 17. Maj 2007, 09:20:34 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Mozda ce mu ti isti demolirat stan ako odvrne trube jednog dana
  Ma jok...naši skinsi su veoma zanimljivi . Kad treba neko da se bije tu je OBRAZ,skinsi&navijači Rada, SRS, i još neki crkvenjački pokreti. To su skinsi-srpske patriote. Ne smetaju njima trube.
Auh, to su ethno-skinski  Smile iliti turbo folk

Maradic, Smile
Да шире мир у Нишу! SmileХа,ха,ха.............а где од целог Балкана баш у Нишу.Можете и вас двојица да им се придружите па да посетите Подујево,Приштину,Вучитрн,Задар,Тузлу,Бихаћ..............
распитајте се тамо,када,будете били шта нам ради Агим Чеку,када ће Дудаковић у затвор,пуше ли Вехабије траву или не,имали Курти шта да једе,да ли Норац и Готовина више воле Дејвида Моралеса,Рони Сајза или старог доброг Томсона,пожелите тамошњим Србима било шта,свеједно-јер их нећете наћи.

Stvarno bez veze, u Nishu siriti mir, kakav mir, kome treba mir. A u Hrvatskoj isto tako demonstriraju za Mir, nose neke transparente pise na njima "MIRKO".
A Vehabije? Ma pusel travu, proizvode je a uvoze derivate isto iz Avganistana.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
  @Nksamsj nemoj samo ti da mi pričaš o kosovu, ja bar imam neke veze s njim. Malo veće. A ti, jesi bio na kosovu? 
      Ma, pošto je Niš miran,  ne treba širiti mir nego ga prekinuti prebijanjem. Zdrava logika.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
  @Nksamsj nemoj samo ti da mi pričaš o kosovu, ja bar imam neke veze s njim. Malo veće. A ti, jesi bio na kosovu? 
      Ma, pošto je Niš miran,  ne treba širiti mir nego ga prekinuti prebijanjem. Zdrava logika.
Da se nisi mozda zapitao da li neke stvari shvatas bez nekog razmisljanja????
Jer mozda je momak mislio da su  potrebnije takve stvari negdje drugdje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
   Pa... možda su potrebnije ali tema je prebijanje. i to u mom gradu  Smile ..Ako su potrebnije, sigurno da ne mogu da škode tamo gde su manje potrebnije.  Smile
      Dakle, kad pričamo o napadu, neko se pojavi i počne da priča  o tome kako je nepotrebno praviti takve manifestacije na tom mestu... kako ti to shvataš?  Ja sigurno ne shvatam tako da osuđuje napad.  Smile
      Isti je fazon sa napadom na Anastasijevića i na Šaponjića. Ima odvojenih tema gde ljudi mogu da osuđuju oba napada. ja sam to i uradio.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 04:07:46 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola V3i
Neznam za te iz karavana? Jer je to kao neka maska? Inace skinsi su tepali punk-ere i to u mojoj ulici! Uzivo sam gledao jer je faks samo 70m od mene...kakva je to bila bezanija! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.125 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.