Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Хуманитарна организација Срби за Србе  (Pročitano 100752 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.33
Првa уплата за кућу у Медвеђи

Хуманитарна организација Срби за Србе покренула је у новембру други стални пројекат који подразумева обезбеђивање потребних новчаних средстава за куповину прве породичне куће у околини манастира Богородице Браинска у општини Медвеђа.

http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1299&Itemid=73
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.38
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.38
Поштовани,

Месечни извештај за месец децембар можете прочитати овде:
http://issuu.com/srbizasrbe/docs/mesecni_izvestaj_za_decembar_2009

Преко милион посета на СЗС сајту!
http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1336

С поштовањем,
Скупштина
http://www.srbizasrbe.org
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.38
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.38
Мир Божији, Христос се роди!

Хуманитарна организација Срби за Србе Вам прилаже годишњи извештај за 2009. годину:

http://issuu.com/srbizasrbe/docs/godisnji_izvestaj_2009-szs

У нади и да ћемо и у наредној години наставити нашу заједничку борбу за Српски Народ желимо Вам још једном срећне и благословене Божићне и Новогодишње празнике.

С поштовањем,
Скупштина
http://www.srbizasrbe.org
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.38
Нова година у Калгарију за СЗС

Неки добри људи у Калгарију одлучили су да ову Нову годину улепшају и српској деци у домовини чији родитељи нису тако срећни да раде добро плаћене послове, али који изнад свега воле своју децу и подижу их најбоље што могу и умеју.

У сусрет новој акцији хуманитарне организације Срби за Србе, Срби и њихови пријатељи у Калгарију су током прославе Нове године организовалу лутрију на којој је, уз приходе од улазница, прикупљено 1.460 долара који ће бити послати организацији Срби за Србе пре православног Божића. Тај прилог из Калгарија, добар је пример како мало одрицање оних који могу и желе да дају, може помоћи много онима који данас немају. Хуманост српских породица, радост на лицу организатора и спонзори новогодишње лутрије допринели су да она буде пун погодак и врхунац новогодишње прославе.

http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1343&Itemid=73
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.38
СЗС у Политици за помоћ Дањековима

Новинар Петко Копривица објавио је чланак у ''Политици'' од 09.01.2010 извештај о посети Хуманитарне организације Срби за Србе породици Дањек крајем децембра. Овом приликом и званично желимо да обавестимо јавност да покрећемо свеопшту друштвену акцију помоћи овој породици како би прикупили довољно финансијских средства како би откупили нову кућу у којој Дањекови привремено живе.

http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1344&Itemid=73
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.38
Да Божић свима буде на радост

Хуманитарна организација СзС у Републици Српској у сарадњи са Православном хришћанском заједницом Пале је почетком јануара покренула акцију „Да Божић Свима Буде Радост“. Акцију је водио наш нови члан Недељко који је тих пар дана несебично жртвовао своје слободно вријеме и све успјешно организовао, спровео и завршио. Акција се одвијала у Тржном центру „Бартула“ чијем се власницима Зорану и Јадранки Бартула овим путем још једном захваљујемо.

http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1346&Itemid=73
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.38
СЗС у Божићној акцији на Космету

У уторак 12. јануара представници Хуманитарне организације Срби за Србе спровели су шесту по реду велику посету на Косову и Метохији под називом ''Божићна акција 2010 – Нема предаје''. У сарадњи са студентским фондом ''Осмех на дар'' и уз свесрдну помоћ Х.О. Мајка девет Југовића, у Божићној акцији помогли смо девет српских породица у општини Штрпце које укупно броје преко 40 деце са куповином једног замрзивача, 11 каучева, 3 електрична шпорета, 4 веш машине, једним шпоретом на дрва, кравом, куповином јаја и млека за четири народне кухиње, помоћ деци оболелој од рака, као и поклони у виду слаткиша и књига. Укупна утрошена средства премашују 500.000 дин.

http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1349&Itemid=73
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Стварно би било лепо да помогне свако ко може и ко је у ситуацији,мало смо се сви повукли у неке своје зидове и нико више не размишља колико би неком могла да значи наша помоћ,за нас можда ситница а за неког читаво богатство.Само сложни и сви заједно можемо опстати као народ у овом неправедном свету.Био сам скоро са неким друговима на Косову и посетио неке енклаве и домове за децу..људи оно је страшно тим људима буквално значи парче хлеба које им неко да а за остало да не причамо.Ови наши лицемерни политичари (Тадић и екипа)уместо што читају неке унапред написане изјаве по Њујорку и Бриселу како воле и како се боре за Косово,боље би им било да некад обиђу људе доле и да стварно на делу покажу колко им је стало да свега тога.При том не мислим на политчке митинге по Митровици где свако може да оде.Мало сам скренуо са теме али ово је све повезано.
Samo im je EU u očima bez obzira na nacionalne interese. Njihov interes je služenje Briselu zbog obećane moći i sigurnosti.
  Tadić je običan potrčko zapada-nisam mogao da verujem ali shvatih napokon  Smiley 1
  Dooobro razmislite za koga glasate na sledećim izborima mada je retko ko izmakao ogromnoj korupciji zapada.

Zamisli da ti ponude milion i više eura da radiš za zapadne interese? Treba stvarno imati časti i digniteta da se to odbije.
  Ne čudi me što je Djindjić ubijen.

Da ne politizujem:
 Kako se konkretno može pomoći? Recimo u garderobi i sl.?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.