Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Хуманитарна организација Срби за Србе  (Pročitano 100707 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.2.2
СЗС у Куршумлији код Игрутиновића

Пут Куршумлије тј. селу Висока почео је 15. августа у девет ујутру. До куће Игрутиновића доћи је права уметност, па су наше алпинистичке способности дошле до изражаја. Пут до куће Игрутиновића се зове Стари пут и могу рећи да је нпр. Скадарлија за тај пут писта, хвала Богу ауто је остао читав. Том калдрмом се иде око три километра па се ауто паркира и онда се наставља пут пешице старом пругом пет минута, па се планинари преко брда још пет минута и коначно стигосмо.

http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1156&Itemid=73
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
У посети Милановићима у Рашкој

Представник Хуманитарне организације Срби за Србе у Рашкој области Милош Тиосављевић посетио је седмочлану породицу Милановић из Ново Пазарског округа. Милановићи граде кућу и помоћ им је преко потребна. Отац Вујица Милановић 38 и мајка хероина Вукомирка Миловановић 44 тренутно имају петоро деце: најстарија Славица има 26 година и удата је, затим Бистрица 21, Слободан 16, Николина 5, Валентина 4 године и шесто дете је на путу.

http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1158&Itemid=73
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Утакмица у Канади за Космет

Извештај: Бојан Цвјетковић, члан Скупштине
22. августа 2009. године је одржана хуманитарна утакмица између ФК Српских Белих Орлова и њихових навијача, Ултра Срба из Торонта. Утакмица је одржана у Хамилтону по веома лошем времену до те мере да је судија морао да прекине утакмицу једно време због сигурности играча јер је почело баш да грми.Киша као да зна да пада баш кад је утакмица и да жали сав онај народ коме донације од ове утакмице иду. Моја другарица Андреја и ја смо дошли мало после почетка утакмице јер нас је затекла гужва у саобраћају али је све било у реду и место смо нашли без икаквих проблема.

http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1161&Itemid=73
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Помоћ за Костовиће и Коматине

Неколико пакета дечије одеће, пелена и играчака намењених породицама Костовић и Коматине из Рашке области које наша организација редовно помаже и прати уручени су пре два дана породицама и деци. Примили смо неизмерне речи захвалности од пре свега Радмиле и Радованке, мајки хероина, које ће у наредних месец-два на свет донети по још једно дете. Захвалност на овој помоћи дугујемо нашим пријатељима из Зајечара.

http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1164&Itemid=73
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Срби за Србе и Осмех на дар

Крајем месеца августа представници наше организације из Београда одржали су неколико састанака на којем је договорена даља и конкретнија сарадња са првим студенским фондом са Правног факултета ''Осмех на дар'' како би пронашли најбољи начин да помогнемо и колико је у нашој могућности усрећимо што више малишана широм Србије.

http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1170&Itemid=73
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 91
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Велика донација из Канаде за СЗС

Након завршене друге по реду хуманитарне утакмице између ФК Бели Орлови и њихове навијачке групе Ultra Serbs из Торонта, добили смо лепе вести о укупно прикупљеним донацијама које ће бити прослеђене нашој организацији за следећу посету Косову и Метохији коју планирамо крајем септембра. Комплетан финансијски преглед погледајте у наставку текста као и неколико изабраних слика и чланак у Вестима о самој утакмици.

Укупан приход од утакмице: $3.070

Приходи:
20 мајица - $410
133 карте - $2.660

Расходи:
Штампање мајица-дресови - 52ком. - $775
Стадион - $235
Маркетинг-постери-карте - 80$

Укупно уплаћено Х.О. Срби за Србе: $1.980

http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1175&Itemid=73
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Пристигла помоћ из Амстердама

У току јучерашњег дана пристигли су нам велики пакети хуманитарне помоћи из Амстердама од пријатеља наше организације којима се овим путем још једном захваљујемо.

http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1178&Itemid=73
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Најмлађим Илићима купљене књиге

У петак 4. септембра самохрана мајка Милена Илић преузела је три пакета уџбеника за своје најмлађе школарце (3. 5. и 9. разред) у Бањалучкој књижари Култура.

http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1180&Itemid=73
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
ТрибинаСРБ за Србе на Космету

Српски навијачи окупљени на сајту ТрибинаСРБ покренули су прву по реду хуманитарну акцију у којој ће прикупљена новчана средства проследити нашој организацији у склопу 5. по реду помоћи српском народу на Косову и Метохији.

http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1184&Itemid=73
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Уручена помоћ породицама у Рашкој

Хуманитарна помоћ коју смо прошле недеље примили из Амстердама уручили смо породицама Јоксимовић и Коматина у Рашкој области.

http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1185&Itemid=73
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.