Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Хулигани напали аутобус ГСП-а  (Pročitano 9677 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 653
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
A da policija je angazovala 30 huligana da napadnu autobus da bi oni imali razloga da se na gej paradi obracunaju sa njima ???????????????  Smile Smile Smile Smile Smile Posto si ti stavio huligani pod znacima navoda pretpostavljam da mislis da je ovo skroz ok sto su danas uradili... ( inace na gej paradi i ja cu biti medju huliganima ... ali to se bre razlikuje od ovoga )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
vi ste zajebali sve teorije zavere ikada  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
A da policija je angazovala 30 huligana da napadnu autobus da bi oni imali razloga da se na gej paradi obracunaju sa njima ???????????????  Smile Smile Smile Smile Smile Posto si ti stavio huligani pod znacima navoda pretpostavljam da mislis da je ovo skroz ok sto su danas uradili... ( inace na gej paradi i ja cu biti medju huliganima ... ali to se bre razlikuje od ovoga )
ne nego su "huligani" bili gusteri u policiji. ucenici. jednom tako naletesmo...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Klasika, oduvek su pravili sranja po autobusima i ulicama, doduse ovo je bas HC.

Jbg, takvi su, oni prosto moraju da prave sranja zato sto su neizdivljala klincadija.

Inace, 53...Mogla sam ja da budem u tom basu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Гробари бацили бакљу и напали бус ГСП-а!? То је мало вероватно, Партизан је данас играо утакмицу на Бановом брду у 16h30'...
У Београду су и раније биле учестале тзв. "сачекуше" противничких навијача, тако да је вероватније да су то извели навијачи неког од супарничких клубова из Београда надајући се да се у том аутобусу на линији 53 налазе Гробари који иду на гостовање...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
ali možda to nisu bili baš navijači partizana........

Moja baba povela drugarice da pale ljude u busu!
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Odakle znash da si Grobari?

Не знам,видиш да стоји упитник  Smile него су данас играли са Чуком на Брду,плус обучени у црно,па ми зато делују ко највероватнији кривци.

+ baklja

Од кад је ЛДП палио бакље на митинзима ваљда је и коњу јасно да свако може да је набави.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple 15
Sledeći ko spomene gej paradu na ovoj temi, dobija ban 24-72h.
A, ne može to tako. 
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Sukob navijača u Beogradu, devojka povređena

Beogradski mediji javili su da je tridesetak huligana u nedelju popodne zasulo gradski autobus na liniji 53 u pravcu Banovog brda kamenicama u blizini Beogradskog sajma, a potom su u vozilo ubacili i jednu zapaljenu baklju, koja je opekla devojku.

U incidentu su lakše povređena još dva putnika autobusa. Devojka je prevežena u Urgentni centar na odeljenje plastične hirurgije, gde su joj konstatovane opekotine drugog stepena u donjem delu leđa, a posle intervencije puštena je kući.

Pretpostavlja se da su huligani napali autobus jer su u njemu bili navijači Partizana koji su išli na prvenstvenu utakmicu protiv Čukaričkog.

Prema rečima očevidaca, napadači nisu imali obeležja na sebi i lice su prekrili maramama.

Policija je brzo reagovala i uhapsila je jednog od napadača, a za ostalima se traga.

"Pretrčali su Bulevar iz pravca Ruske ulice i bukvalno presreli autobus. Štanglama su počeli da lupaju po vratima, a grupa mladića, koji su ušli u Ulici kneza Miloša, vikala mi je 'Vozi, vozi, nemoj da staješ'. Narod je počeo da galami, ali je panika nastala kada su ubacili baklju, jer od dima nije moglo da se diše", rekao je vozač autobusa "Večernjim novostima".

Prema rečima dežurnog dispečera GSP Slobodana Vučenovića, grupa navijača, ubacila je baklju u trenutku dok je autobus stajao, a vatru je protivpožarnim aparatom ugasio vozač čime su sprečene veće posledice.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Incident u autobusu kod beogradskog Sajma
Huligani bakljom opekli devojčicu

Autor: M.Keranović | Foto:V.Lalić | 14.09.2009. - 08:28

Katarina D. (16) zadobila je lakše opekotine juče oko 16.10 sati od baklje koju su u autobus na liniji 53, na stanici posle Sajma u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu ubacila grupa huligana, najverovatnije fudbalskih navijača.

Devojčica je vozilom Hitne pomoći prevezena u Kliniku za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvečanskoj ulici, a nakon ukazane pomoći puštena je kući.

U klinici u Zvečanskoj ulici kažu da je Katarina zadobila opekotine drugog stepena od baklje, u predelu donjeg dela leđa ukupne površine jedan odsto.
Kako saznajemo, grupa od oko 20 do 30 huligana napala je juče autobus na liniji 53 koji je kretao sa stanice i kamenicama i štanglama polomila stakla autobusa. Autobus je bio pun i u njemu je bilo oko 150 putnika. Tom prilikom je kroz prozor autobusa ubačena i zapaljena baklja.
- Huligani obučeni u crnu odeću i maskirani povezima dotrčali su iz pravca Ruske ulice i napali su autobus. Kad su videli da neću da stanem, pokušali su da me zaustave, a jedna grupa mladića koja je ušla na stanici u Kneza Miloša vikala je da ne stajem. Da sam stao bilo bi pravo krvoproliće. Putnici su počeli da paniče i da se guše, a devojka koja je zadobila opekotine plakala je - priča za „Blic“ Zoran S. vozač autobusa.
Prema njegovim rečima, ekipa Hitne pomoći brzo je došla na lice mesta i povređenu devojčicu prevezla je u u bolnicu.
- Devojčica je u autobusu bila sa drugaricom koja je sa njom ušla u vozilo Hitne pomoći, ali ona na svu sreću nije povređena. Svega sam se nagledao, ali ovo nikad do sada nikad nisam video - kaže vozač autobusa.
Pretpostavlja se da su huligani koji su napali autobus bili fudbalski navijači, jer je juče u 16.30 sati bila zakazana utakmica između Čukaričkog i Patizana koja je odigrana na Banovom brdu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.