Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 17:29:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Хулигани или .........  (Pročitano 22885 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
ima ovde malo cudnih stvari, ljudi pored drugi svetski rat, 5 oktobar i ovo sada Smile
u drugom svetskom ratu su masovno ubijali srbe na svim mestima streljali su ih po gradovima, i ovde neko to poredi sa bilo kakvim protestom nekako mi je to ......(ajde da ne vredjam Smiley ) , drugo 5 oktobar je bio smena vlasti koja nikada ne prolazi bez nasilja i to je "normalno" i uvek se desava, jednostavno nasilje je sastavni deo toga ne opravdavam ali razumem, i na kraju ovo sada ne mogu da opravdam(razumem) i ako znam mnogo ljudi koji su krali i evo upravo sada mi pricaju kako im nije jasno da neko moze da prodje pored obijenog nike shopa a da ne uzme nista  Smile Smile , jednostavno ne postoji razlog za nasilje ni jedan jedini unistavanje svog grada i svoje drzave nikome ne doprinose i taj decko sto je poginuo u americkoj ambasadi je poginuo zbog cega?

ali ipak na kraju ambasade su simbol neke drzave(na stranu sto ce mo to mi da platimo) i one se vode kao teritorija te drzave u nasoj drzavi..... znai opet to unistavanje ima neku simboliku  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
znai opet to unistavanje ima neku simboliku

Ne znam sta su unistili osim prava na vizu, kako vidim, Nemci su porucili da do daljnjeg nece primati zahteve za iste ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Citat
znai opet to unistavanje ima neku simboliku

Ne znam sta su unistili osim prava na vizu, kako vidim, Nemci su porucili da do daljnjeg nece primati zahteve za iste ..
neka nece  Smile 
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Sad sam pogledala klip...
Jadno srpsko dete... nema sta da jede, ali zna da obija Springfild i Zaru... ijao...
I nema pare da istetovira cela ledja nego samo celo dupe...
Jadno srpsko dete... suze mi teku dok ih gledam tako uboge pored vatre uz solju vodu i koru suvog hleba...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Danas u prevozu slusam klinaca od 12-13 godina koji tabunjaju o tome ko je priznao Kosovo, a ko nije...
Nisu im ni brkovi izrasli, a oni bi da ruse Rajfajzen banku... e... batina je iz raja izasla...

Juce vidim dva klinca, 15-16 godina, jedan presavijen a oslonjen o zardinjeru, glava mu gotovo do betona, drugi stoji pored njega i gricka nokte, s vremena na vreme ga pogleda... masa prolazi, okupljaju se. Nedaleko odatle ugledam kola hitne pomoci, radi se inace o Terazijama, gurnem prijatelja i kazem: "hajde da vidimo sta je sa detetom, mozda mu je pozlilo, eno hitne pomoci.", pridje on, pocne da ga pomera, klinac ne reaguje, pita ovog drugog: "sta mu je?", kaze klinac: "pa... malo vise je popio, pa mu je izgleda pozlilo." !!!!????!!!! Heeeeeeeeeeej?! Pozlilo klincu od 15-16 godina jer se napio?! Drzava kriva? Drustvo krivo? Neko treci, peti... pedeseti kriv??? Ne. Krivi su roditelji.

Danas slusam klinku ne stariju od ove prethodne dvojice, kaze: "jaoj kako mog druga Bojana boli glava, ceo dan kuka, ne moze da ustane!", pita je druga klinka: "a sto, sta mu je?", kaze ova: "gadjali su ih suzavcima."... Da li je i ovde kriva drzava? Drustvo? Neko treci, peti... pedeseti? Ne. Naravno da su krivi roditelji.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
negde sam ovde cuo pametnu izjavu
"koliko god vi vaspitavali vasu decu opet ce ih vaspitavati druga deca"  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Dragoceni izduvni ventil u tranzicionim državama: Laprdaj do mile volje! Dok deka laprda, unuk kreće u akciju, akcija priliči mladima. Laprdanje starijih se pretvara u juriš klinaca, koji ne razlikuju reč od dela, već dijabola kreće.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
huligani ,vandali itd. kako ih vec nazivate...mene ne interesuje ,vecina tih huligana i nevaspitanih adolescenata vjerovatno i jeste to...ali vecina ,sto znaci da ima i mali broj ljudi koji su juce izasli da svoj revolt iskazu na malo nasilniji nacin od prisustva molebani i tih stvari... da sam se juce slucajno nasao u bg-u sigurno bih se priklucio ti huliganima divljacima itd. jer bi moj gnev ostjetilo i nekoliko ambasada...ali nebih kao oni papci sto su obijali radnje pa krali sebi obucu i odjecu ,hranu i ostalo.. Smile Smile takve treba povjesati...jos nesto....primjetio sam u potpisima nekih pripadnika ovog foruma da nesto kao pozivaju da objasnimo onaj ugljenisani les tog mladica koji je spaljen u ambasadi sad-a..vidis on je kao neduzan pa se nasao u prostorijama ambasade u to vrijeme..cim izadjes na ulicu da bi demolirao mekdonaldsove restorane i rusio ambasade preuzimas na sebe krivicu ako ti se nesto desi...ako te slucajno baklja ili kamen pogodi u glavu ,ili ako te policija premlati...sve je to tvoja krivica i odgovornost!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
ako su hteli da divljaju... mogli su da ostanu kod kuce i polupaju svoj sony televizor uz jelen pivo i marlboro cigarete... nisu morali da se trude da dodju do centra... dalek je to put...mogu da se zagube...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
какав хејт према приградском слоју  Smile Анеа  Smile

Ма све је то лепо, ал хулиганизам фудбалски то није, сви људи скојима се ја дружим и које познајем на трибини су имућни, културни, добро одевени, на факултетима, екс спортисти, певачи у хоровима, шампиони србије у разним спортовима... само насиље у фудбалу нема везе са овим срамотом!!! и не говорите и не окривљујте навијаче баш за све! а реко сам већ дао Бог да главом плати свако и жваку што је украо!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 17:29:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.