Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 14:18:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Хулигани или .........  (Pročitano 22868 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Citat
И ово данас су урадила ојађена деца којој је одузето детињство и младост, деца жељна свега, деца чији родитељи живе у беди и сиромаштву (не својом кривицом) ....... Не одобравам, али разумем.

Зато и рекох да разумем, али не могу да оправдам јер то није решење.Није било ни јуче,  ни 5.октобра ни било ког другог дана.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Slazem se, mentoli kao i ovi juce ... no 5. oktobra (koji je po pedeseti put imao Svrhu) to su bili izolovani incidenti a ovo je bila opsta pomama.

Не могу се сложити. Никако општа помама, да је општа помама то би био тренд. Процентуално (у односу на масу), врло мали број људи је учествовао у јучерашњим нередима, такође и 05.10.

Citat
Glup primer mozda, poenta je da i razbijanje moze biti sa svrhom pa se neke stvari i mogu oprostiti.

Никако разбијање, паљење и рушење не може бити "са сврхом", осим ако не рушиш нешто са намером да расчистиш терен за нешто друго, нарочито не заштићених споменика и зграда од општег интереса.

Citat
Vido i ja.
Itekako se razlikovali, 5oktobra se nisu nosile kapuljace u 12 sati popodne, nisam video dve devojcice od 14godina da pevaju "Ubi,zakolji..." verujem iste te koje su se posle pobile oko patika dok su ih krale.

О да, било је капуљача и фантомки 05.10. и било је убилачког расположења.

Citat
Znaci ako te neki od njih direktno fizicki ugroze ti ces sta ? Da im predlozis skolu ?

Daj nemoj te price , reci iskreno.

Свако нормалан би се бранио. Ја овде не причам о појединцу већ о великом броју младих и питам се да ли су они обичан олош, хулигани или је нешто друго у питању. Ја мислим да је нешто друго.

Citat
Tuzno je to, ali nasiljem mora da se odgovori sa nasiljem ponekad... ko uziva u tome, to je vec druga stvar ..

И овде се могу сложити са тобом, деца су на насиље према свом детињству, према својој будућности, одговорила насиљем. Не одобравам, али разумем.

Citat
Takvi incidenti su 5og bili u mnogo manjem broju i bili su posledica desavanja.

Ја сам написао да је 09.03.1991. било мало тога, 05.10. више него пре, а мање него сада, али то не оправдава. И тада и синоћ су пале жртве. Дегутантно је вагати шта је већа штета, или чији живот више вреди.

Опет тврдиш како су тада пљачке и сва срања биле "последице дешавања". Искључи двоструке стандарде и реци "ако је то тада била последица дешавања, онда је и ово синоћ". Ја тврдим да није, ни тада ни синоћ. Повод - да, а разлог ?????

Citat
Зато и рекох да разумем, али не могу да оправдам јер то није решење.Није било ни јуче,  ни 5.октобра ни било ког другог дана.

Као што рекох, не оправдавам, али разумем и никако ту децу не треба називати стоком и којекаквим погрдним именима јер, ако су ови стока, онда су и они претходни били стока, па и они од 09.03.1991. па студенти из 1968. (и тада је било разбијања и паљења) ....... Испаде да смо цела нација стока.

Тој деци треба помоћи.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 11:22:35 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja ih razumijem (naravno da ih neopravdavam).

tvrdim da su najmanje kriva ta djeca.

destruktivna,dezorijentisana,frustrirana,nevaspitana...ali nek se ne zaboravi da su djeca.

odgovornost za njihovo ponasanje je na roditeljima i cjelokupnom drustvu.

svidjalo se to nama ili ne,oni su ogledalo nase.

metode vaspitanja i kazni koje bi mi ovdje sproveli nad njima,

je ono sto oni rade na ulicama.

"nasla koza da uci ovcu".
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
*D
Nemam ja dva standarda ... imam jedan a dva su dogadjaja.. sta su oni juce uradili dobro pa da ja imam simpatije zbog nekih olaksavajucih okolnosti ?

To sto je neko uzeo fotelju iz skupstine da bi se hvalio kako je ucestvovao u revoluciji a pritom stvarno jesto pomogao u tom dogadjaju je po meni drugacije nego kad se neko odvoji od mitinga...
.. i dok drugi pale svece on pali zgradu koja nema veze sa vezom a posle produzi i pokrade americke patike kojih se gnusa, ne. Njih sigurno nisu zapalili.

Vrhunac gluposti, bezumlja i nasilja. Dirigovani huligani. Lopovi.

Iza kog cilja oni mogu da se sakriju ?

Svi mi imamo probleme u zivotu. Ne resava svako svoje po stetu drugima.

A bas zbog toga sto su imali lose detinjstvo i bla bla .. bas zbog toga nisam za smrtnu kaznu, ali jesam za zatvor ili dom, stagod. Bolje trenutno ne postoji.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Немам више времена. Лепо време, викенд - одох у Давидовицу да одморим напаћену душицу.

Citat
A bas zbog toga sto su imali lose detinjstvo i bla bla .. bas zbog toga nisam za smrtnu kaznu, ali jesam za zatvor ili dom, stagod. Bolje trenutno ne postoji.

Нико од нас није срећан што нам се све ово дешава. Опет причаш о фотељи као о трофеју. Нису биле само фотеље већ и опљачкане радње и киосци .............. Ови су крали патике - зашто, можда зато што им родитељи могу купити такве патике ???? Ако су они крали фотеље као трофеј, и ови су крали патике као трофеј (глупост и једно и друго). Не можеш ове да трпаш у затворе, а оне да амнестираш. То су већ двоструки стандарди.

Па и министар полиције је обијао трафике па шта. Сјајна порука овој деци.

Одох, поздрав.

« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 11:43:55 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Тој деци треба помоћи.
Ono čega se ja plašim jeste to da će uskoro celoj naciji trebati pomoć.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
divno je kada za parametre ponasanja ljudskog uzmemo sami sebe.

"kako mogu ja?"

"a kako ja reagujem ovako,a ti reagujes onako?"

"a ja sam u toj situciji bio takav,a ti si ovakav?"

sve go primjer do primjera....  Smile

nego,
o tome ima jako interesatne literature,naucno potkrijepljeno,da su zlocini i agresija nesto sto zna biti u genima....
ne znam koliko mogu da se slozim... Smile, ali interesatno za razmisliti.

lazno moralisanje,ali onako sa strane...sa bezbijedne udaljenosti,je nesto sto me iskreno nasmije.

mnogo je teze priznati da su mnogi roditelji omanuli,
da nam je drustvo licemjerno i nenormalno,
da su nam uzori moralne nakaze,
skole i obrazovanje obezvrijedjeno,
a na standard mozes da se pokakis.

pa se cudimo sto nam omladina nije osjetljiva kao Kalimero Smile!

ili "pa sto nisu kao ja,recimo...ljubi me majka?" Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 11:47:43 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
*D
Ne , pozivas se na simpatiju prema njima.

Ja mogu jos 100 puta da ponovim, nek' su ista bagra... jedni imaju bar neki izgovor, barem mogu da pokusam da opravdam, da kazem- bar neko dobro i od njih... pomogli su u pucu.
Drugi su samo pljackali i pravili nerede.

Lep provod.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Прво, захваљујем се што је ова тема дата баш на Психологији, јер има будала који ће сваки политички или спортски повод искористити, па онда не треба те поводе ни мешати са пригодним изгредима.
Тема је доста широка, па ћу се ограничити на анализу конкретних будала:

Пазите добро ове снимљене ћурке. То нису хулигани, односно хулиганке. Мада, могао бих ставити извесни износ на опкладу да такве "рибе" фурају и ложе се на насилне типове, да их ови бију, и да им је то кул. Ко је крив? Родитељи у великој мери, кад су пустили да им улица васпитава децу. Мада не само родитељи.
Најзанимљивије да сам снимак је вероватно снимила њихова другарица на мобилни "из форе", па онда ставила на јутјуб. Не верујем да је то снимао неки новинар, па ни поштени грађанин... Е сад кад пандури ухапсе њене другарице, а вероватно и саму сниматељку, нек се диви својој глупости.
Глупост је ипак неуништива!

Едит: Мало сам дао преурањене закључке, испрва нисам имао живаца да гледам до краја. Значи, ипак није их снимала другарица него неки лик. И ове ми брукају Батајницу... Нема везе, наћу ћу их ја Smile Нешто им не гине! Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 11:58:19 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Тој деци треба помоћи.
Ono čega se ja plašim jeste to da će uskoro celoj naciji trebati pomoć.

Па наравно. Сутра ће ова деца, као она претходна, правдати своје поступке "узвишеним циљевима" не сватајући, као ни она претходна, да тој деци треба помоћи.

Citat
Ne , pozivas se na simpatiju prema njima.

Не позивам се и ни мало ми није симпатично то што су урадили, то сам и неписао. Генерално, обожавам клинце и то није никакав грех.

Citat
Ja mogu jos 100 puta da ponovim, nek' su ista bagra... jedni imaju bar neki izgovor, barem mogu da pokusam da opravdam, da kazem- bar neko dobro i od njih... pomogli su u pucu.
Drugi su samo pljackali i pravili nerede.

Lep provod.

Нема изговора ни за једне ни за друге. Разлози су им идентични. И тада и сада су ишли са намером да праве нереде и да раде шта су радили, хтео ти то да признаш или не.

И синоћ као и пре, нереде, крађе и пљачке је правила огромна мањина у односу на окупљени број људи. Дакле, већина је дошла да на миран начин покаже своје незадовољство, мањина је то радила на други начин и увек организовано и са намером.

Тужно је видети ово што је Duh Sekire поставио. На жалост, то је наша реалност.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 12:01:46 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 14:18:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.