Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 17:49:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Хулигани или .........  (Pročitano 22806 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
A oni koji pale svoju skupstinu i sve vazne dokumente su heroji, jel?
A oni koji pale neprijateljske ambasade oni su stoke nevaspitane, zar ne?

Ne, nego svi koji pokušavaju da svoje nezadovoljstvo iskažu uništavanjem, paljenjem, demoliranjem, pa i ubijanjem, ne mogu reći da su budale... ali mogu reći da je to nezrelo, nesavesno i nenormalno.
Njihovi motivi kriju se najviše u njima samima, a manje u rušenju Slobe ili protestom zbog Kosova.

A lepo sam imala osećaj da temu u ovolikoj meri zasićenu politikom, ne treba pokretati u ovom delu foruma. Ova diskusija će se pretvoriti u haos i prepucavanje, i onda ide pod ključ.

A onda nemoj braniti ove koji su spalili skupstinu a osudjivati ove danas, onda ih osudi oboje.
Otkud ti znas u cemu se kriju njihovi motivi? Jesi usla u njihovu glavu?

Pa nek ode tema pod lock, po meni je glupa jer pre ili kasnije ce otici pod lock, nije joj mesto u psihologiji jer se prica o svemu sem psihologije.
Ne branim ni jedne ni druge... Nigde ne piše da bilo šta od toga opravdavam... Prelistaj temu, pa vidi.

Ako iole poznaješ psihologiju čoveka, i u stanju si da povežeš neke menifestne stvari, na osnovu kojih možeš izvesti zaključak o latetnim motivima, onda bi ti moglo biti jasno zašto oni to rade... Ulaženje u njihove glave zapravo vrlo je jednostavno... Frustracija i agresija zadojena patriotizmom, sve bez ikakvog pokrića.

edit: Tema i te kako ima veze sa psihologijom... Od nas i našeg ponašanja zavisi hoće li se razviti u zdravu diskusiju... ili ne.
« Poslednja izmena: 21. Feb 2008, 22:55:37 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
5 oktobar je bio to. Pravi cilj. Cela drzava, jedan cilj, cilj.

Ако тако гледамо и ови клинци имају циљ - одбрана Косова.

Не постоји тај циљ због кога треба разбити град. Све је то разбојништво - нема разлике.

Citat
Ne razbojnistvo, ne radost tuce i adrenalina, vec ispravljanje nepravde.

Па је и тада било разбојништва, туче и адреналина, сви смо били сведоци полупаних излога, трафика, спаљених аутомобила .............

Можда и ови клинци мисле да "исправљају неправду".

Зашто сматрате да су тадашња разарања оправдана, а ова не. По мени - ни једно разарањ није оправдано, тада као и сада могло је другачије - без разарања. Немојте више са тим двоструким стандардима. ни тада, као ни данас у тој деци нису били примарни политички разлози (баш клинце од 17-18 година занима политика, Милошевић, Коштуница ....... ), политика је и тада и данас била само повод, а разлог ??????

У чему је проблем, зашто су нам деца таква ??????
« Poslednja izmena: 21. Feb 2008, 23:05:05 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
Citat
Ако тако гледамо и ови клинци имају циљ - одбрана Косова.

Pretuku staricu, cupaju drvece i znakove .. ni K od Kosova nisu spomenuli dok su krali americke Najke koje ce da nose pored Meka koji su spalili.
Da je licemerje od cokolade ja bi sad bio tezi za 15kila. 

Citat
Не постоји тај циљ због кога треба разбити град. Све је то разбојништво - нема разлике.

Cudno , ja sam mislio da je pravi cilj razbiti grad pun Nemacke vojske u II svetskom ratu.

Citat
Па је и тада било разбојништва, туче и адреналин .............

Можда и ви клинци мисле да "исправљају неправду".

Da misle, mozda bi i mislili. Budimo realni, ako ih nisi video onda stvaeno nemamo o cemu da pricamo.

Citat

Zasto su neki ljudi debili..  Ko zna i koga jos zanima ?

Da li je taj maloumnik opasan po drustvo , da ? U zatvor sa njime.. ili u ludnicu, ne zanima me.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat

Pa nevaspitani su, nema tu filozofije.
Roditelji ih zanemarivali, zlostavljali, nisu ih odgojili, pazili na njih. Ti si roditelj, reci ti nama
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone 7
      Svaki huligan ima besplatno jeb*** ke** od Miloša. Čisto da učinim dobro delo. Možda su geni u pitanju, pa da imaju boljeg brata...
Jebla.

Za 20 godina, ako poživim do tada, poslaću vam Terminatora u 2008.godinu pa da vidim kako ćete njega.

Pa nije ti ovo tvoj stadion pič** ti materina poserem ti se po fantomci bre. Ovo je Srbija! Da se malo učite redu i zakonu, mamu vam jeb** u pič** onu nenormalnu bre.

Glas razuma u meni kaže: Smiri se Miloše, smiri se. Nisu oni krivi, vlast je kriva.

Ma kur** nisu sa takvim ponašanjem.

Zaključak: Srbija između dve vatre. Svet kaže: Ćuti dok te cepam, a Hoolgzi kažu: Ćuti dok te jebem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Pretuku staricu, cupaju drvece i znakove .. ni K od Kosova nisu spomenuli dok su krali americke Najke koje ce da nose pored Meka koji su spalili.

05.10.2000. звездаши претукли клинца од 16 година зато што је имао обележја ФК Партизан (из мог комшилука, лупали излоге и трафике (сви смо видели) и викали "Слобо Садаме" као што су ови данас викали "Косово је Србија".

Citat
Cudno , ja sam mislio da je pravi cilj razbiti grad pun Nemacke vojske u II svetskom ratu.

Далеко је паметније разбити ту војску, а сачувати град.  Smile

Citat
Da misle, mozda bi i mislili. Budimo realni, ako ih nisi video onda stvaeno nemamo o cemu da pricamo.

Да видео сам. Ни мало се нису разликовали од оних од 05.10.2000.  Smile

Citat
Zasto su neki ljudi debili..  Ko zna i koga jos zanima ?

Da li je taj maloumnik opasan po drustvo , da ? U zatvor sa njime.. ili u ludnicu, ne zanima me.

Грешиш синко. Далеко је паметније обезбедити им нормалне услове за школовање, рад и живот што, сложићеш се, немају у овој и оваквој земљи.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
poredis ratno stanje i neprijateljsku vojsku u gradu sa ovom sada  Smile sta reci posle ovoga Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Tema je licemerna Nikolina rece i jeste zaista bas to.
Ima i drugih stvari. CIm cujem da neko upotrebljava rec "zadojen" u bilo kom kontekstu, znam da se neko preterano pravi pametan (ne uzmite za zlo, nista licno, pojavilo se nekoliko puta i na ovom,a pogotovo na politickom forumu), a nije bas preterano bistar (da ne kazem reprodukuje, bez pitt-stop-a).
Huliganstvo svakog oblika i razmere ne moze biti pravdano nicim, sem papira u kome pise da je decak/devojcica agresivna i da mu/joj je potreban anger management bilo koje vrste. A to se resava u ustanovi. Ne znam koliko je temeljno i ne zanima me, videcu ako polludim pa izlomim nekog ko olovku.
Takodje se vrlo uspesno resava ubijanjem Boga u prestupniku,ako postoji neki iole minorni autoritet roditelja (pogotovo muskog), mada je to metoda koja kod malo kog medju vama i uopste medju ostalima, koji povracaju na sibu ili samarcinu, nailazi na odobravanje.
Ovi gore-pomenuti sto povracaju na sibu, verovatno treba da se pitaju gde su konkretno omanuli kad im konjina od 120 kila razvaljuje izloge po glavnom gradu... mozda ga nisu dovoljno voleli ... my ass.
Kod poslednje vrste, one kojoj ne pomaze ni gospod Bog, ni siba, ni pesnica,ni beli luk, ni inekcija za uspavljivanje slonova, imaju vrlo predan tretman u podrumima stanica policije i iskreno se nadam da ce ih u njima zadrzati dovoljno dugo i dovoljno bolno, da se sete svega sto su zaboravili u medjuvremenu, i Boga i zakona,a bogme i pesnice, pa i belog luka. Tamo gde oni treba da zavrse ne daju se inekcije za uspavljivanje pre batina. Thanks to Jesus.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Tema je licemerna Nikolina rece i jeste zaista bas to.
Ima i drugih stvari. CIm cujem da neko upotrebljava rec "zadojen" u bilo kom kontekstu, znam da se neko preterano pravi pametan (ne uzmite za zlo, nista licno, pojavilo se nekoliko puta i na ovom,a pogotovo na politickom forumu), a nije bas preterano bistar (da ne kazem reprodukuje, bez pitt-stop-a).
Huliganstvo svakog oblika i razmere ne moze biti pravdano nicim, sem papira u kome pise da je decak/devojcica agresivna i da mu/joj je potreban anger management bilo koje vrste. A to se resava u ustanovi. Ne znam koliko je temeljno i ne zanima me, videcu ako polludim pa izlomim nekog ko olovku.
Takodje se vrlo uspesno resava ubijanjem Boga u prestupniku,ako postoji neki iole minorni autoritet roditelja (pogotovo muskog), mada je to metoda koja kod malo kog medju vama i uopste medju ostalima, koji povracaju na sibu ili samarcinu, nailazi na odobravanje.
Ovi gore-pomenuti sto povracaju na sibu, verovatno treba da se pitaju gde su konkretno omanuli kad im konjina od 120 kila razvaljuje izloge po glavnom gradu... mozda ga nisu dovoljno voleli ... my ass.
Kod poslednje vrste, one kojoj ne pomaze ni gospod Bog, ni siba, ni pesnica,ni beli luk, ni inekcija za uspavljivanje slonova, imaju vrlo predan tretman u podrumima stanica policije i iskreno se nadam da ce ih u njima zadrzati dovoljno dugo i dovoljno bolno, da se sete svega sto su zaboravili u medjuvremenu, i Boga i zakona,a bogme i pesnice, pa i belog luka. Tamo gde oni treba da zavrse ne daju se inekcije za uspavljivanje pre batina. Thanks to Jesus.
munka...obozavam da citam tvoje postove i u dosta stvari se slazem sa tobom....ali,sa ovim se ne mogu sloziti

naravno da neopravdavam nikakva razbijanja i divljanja po gradu ali zato nikad necu opravdavati ni batinjanje bilo koga(makar bio i najgori nasilnik) od strane policije...

takve treba hapsiti i osudjivati na zatvorske kazne a ne da ih policija batinja pola sata i da ih posle pusti uz ukor...
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Zatvorska kazna se podrazumevala, samo eto, od umora i svega ostalog ne stigoh da napisem. A batine u stanici ... realno nisam za, ali postoje osobe (znam takve osobe, nisu iz Ivice i Marice) koje treba prvo izmlatiti, pa poslati a robiju, cisto zato sto nema ko da ih ispresavija kod kuce. Ne slazemo se, nista strasno, pa ja sam navikla  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 17:49:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.