Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hugo Caves=Predsednik Venecuele~neograniceno~tiranija  (Pročitano 21109 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Sad sam tek video ove postove pa da ne ostanem duzan odgovor:

Dakle, volja da se covek ili zemlja promeni na bolje pociva u njegovoj svesti o samom sebi, prema tome, kad sam napisao da je skoro svugde bolje nego u Srbiji, nisam pljuvao po svojoj zemlji i lecio svoje komplekse, kako ti kazes, vec konstantovao da bi stanje u ovoj zemlji, u odnosu na njene mogucnosti, trebalo da bude mnogo bolje i da se zivi mnogo lakse.
E, sad, Srbi su poznati po tome da ce lakse da prihvate lepu laz nego ruznu istinu, a istina je da propadamo, i kao drzava i kao narod, ne zato jer ovakvi kao ja "gledaju u tudje dvoriste", vec zato sto takvi kao ti ne vide istinu.
Sto se tice toga ko ce kome da pozeli srecan put, imam samo jedno pitanje:
Jesi li ti gazda u svojoj kuci, ili ovde na forumu lecis komplekse sto te tamo niko ne zarezuje?
Ako imas problema, kazi, a ja vise necu da ti stajem na muku, ali pravo da nekom zelis srecan put iz zemlje u kojoj zivi trideset godina nemas ni ti ni bilo ko drugi.
Ovo je moja zemlja i kad je pljujem i kad je hvalim, i ja ne moram, kao neki, da lazem sebe da je Srbija najbolja na svetu i da su Srbi nebeski narod, da bi voleo svoju zemlju i svoj narod.
Toliko.

Е свака ти част, сад си ме закопао...  Smile

Ти јеси рекао да је "скоро свугде боље" без додатка како волиш своју земљу и како јој желиш све најбоље...  Smile Smile

Ти јеси поредио Србију са развијеним империјалистичким, окупатзорским, пљачкашким државама које имају то што имају само захваљујући вишевековном силовању својих колонија (част изузецима)...

Србија "не може да напредује" (због људи који уопште не виде напредак) јер има оних као што си ти... Они који желе да постане нешто што не може да постане бар не нагло... То форсирање само уништава земљу...

Ја боље од тебе видим шта фали у овој земљи а то није мањак ЕУ већ лопине и скотови на власти који неће да доведу ред у државу...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
kad sam napisao da je skoro svugde bolje nego u Srbiji

bas interesantno....
prosetaj malo do sudana ili etiopije...videces da je tamo sigurno bolje... Smile
poenta je da je u srbiji bolje nego u bar 130 zemalja sveta....skoro cela afrika,takodje skoro cela juzna amerika,bar 50% azije...
nije da treba da se poredimo sa njima i prirodno je da treba da se ugledamo na evropske zemlje ali je suludo govoriti da je skoro svugde bolje nego u srbiji Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung neki
@Feanor11985
1. Izvini, evo od sad kad god budem kritikovao tvoju stanje u Srbiji ja cu posle obavezno da napomenem da je i volim kako se ljudi kao ti nebi zbunili pa da ispadnem neki izdajnik, poturica, zuti, crni, plavi, zeleni ili nesto jos gore.
2. Odkud ti znas s kojom sam zemljom ja poredio Srbiju? Mozda bas sa tim "casnim izuzecima" koje si spomenuo.
3. Sad sam shvatio zasto se ti i ja ne slazemo. Ja govorim o tome da treba da zaustavimo propadanje, a ti se uplasio da hocu da forsirano unistim zemlju tako zelim da brzo napreduje. Jel ti Kostunica neki rod mozda?
4. Da vidis dalje od svog nosa video bi da ti isto i ja pricam svo vreme.

@mrgec
Nemam nameru da se setam po Sudanu i Etiopiji, slabo podnosim vrucinu zbog kilaze. Nekako mi je sever blizi srcu.
Sto se drugog dela posta tice, sam si sebi odgovorio. Samo budala ne tezi da bude bolji, nego se zadovoljava time sto nije najgori.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
@Feanor11985
1. Izvini, evo od sad kad god budem kritikovao tvoju stanje u Srbiji ja cu posle obavezno da napomenem da je i volim kako se ljudi kao ti nebi zbunili pa da ispadnem neki izdajnik, poturica, zuti, crni, plavi, zeleni ili nesto jos gore.
2. Odkud ti znas s kojom sam zemljom ja poredio Srbiju? Mozda bas sa tim "casnim izuzecima" koje si spomenuo.
3. Sad sam shvatio zasto se ti i ja ne slazemo. Ja govorim o tome da treba da zaustavimo propadanje, a ti se uplasio da hocu da forsirano unistim zemlju tako zelim da brzo napreduje. Jel ti Kostunica neki rod mozda?
4. Da vidis dalje od svog nosa video bi da ti isto i ja pricam svo vreme.

Није битна жеља за бољитком већ метод достизања бољитка... Овај "демократски" метод ми се гади и уништава државу...
Не кажем да има бољих већ да бих ја радио многооо другачије...
И право да ти кажем и не сећам се што се препиремо...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Sto se drugog dela posta tice, sam si sebi odgovorio. Samo budala ne tezi da bude bolji, nego se zadovoljava time sto nije najgori.

nisam sebi odgovorio vec tebi Smile Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
kad sam napisao da je skoro svugde bolje nego u Srbiji
Neki dan sam imao goste iz Ukrajine , rekoše mi Srbija je Evropa za Ukrajinu , ovo što si ti napisao je dokaz da u životu nigde osim u Srbiji bio nisi ! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung neki
Jebiga, ja kao posteni srpski patriota za trideset godina zivota nisam uspeo da izadjem nigde iz te vase zemlje Dembelije o kojoj pricate.

Jel govorim marsovski, majku mu!?
Ne interesuje me ni kako je u Ukrajini, ni kako je u Etiopiji, ni kako je u Nemackoj, ni kako je u Engleskoj.
Ja sam samo obican seljak covek koji dalje od svog nosa u zivotu nije video. Zato imam vas, svetske putnike i sveznajuce glave, koji ce da mi objasne sve. I gde je bolje, i gde je losije, i kad i sta treba da jedem, i koga treba da jebem, i ko nas treba me jebe.
I onda dodje reketas rinaka da mi soli pamet.
Jebo me pas kad sam i napisao da mi nesto ne valja. Od sad cu da pisem samo da mi je dobro.

P.S.
Ukrajinci, jadna li vam majka.

P.S. P.S.
Nemam vise volju da se raspravljam.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Ja sam samo obican seljak covek
Citat
Jebo me pas

ok...kako ti kazes Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...
Ne interesuje me ni kako je u Ukrajini, ni kako je u Etiopiji, ni kako je u Nemackoj, ni kako je u Engleskoj.
...
Онда реци "мени у Србији не ваља", а не "другде је боље".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Pa, pazite.. zile je u pravu...
Njemu ne valja...
Meni ne valja...
Da li to znaci da treba da cutim i cekam da se nesto promeni ili smem da kazem da ne valja... bez nekog poredjenja sa nekom zemljom...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.