Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Touch HD  (Pročitano 95848 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
HTC HD2
meni radi igo i to u punoj rezoluciji,našao sam skin 480x800,sve radi ok samo što neće da mi radi u landscape modu.
evo ako nešto znači ovo je verzija.

e sad mene muči ovaj 3g na hd,imam mts i on mi je automatski konfigurisao za vap,gprs i mms ali nema za 3g.probao sam i onu poruku na 4777 ali izgleda da nemaju podešavanja za ovaj tel?
« Poslednja izmena: 08. Jan 2009, 01:01:59 od vicika »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S7 Edge
Jesi li probao da prebacis u landscape mode pre nego sto startujes Igo?
« Poslednja izmena: 08. Jan 2009, 08:57:10 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
Fixing the HTC Hotfix

We've written about HTC's releasing two hotfixes for the Touch HD and how one of them (Hot fix for improving the on-screen slider feature for answering calls) brings more bugs to the system then there were before.

XDA Developers are fixing the bugs induced by this hotfix. Normally, getting rid of the hotfix and bugs needs a Hard Reset or a restore from a previous backup, as uninstalling will not work, but with the cab provided by XDA, you only need to run it in order to restore the system dialer to the previous state.

Izvor
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC HD2
Jesi li probao da prebacis u landscape mode pre nego sto startujes Igo?
naravno da jesam,ali neće nešto.to što ti kažeš da ti se samo upali i ugasi,to se i meni dešavalo.moguć problem ti je pogrešan data fajl ili sys.txt.što se tiče te verzije 8.3.2... to neću ni da pokušavam kad mi ova super radi.

Fixing the HTC Hotfix

We've written about HTC's releasing two hotfixes for the Touch HD and how one of them (Hot fix for improving the on-screen slider feature for answering calls) brings more bugs to the system then there were before.

XDA Developers are fixing the bugs induced by this hotfix. Normally, getting rid of the hotfix and bugs needs a Hard Reset or a restore from a previous backup, as uninstalling will not work, but with the cab provided by XDA, you only need to run it in order to restore the system dialer to the previous state.

Izvor

to se dobije kada se instalira onaj drugi hotfih što si juče postavio,dobra je stvar. Smile
sada je izašao i anti hotfih,stavio sam i njega  i sve mi se s..balo.

« Poslednja izmena: 09. Jan 2009, 00:08:57 od vicika »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
How to Get Landscape Keyboard on the Touch HD

In addition to using applications which use the build-in accelerometer on the HTC Touch HD (like GSen, GNes, Flip-It, Gyrator and so on), there is another way to getting landscape keyboard on the Blackstone, which doesn’t involve any other application install.

First thing you need to do is find a way to control your screen orientation. Accelerometer enabled devices have the orientation tab hidden from the Screen settings, so if this is your case, you can unhide them with Advanced Configuration Tool or you can read Adam's take on re-enabling orientation settings.

Here’s a simple way to control orientation. You need to go to Start, Settings, Personal, Buttons and change the preconfigured action of the Answer Key to "Rotate Screen". This way your screen will rotate when you tap and hold the green button. From this point on, it’s very simple. Hold the button whenever you want to go landscape, let it be Excel, Word or any other app (except Opera, which will use auto orientation) and the keyboard will follow orientation.

Izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S7 Edge
Nova verzija PocketShield

Cak se vidi i slika u boji !

« Poslednja izmena: 09. Jan 2009, 17:41:45 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC HD2
evo i iGO8 v8.3.2.64873 radi.
može i  u landscape i u portrait modu

« Poslednja izmena: 10. Jan 2009, 03:47:41 od vicika »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
ovaj pocket shield je program za zakljucavanje mob?! ukucam sifu i onda moze da se koristi?
ovo pitam jer ga nisam nikad koristio...
e,da, da li zakljucava ceo mob ili npr samo poruke,fotke.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
How to Change Volume Control Default Tab on Touch HD

By default, the Volume Control on the HTC Touch HD displays the Ring tab for volume adjustment. While some people might find this useful, I personally find this annoying, needing an additional tap to adjust the System volume.

XDA Developers found out how to fix this: you need to edit your registry by navigating to HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\VolumeOverlay\ and while in there, change the value of “DefaultPage” from 1 to 0, followed by a soft reset. From this point on, bringing up the Volume Control will bring up the System tab as default.

Izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.