Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Touch HD  (Pročitano 92415 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
HTC HD2
ma to je neznatno i to ne treperi svetlo ili ekran već je samo takav osećaj,i to radi samo kad je ta linija vidljiva u ostalim programima ne.
slično kao kad gledaš u neonku,kada gledaš u jednu stranu ova druga ti izgleda kao da treperi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
i ja se prikljucujem ideji sto vise postova..ovo je masterpiece od mobilnog,pda,mini kompa....tema o n05 ima 300 strana,ali uz vasu pomoc bice i u ovoj temi taj br postova...
elem,prvi sam ubacio  par fotkica dok sam koristio hd...i ja sam pre imao symbijan a sad wm,i uopste mi nije zao cak naprotiv drago mi je da sam se oslobio bede zvane spori simbijan...
da li je neko od vlasnika hd-a primetio sledecu stvar: imam ikonicu koja pokazuje koliko imam baterije,u procentima,i sad,npr stoji mi da imam 70%..uradim soft reset,i po ukljucivanju fona,pise mi da imam npr 50%...da li se to i kod ostalih desava?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC HD2
nisam primetio,sad sam ga restartovo i pokazuje mi možda 2% manje nego pre restarta.to ti je možda bio malo zapucao pa kad si ga restartovao došao sebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
HTC Touch HD Gets Two New Updates

Over at the Support section on the HTC website, HTC Touch HD users might have noticed, as of today, two hotfixes available:

The first one addresses the long discussed issue with screen flickering under certain backlight levels. The top and bottom part of TouchFLO 3D, as well as some shades of gray produce a flickering effect.

The second one is addressing a possible issue appearing in certain cases, when it gets difficult to answer the phone using the slider displayed on screen (never personally experienced this bug).

Izvor
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC HD2
HTC Touch HD Gets Two New Updates

Over at the Support section on the HTC website, HTC Touch HD users might have noticed, as of today, two hotfixes available:

The first one addresses the long discussed issue with screen flickering under certain backlight levels. The top and bottom part of TouchFLO 3D, as well as some shades of gray produce a flickering effect.

The second one is addressing a possible issue appearing in certain cases, when it gets difficult to answer the phone using the slider displayed on screen (never personally experienced this bug).

Izvor

to care.
otolinolaringolog o ovome sam ti pričao,sad više ne treperi,ali su i promenili rezoluciju te tog bara.evo slike da vidite razliku.
pre

posle
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S7 Edge
Pa sta si uradio da ne treperi vise?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC HD2
pa skineš taj hot fih,pa jel primetiš razliku u tom bar-u pre i posle,vidiš gustinu tih linija kako su pre toga bile dosta raširene a sad skroz skupljene.skini taj hot fih sa oficijalnog sajta pa probaj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S7 Edge
Pa ja sam hot fix prvo instalirao cim sam uzeo telefon tako da nisam ni primetio to!U svakom slucaju kod mene toga nema Smile
Nego mene zanima jeli uspeo neko Igo da instalira na hd-u?
Garmin radi bez problema !
« Poslednja izmena: 07. Jan 2009, 23:11:33 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
Pretpostavljam da te zbog rezolucije zeza iGO?  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S7 Edge
Verzija  Nav N Go iGO 8 v8.3.2.64873 je ta koja radi na HD-u (citao sam od onih koji su uspeli da je instaliraju) i ona stvarno krece da radi i to preko celog ekrana,ali se onda samo zatvori i gotovo...Da li je to zbog mog nemackog roma,svi koji su uspesno instalirali Igo imali su engleski rom ???
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.